Den hyggeligste eftermiddag

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25tv4

Projektor i soveværelset + yndlings-tv <3

Jeg kan ikke helt huske, om jeg har fortalt jer det, men jeg har en guilty pleasure. Eller jeg har mange, måske vi skal tage hele listen en gang (lige fra sladderblade til Center-chokolader), men lige i dag er det en særlig en, jeg tænker på. Og jeg deler den med mange, rigtigt mange. Det er Vild med dans og jeg har fulgt troligt med fra allerførste sæson, hvor jeg blev betaget af Erik Peitersen i gul sambabuks.

Men når man har hjernerystelse må man ikke se fjernsyn. Heller ikke Vild med dans… Og jeg gik glip af både de sidste par afsnit og tilmed finalen. Æv.

tv1

Derfor blev jeg mere end glad over at min sidste Telia-udfordring i denne omgang gik på, at jeg skulle prøve Telias tv-app, der både tillader en at se tv live, når man er på farten, og ‘on demand’. Og det sidste var lige hvad jeg skulle bruge, så jeg kunne få set alt det Vild med dans, jeg var gået glip af.

Således har jeg haft den hyggeligste lørdag, hvor jeg efter julemarked på Nørrebro og lidt julegaveindkøb, camperede i sengen med lune sokker, en varm strik, kaffe, æbleskiver og så ellers Vild med dans-kavalkade over iPad’en og projektor. H.Y.G.G.E.L.I.G.T.

Ps. Se de andre udfordringer der både handler om netvaner (og yndlings-app’s), lydbøger, musik og tv-serier lige her.

tv3

 

(Visited 1.334 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Center-chokolade kan da aldrig blive en guilty pleasure. Jeg er i hvertfald ikke bleg for at dele min kærligheden til chokoladen, så ved folk også hvad for noget slik de skal købe til mig, hvis de skulle få lyst til det ;)

  1. Haha… godt ord igen og nu vil jeg fremover købe Center med lidt bedre samvittighed ;) Knus

 2. Kære Emily,
  Jeg er simpelthen så tosset med den trøje fra Acne du har på, på billederne! Jeg har nu søgt vidt og bredt på hele nettet og været forbi adskillige Acne forhandlere, og jeg kan ved gud ikke finde den nogen steder :( vil du måske afsløre hvor du har købt den henne? :)

  1. Har købt den hos Acne i Dover street i London desværre, så det hjælper nok ikke så meget. Med mindre du mangler en god undskyldning for at tage til London ;) Håber du finder den. Kram!

 3. Nej hvor ser det hyggeligt ud :-)
  Har også længe selv tænkt på at få en projektor til mit soveværelse, men synes det er en jungle at finde den rigtige. Hvilken en har du og kan du anbefale den? :-)

  1. Av, har ingen forstand, men hører lige min kæreste hvad det er for en ;) Den larmer lidt, men er lille og fiks og jeg synes den fungerer super :) Klem