Rose

Servernedbrud kombineret med det store opgaveafleveringsræs har gjort, at her har været lidt stille. Men sådan er det jo bare af og til…

Afleverede en af mine 3 eksamensopgaver i morges og har brugt resten af dagen på at rydde op, gøre rent, købe pæne ‘blomster’ (tror det er rønnebær) og ordne alle de ting man tilsidesætter midt i eksamensståhejet; neglelak, regninger, julekagespisning og den slags. Ikke at det er ovre endnu, eksamensståhejet, men holder lige pause i dag og skal ud at spise i aften. I morgen går det så løs igen med den næste opgave :)

Men nu til det jeg egentlig ville sige: Tænkte at jeg her de sidste par dage op mod jul ville give lidt idéer til julegaver/juleønsker, blandt ting som jeg selv er rigtig glad for og synes om. Indtil videre er næsten alle de ting jeg har fundet lyserøde, så det passer også meget godt ind i bloggens tema, hehe. Nå, men jeg er rigtig glad for denne her Paul Smith parfume. Rose hedder den og dufter af netop det og ikke rigtig noget andet pjat. Så er man til den rene rosenduft (og vil man ikke give en million for Byredo, Diptique eller Annick Goutal, der ellers også laver skønne rene rosendufte) så er denne her lige sagen.

One of my favorite perfumes is this one called Rose from Paul Smith. It smells like roses (surprise) and not much else, just the way I like it.

(Visited 203 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Har du puttet noget ned i bunden af vasen eller er bunden bare rød? Det ser nemlig rigtig fint ud -ligner lidt at bærene bliver spejlet.
  Jane

 2. Vil lige give mit besyv med! Synes også det er en rigtig lækker duft, og netop idag er der 50% på den på asos. Det er da værd at tage med:)

 3. Din blog er så flot! Elsker selv pastelfarver og skrivemaskineskriften. Right on! Vasen er rigtig fin. Hvor er den fra?

 4. Neej nogle fine og smukke billeder, man bliver helt i en “forelsket-agtig” stemning eller noget ;) Lyder dejligt med en fridag, det skal man også have lov til når man ellers har en masse opgaver over hovedet :) Hygge:)
  /Gunilla

 5. hver gang jeg prøver at komme ind på din blog – skriver den direkte i url-feltet – så kommer en eller anden grim grøn hjemmeside frem! wtf..
  er det min mac eller router, der skaber sig ?

  kom frem via bloglovin, men kun ved at gå ind på den enkelte post:( men vil jo rigtig gerne have hele stemningen med..

  1. Der skulle ikke være noget i vejen længere, vi har dog haft serverproblemer, du skal bare trykke refresh/opdater i din browser, når du har skrevet adressen og så bliver alt godt igen :)

 6. Det ser skide godt ud med de …. rønnebær!
  Super fint at komme med julegave-idéer :-)

 7. Ih hvor er I seje med tips og rabatkoder! Fedt :)
  Og tak for pæne kommentarer mht. billeder. Prøver også virkelig at gøre mig umage, så I har noget pænt at kigge på ;)

  Lindi – der er intet i vejen længere, vi har dog haft serverproblemer, du skal bare trykke refresh/opdater i din browser, når du har skrevet adressen og så bliver alt godt igen :)

  Linnea – tusind tak :) Vasen er såmænd fra Netto, men er en gammel sag (5 år)…

  Jane – Den er lyserød ;)