Blog Hop

Blog HopDengang jeg startede med at blogge (og det er 5 år siden i morgen!) var det ret så populært at uddele ‘awards’ og andre kædebrevslignende ting til bloggerkollegaer.  Hvilket var en mægtig fin måde at lære nye blogs at kende på og omvendt at blive set af nogle, der måske ikke kendte ens egen blog.

Så jeg blev både glad og stolt og ramt af lidt nostalgisk vemod til ‘de gode gamle blogdage’, da Birgitte nominerede mig til et Blog Hop i dette indlæg på hendes vanvittigt gode byguide-blog, A Dusty Olive GreenJeg levede i øvrigt stort set efter hendes mange gode Firenze-tips, da jeg gæstede Toscanas ‘hovedstad’ sidste år og kan varmt anbefale hendes blog også :)

Blog Hoppet går ud på at svare på 3 spørgsmål og derefter nominere 2 andre bloggere, der sidenhen skal svare på spørgsmålene og nominere 2 nye blogs osv. Så det er både en alletiders måde at lære lidt mere om den blog, man allerede læser + (måske) lære 2 nye blogs at kende (3 hvis man tæller den, der nominerede en selv med).

Og nu til spørgsmålene + mine svar :)

1. Hvorfor skriver jeg denne blog?
Det helt korte svar er, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg holder så meget af at dokumentere de ting i mit liv, som jeg deler på bloggen. Det være sig små, rare ting og lykkestunder, min personlige stil, det jeg laver i mit køkken og ting jeg ellers oplever. Når der så også er fantastisk respons på det og det ligefrem kan underholde andre, så er det sådan en fornøjelse at jeg ville ønske, jeg havde flere timer i døgnet til at lave endnu mere og/eller bedre indhold.

2. Hvad arbejder jeg på?
I det store og hele så handler det for mig primært om at skabe godt indhold kontinuerligt. Og om at dele det jeg elsker, bliver inspireret af og kan anbefale. Men jeg har også et stort og spændende projekt oppe i ærmet, som jeg ganske snart kan fortælle mere om. Det glæder jeg mig meget til :)

3. Hvordan skiller bloggen sig ud fra andre i sin genre?
Det ved jeg egentlig heller ikke om den gør. Og så alligevel… Heldigvis er vi alle forskellige i alt fra tankegang til udseende og æstetik. Noget af det vigtigste for mig når jeg blogger, er at gøre det på min måde og lade være med at forsøge at efterligne andre.

4. Hvordan er min skriveproces?
Ideelt set har jeg gjort billeder klar i forvejen (nogle gange mange dage i forvejen) og så skriver jeg selve teksten, lige inden jeg udgiver indlægget. Men det sker også ofte, at jeg laver hele indlægget i én køre, simpelthen fordi jeg ikke har haft tid til at gøre billeder klar i god tid inden. En gang imellem planlægger jeg også hele indlægget 1-2 dage inden, men det er sjældent. Selvom jeg er nogenlunde struktureret og har en løs plan for det indhold, der skal på bloggen, så foretrækker jeg at skrive selve teksten på dagen, så den stadig kan være umiddelbar og aktuel.

Og de nominerede er…
bright-contrast0

De seje piger bag interiør-bloggen Homesick. Den er en af mine alleryndlingsblogs, i særdeleshed lige for tiden, og uden sammenligning det sted jeg henter allermest boliginspiration.

20000101_3355kopi_zps80c98798

Kloge, finurlige, økoelskende og følsomme Linda, der begår Simpel Dagbog, der er det nærmeste, man kommer på et varmt knus af rarhed på internettet.

