Bowl Market

bowl market4

Hvis du også er til morgenmad i skål og godt med toppings, så er det om at komme forbi Bowl Market på Vesterbro, der – lige i tidsånden – serverer smoothie bowls, grød og andet godt i skål. Morgenmad på den sunde og hippe måde med andre ord. Og gode.

Pssst… Bor du ikke i nærheden eller vil du hellere blive hjemme, så tjek min smoothie bowl her, min acai bowl her og forslag til toppings her.

bowl market8

Jeg kan ret godt lide konceptet med at se ens veninder til en hurtig, tidlig morgenmad i hverdagene og således mødtes jeg med AC og Cathrine til bowls og kaffe i torsdags på Bowl Market.

bowl market2

Vi spiste hver vores variation af deres acai bowl, men kunne ikke lade være at smage lidt hos hinanden og dommen var klar, de var alle et hit, på hver deres måde. Jeg fik en version med peanutbutter (elsker!), kakao, banan, dadler m.m. og den var til den tungere side og så lækker. Lidt som at spise chokoladeis til morgenmad. På den sunde måde :)

bowl market3

What: Bowl Market

Where: Gasværksvej 3, 1656 Kbh. V, Denmark

bowl market1

(Visited 6.145 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar