Line & Jo x A Question Of


For nogle uger siden var jeg til fredagsbar i A Question Of’s pop up store på Gothersgade. Og jeg kan altså ikke rigtig få denne her tee, som Line & Jo har designet for AQO, ud af hovedet. Kender I det?
Altså sådan har jeg det ofte, ser et og andet, men køber det ikke med det samme og hvis jeg så bliver ved med at tænke på det, så ved jeg at den er god nok. Sådan har jeg også lige haft det med et par bukser fra DANSK – som der forhåbentlig kommer en outfirpost med fra Paris – de er ret vilde og var lidt i tvivl om de var mig, men efter at have tænkt på dem i to uger, købte jeg dem i tirsdags.
Dermed ikke sagt at jeg aldrig køber noget pr. impuls eller mavefornemmelse. Men med de ting hvor jeg er lidt i tvivl, så kan jeg godt lide at sove på det og hvis de så rodfæster sig, jamen så er den god nok. Bl.a. derfor kan jeg ikke så god til lagersalg og udsalg…

Really like this tee designed by übercool danish jewelry designers Line&Jo for A Question Of.

(Visited 273 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Jeg har det på præcis samme måde. Jeg plejer også gerne, at benytte tricket med at gå fra noget, jeg ikke er helt sikker på, evt. sove på det, måske endda et par dage, og kan jeg ikke få tankerne væk, er der ingen tvivl, jeg MÅ ha'..;-) Jeg håber du har det fantastisk i Paris./Anne

  2. vil lige oplyse om at line&jo smykker nu kankøbes på nettet hos wwww.be-fashionable.comha´ en fortsat god dag.

  3. Jeg kender det ALT for godt, det med at have tøj på hjernen! Lige nu er det en leo-kjole fra H&M. Jeg så den først på nettet, men blev enig med mig selv om jeg absolut ikke har brug for ny kjole, og jeg prøvede at overbevise mig selv om, at den nok ikke er lige så flot i virkeligheden. Men så var jeg i H&M, og BANG! så hænger den der, lige foran mig i en str. 36, og den er endnu flottere i virkeligheden. Nå, men så kan jeg jo lige prøve den, den sidder jo sikkert helt vildt dårligt. Den passer perfekt. Men jeg holder mig i skindet, lige indtil jeg kommer hjem og finder en rabatkode til H&M's webshop i min indbakke.*Læg i shoppingbag*Ups. :D/Signe

  4. Anne – Præcis! Og tak, det havde jeg :DChristian – jep :)Lis – Tak for tippet ;)Signe – Hehe… det var en fin historie fra det virkelige liv ;) og det kunne lige så godt have været mig…