Wishes

Ps. Lad mig lige understrege, at jeg ikke synes man skal give levende dyr i gave og da slet ikke juleaften. Det skal være velovervejet og så skal en ny hundehvalp komme hjem en dag hvor der er fred og ro. Forhåbentlig bliver der for mit vedkommende tid til, at jeg kan få hund igen til sommer :)

My wishes for Christmas. Dear Santa can I please have a puppy?

(Visited 308 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Har du nogle råd til nogen der gerne snart vil have hund for “første” gang? Nogle relevante bøger osv? Jeg har haft hund før, men det var i Afrika; vores hunde gik frit rundt i haven og det var ikke nødvendigt med gå ture for de fik deres motion ved bl.a. at leje sammen. Derfor brug af gåsetegn for jeg regner det som noget anderledes når hunden skal bo i en lejlighed! :)

 2. Gode ønsker.
  Og jeg kan klart anbefale kameratasken fra Domke. Jeg har selv en Domketaske, der har fulgt mig i tykt og tyndt i to år nu og jeg elsker den.

 3. Hehe… Vitamincontaineren er såmænd en frugtskål. Havde ikke lige tænkt over at den ikke gav mening helt ude af kontekst, sorry. Godt at I spørger ;)

  mht hundebøger, så er det jo til gengæld en god ting at ønske sig i julegave ;)
  jeg kan VARMT anbefale Irene Jarnveds “Fra hvalp til hund”, rigtig god ‘grundbog’. Hendes andre bøger er også anbefalelsesværdige! Ligeledes Lone Grevas hvalpebog.
  En anden favorit blandt grundbøgerne er 100% Positiv hverdagslydighed af Arne Aarestad. Den findes dog kun på norsk, men det er absolut til at læse synes jeg :)

  1. Haha, jeg troede først at den var til vitaminpiller og kosttilskud, mormor-style, dvs. når man tager så mange piller, at man skal ha’ en beholder med en masse små rum i, så man kan holde styr på dem. Er lidt mere rolig nu ;)

   1. Hehe… nej nej, den er bare til frugter, men kan sagtens se nu at den nemt kunne misforstås ;)

 4. Hej Emily,

  Ja, den der oilskindjakke er bare en klassiker, minder mig om England, Skotland, skov etc. Men hvor kan man få dem i DK, kender du et godt sted?

  Og tak for en meget inspirerende blog. Den minder mig om at man hver dag skal nyde livet! Tak for det!

  Annika

  1. Tusind tak, det var meget sødt skrevet! Og det er kommentarer som den, der minder mig om hvad og hvorfor jeg skal blogge :)

 5. Hej,
  jeg har længe ledt efter en oilskinsjakke. Hvor er den fra den du så ganske forståeligt ønsker dig?

  Skønno blog ;)

 6. Dejlig hund, håber virkelig du får en på et tidspunkt.

  Lige et spørgsmål: Ved du hvordan jeg kan blive fast læser af din blog, med Google?

 7. Hey Emily!
  Hvor er den viste oilskindsjakke fra?? LEDER efter sådan en! Cool, men praktisk.

 8. Jeg er simpelthen så ærgelig over at det layoutskift der har været hos alle jer bloggere der er flyttet.
  Det er bredden der er mot problem. Det er nemlig så bredt at det kan være svært at se indlægget i fuld udfoldelse på en iphone. Det er selvfølgelig jeres valg, men jeg synes i skal vide at det irriterer i hvert fald min læsning når jeg benytter mig afmin iPhone, og jeg ville ønske i snævrede siden lidt ind. Ligesom før!

  1. Hej Sisse-Sofie,
   Er meget enig mht. iPhone, til gengæld synes jeg det ser helt fantastisk ud på en rigtig skærm, så håber du måske vil læse med sådan i stedet?

   Og du kan tro at det er noget vi har i tankerne og forhåbentlig kan finde en løsning på, måske en app. Men det kommer nok til at tage lidt tid, så håber du vil følge med på en computer sålænge :)
   Klem
   Emily

   1. Hej Emily.

    jeg læser skam også med på en rigtig skærm, men det er min store fornøjelse at fylde mellemtid såsom metroture osv. ud med bloglæsning, og det er altså lidt rodet at gøre på en computer.
    Jeg er sikker på at der er mange der gør det som mig, og jeg er rigtig glad for at høre at I er opmærksomme på problematikken.

    fortsat god aften fra Sisse-Sofie

    1. Helt sikkert og jeg har det selv på samme måde mht. bloglæsning i bus/metro :)
     Kia (Fierce og Fattig) har også talt om det, så mon ikke vi kan få en app, på et tidspunkt… Det ville jo være den perfekte løsning, så vi kan bibeholde det lækre design, men så det også er muligt for folk at læse med på farten :)

