Dagens julegavetip

Jeg har før nævnt at jeg er ret begejstret for Gosh neglelak. De holder godt, tørrer ganske hurtigt, findes i en masse flotte (og ret Chanel/Essie-inspirerede, ahem) farver og så er prisen på 69 kr. jo også til at have med at gøre.

I går købte jeg denne svagt lyserøde metallic-lak med det nysselige navn Frou Frou. Pæn, piget og festlig :) Jeg er blevet ret vild med metallic negle på det seneste (late bloomer, I know) og drømmer lidt om at få Minx’et mine negle i guld, her op til jul.

New metallic pink varnish from Danish Gosh in the color Frou Frou, festive in a very girly way :)

(Visited 275 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Lidt mærkeligt at opkalde en neglelak efter en hest med en lillebitte rolle i Anna Karenina. Eller er navnet også kendt andre steder fra? Er stødt på det nogle gange nu, og det undrer mig hver gang. Men neglelakken er pæn i hvert fald, er også selv ret glad for Gosh.

 2. Hej Emily,

  jeg er også stor fan af Gosh-lakker, og kan afsløre at lakken i metallic sølv og guld giver næsten samme effekt som minx. Altså, ikke helt,men den i sølv er hvert fald tæt på :)

 3. Som et alternativ til glimmer, kunne du evt. tage et kig ind i Tiger, der har jeg købt både en sølv og en guld neglelak, de er med perlemor begge to, så de har en super fin farve og er glimmeragtige. Desuden holder de faktisk rigtig godt, i forhold til de kun koster 10 kr. :)

 4. Hej Emily,
  Jeg faldt lige over din blog i dag, og synes den er ganske fin!
  Du tager nogle superfede billeder, så jeg ville lige høre hvilket kamera du bruger? Bliver snart 18 og leder derfor efter et godt kamera til at skrive på ønskelisten ;)
  Thumps up for en interessant blog jeg har i sinde at se nærmere på for eftertiden.
  – Maria :-)

 5. Uuuuh hvor er den fin! Jeg har ledt efter en neglelak som den, jeg har dog formået at rende ind i flere der ikke dækker særlig pænt og som falder af forholdsvis hurtigt igen :( Tror jeg hapser den fra Gosh!

 6. Jeg har lige fået en sølvneglelak i fødselsdagsgave og var lidt skeptisk. Men det kan jeg da se nu, jeg slet ikke behøver være :) Den der farve ser i hvert fald super fin ud.

 7. Ih, jeg synes også den er så fin :) Apropos Minx endte jeg faktisk med at få mine negle Minx’et lidt spontant i dag, det er også drønflot. Viser i morgen.

  Anne – mht. modebøger er jeg meget begejstret for Mads Nørregaards Modeleksikon og Angeletti Olivas In Vogue, skriver det bag øret til et indlæg, så skal jeg nok komme med lidt flere idéer :) Tænker du på nogen der er lækre at kigge i/ bladre i eller mere nogle der er teoretiske eller historiske? Hov, eller tænkte du på her til julegavetips’ne?

  Maria S – Tak tak :) Ang. kamera, så se fanen ‘Photos’ lige under headeren ;)

  Camilla – tak for tippet, dem vil jeg se nærmere på når jeg kommer forbi en Tiger :)

  Laura – hvor er du sød og sikke et fint indlæg, mange tak <3

  Marie – super, den må jeg hellere have fingrene (høhø) i så :)

  Hazel – ih det havde jeg helt glemt at den hed… Godt husket! Og det er jo en helt fantastisk bette bog. Hmm… måske man skulle læse lidt Tolstoj i juleferien jeg ikke har… Men ja, lidt spøjst navn til neglelak, men noget skal den jo hedde. Hesten i Aristocats hedder det også, men det kommer så nok igen fra Anna Karenina :)