Hvis ikke du kender de to blogs, så besøg dem endelig :)

(Visited 612 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Ja, det synes jeg også. Så kan vi håbe at den kan leve i lidt tid her i Danmark. Jo, det er rigtigt nok, men der er godt nok også mange blogs efterhånden, så det er svært at holde styr på landskabet, synes jeg personligt og så bliver det måske lidt det samme igen og igen :)

 1. Sikke en hyggelig ide! Jeg skal helt sikker prøve at følge nomineringen fra blogger til blogger, så man kan blive inspireret på ny :-)

 2. Kan godt huske de nomineringer der var for nogle år tilbage. Jeg var selv nystartet blogger og synes der var sådan en næste-kærlighed / hjælpsomhed i Blog verdenen, som tiltalte mig og som gjorde mig positiv.

  Efterhånden er næste-kærligheden forsvundet og folk har (mere end) travlt med at bevise/ pege på sin egen blog – jo større des bedre, kunne man mene, men det er absolut ikke tilfældet hvis du spørger mig. Jeg er begyndt af egen fri vilje at give high-5’er til en blogger som jeg synes har fortjent et “se lige her”-klap samt en anbefaling af hvad jeg læser/synes er interessant.
  – Der er så meget næste-kærlighed fx. på Instagram, men jeg synes vi skal tage det (tilbage!) til Blog verdenen.

  Min mening, – bum :)

  Tak for en god blog Emily, – jeg har været trofast læser i mange år og kan altså ikke lade være med at tænke på dig som Danmarks svar på Miss Bradshaw ( – bare uden alle de mænd og samliv) hihihi :-)

  1. Ja, det er rigtigt, det er lidt forsvundet. Måske man skulle starte lidt på sådan noget igen. Altså også bare at linke til andre generelt. Synes dog at internettet er blevet meget ‘større’ end dengang og af og til, kan jeg slet ikke finde rundt i det og ved ikke, hvor jeg skal starte eller stoppe…
   Jeg går lige i tænkeboks, måske man kan lave et fast indslag med lidt link-love af og til… :)

   Haha, tusinde tak (også for parentesen!) det er jeg meget glad for at høre, det synes jeg er en dejlig sammenligning <3

 3. Tusind tak fordi du ville være med, Emily! Skønt indlæg som altid :-) Elsker din blog. Og tak for de pæne ord. Glæder mig til at høre mere om dit kommende projekt!

  Knus fra Firenze
  Birgitte

 4. Super idé at henlede opmærksomheden på andre blogs. Jeg leder også ind i mellem efter bloggeres “blog-roll” men det er ikke altid folk har det – ærgerligt nok

  1. Ja, hvorfor døde blog-roll’en egentlig? Måske man skulle få sig sådan én igen… :)

 5. Tusind tak for nomineringen og de pæne ord om bloggen, det er virkelig sødt af dig! Vi vil meget gerne være med på blog-hop-legen, så vi går lige i tænkeboks :-)

 6. Skønt indlæg, jeg savner også at høre om nye blogs engang imellem. Og jeg vil give dig ret i, at Homesick er en fantastisk blog. Vi har lige købt hus og har derfor 200 kvadratmeter at indrette:-) og der er homesick og din blog skønne inspirationskilder! Tak for det:-)

  1. Ih hvor dejligt at høre og skønt (og skræmmende) med så stort hus. Jeg har kun erfaring med at indrette skotøjsæsker, så drømmer om at indrette noget stort engang, men frygter det også lidt. Sæt nu jeg slet ikke kan finde ud af at indrette store rum? ;) Selv tak og tak for at du læser med!

 7. Hej Emily
  Er nødt til at spørge, er det sådan en pung og kalender i een, du har? Den ser virkelig fin ud!
  Tak for en skøn, skøn blog!
  Hilsen Linette

  1. Det er ‘bare’ en kalender :) Det er en gammel Filofax-sag, men tror stadig de fåes.

   Selv tak :) Klem

 8. Hej Emily :-)

  Lige et spørgsmål der måske ikke passer ind her. Men jeg er nysgerrig efter at vide, hvor du har hentet den fine pauseskærm på din computer. Jeg har selv mac, men jeg kan ikke finde en version af pauseskærmen, der gider at virke på min mac. Har du måske et link, du vil smide herind?

  På forhånd tak :-)