     I øvrigt vildt ærgerligt med iPhone og brede tekster. På min kærestes HTC, ‘klapper’ teksten automatisk sammen, så der er det slet ikke noget problem. Der kunne iPhone godt lære lidt ;)

     1. ja, jeg har haft min iphone i et års tid snart, og jeg er rigtigt glad for den, men den er efterhånden sakket godt bagud i forhold til android telefonerne.
      jeg er også pænt muggen over hvor meget apples monopolordninger hæmmer min brug af min smartphone. At sådan noget som grooveshark ikke kan komme på, og at man ikke kan benytte youtube til fulde, er simpelthen så skideirriterende.
      Jeg har stærkt overvejet at jailbreake min tlf, men jeg er ikke så bekendt med konsekvenserne, og ved ikke om jeg tør ;)

 9. Mht. at blive fast læser med Google Friend Connect, så er den oppe at køre. Hvis du fulgte med på den måde på den gamle blog, så burde den være skiftet automatisk og ellers kan du bare søge på den via linket http://www.emilysalomon.dk, der hvor du kan se de andre blogs du følger :)

 10. Gode ønsker! Jeg ville også gerne have hund, men må vist nøjes med min forældres to golden retrievere indtil videre… Men nøj, det er en ting jeg savner efter at være flyttet hjemmefra.. Elsker at sove i ske med et par vovser :D

  1. Åh ja, det er det bedste. Tror dog ikke den nye hund får lov at være i sengen… Men nu må vi se, gnæk gnæk ;)

 11. Hej Emily,
  Det er virkelig en god blog, du har! Jeg er en forholdvis ny læser, men jeg må indrømme, at jeg allerede er hooked! Keep up the good work!

  Til Sisse Sofie: Jeg har selv jailbreaket min iPhone og egentlig er det sådan, at ens privilegier hos mobiludbyderen ryger. Altså, kan der sagtens være en forsikringsgaranti på den, men ikke hvis du vil have den åbnet for et andet simkort osv. Det er dog stadigvæk godt nyt – du kan bare trykke “gendan iPhone” og voila! Så er den ikke jailbreaket mere og så er der ingen der ved om du har haft den jailbreaket eller ej.. ;-)

  1. Tak, hvor er det dejligt at høre. Og wow nogle seje piger der læser min blog. Synes det med at jailbreake en iPhone lyder ret blæret (og meget rock n’ roll) :) Men hvad er det og hvad gør det godt for??

 12. Jeg håber SÅ meget for dig at du får en hund i 2011! Det er ikke svært at tyde ud fra din blog at du er den perfekte hundeejer! Så i vil få SÅ meget glæde af hinanden :)

  1. Årh, det var sødt skrevet! Det håber jeg virkelig (!) også, men det skal også helst være det rigtige tidspunkt. Kan være jeg skal låne din vaps imens ;)

 13. Ihh kan sagtens tilslutte mig dine juleønsker Emily!
  For et par år siden gik jeg selv ud og købte Kay Boyesen aben, efter at have ønsket mig den i flere år. Det er mange penge at bruge på et stk trælegetøj når man er studerende, men jeg bliver glad hver gang jeg ser på den! Jeg håber den kommer til at ligge under dit juletræ i år!

  Hvilken skabelon har du forresten brugt til at lave din ønskeseddel i? Det gad jeg godt kopiere, når der skal sendes ønsker til familien :)

  1. Tak ;) Det håber jeg også! Elsker den lille abe-fyr :)
   Collagen er lavet i Photoshop

 14. Undskyld at jeg roder sådan i dette kommentarfelt. Har både svaret under selve jeres kommentarer og i separate indlæg… Så der burde være svar til alle, det er bare lige at finde det ;)
  Skal nok prøve at være mere konsekvent mht at gøre det ene eller det andet fremover :D

 15. Rigtig sød hun:) Har selv en sort labrador på 4 år nu, og elsker ham simpelthen så meget.

  Ang. oilskindsjakker, så kan jeg skaffe dem fra England hvis nogen er interesseret. Min far har en butik med heste/jagt ting hvor de har dem. koster vist omkring 1000 kr. ellers er det ok sådanne butikker i skal lede i:=) men vil selvfølgelig altid hjælpe hvis ikke i kan finde dem der hvor i bor.

 16. Uh, jeg ønsker mig også en hund, men min husbond er ikke helt hooked på idéen, så jeg må vente lidt endnu til det er en fælles beslutning – håber mine overtalelsesevner rækker til at lokke ham med på tanken eventually!