Søndagsdate med Alexa

Jeg er lige vågnet med moderate tømmermænd (sådan lige tilpas, hvor man bare er lidt lækkersøvnig og -sulten), manden er sendt ud at cykle nordpå og jeg skal pigehygge på fuldt blus. Alene. Hvilket er lige akkurat det, jeg har allermest lyst til og brug for i dag. Bare at sidde og lade op i mit eget selskab.

Eller det vil sige ikke helt alene, for jeg planlægger at bruge de næste par timer i selskab med Alexa Chung og Vogue. Men først vil jeg krybe ud og hente en kop kaffe og en bolle med smør og ost, arrangere dynen i sofaen, måske smække en ansigtsmaske på, sætte en vask over og så finde strikketøjet og Alexa frem. Ahhh… Kan I se det for jer? Det bliver godt.

Rigtig god søndag til jer <3

english-med-grey21

I’m planning on spending my (hungover) Sunday with Alexa and British Vogue, coffee, a face mask and my new hobby: Knitting. Have a sweet Sunday everyone <3

 

(Visited 1.888 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Lige en søndag efter mit hovedet :-) Sidder selv under tæppe i sofaen med kaffe og strikketøj. Strikker trøje i Engleuld – ren lækkerhed!!

    1. Det var så lidt, ja jeg syntes også at den var et hit, skægt at få belyst modebranchen fra en lidt anden vinkel :)