Hotelmorgenmad

breakfast banyan tree2

Lige efter morgenmad på sengen er en god morgenmadsbuffet, en af de ting jeg glæder mig over når jeg rejser. Ok, blandt mange andre ting, men når man er morgenmadsperson, så er den slags altså højt på listen. Også selvom man nemt kommer til at spise alt for meget. Buffet er en svær størrelse at styre ;)

På Banyan Tree hvor vi har haft de første to overnatninger her på Phuket levede morgenmaden op til alle mine drømme. Der var frisk, udskåret (eksotisk og moden!) frugt i lange baner og stationer med alle typer af asiatisk mad og selvfølgelig også et lille hjørne med ‘western cuisine’. Sidstnævnte gik jeg dog en lang bue udenom, men det japanske køkken lokkede til gengæld og både misosuppe og sushi viste sig at være lækkerier (også) til morgenmad.

Nå ja og så fik jeg også en fusion mellem øst og vest i form af et stykke wienerbrød med pitaya og papaya ;)

breakfast banyan tree1

Jeg spiser ret meget efter hvad jeg craver og føler jeg har lyst til/brug for den pågældende dag, så om det er sødt eller salt kommer sig ikke så nøje og misosuppe om morgenen kunne jeg godt blive forfalden til, kan jeg mærke.

Mon Drømmemanden vil lave det til mig, når jeg kommer hjem igen?

breakfast banyan tree3

What: Banyan Tree Phuket

Where: 33, 33/27 Moo 4, Srisoonthorn Road
Cherngtalay, Amphur Talang
Phuket 83110, Thailand

(Visited 2.183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Jeg eeeelsker også at gå på ‘opdagelse’ ved hotellets morgenbord eller buffet. Og så se om de består testen haha :P Din morgenmad ser super lækker ud!!

  2. Nu er jeg nødt til at spørge – hvad pokker er det aflange i “snack-skålen”? Det er komplet irrelevant, og jeg er sikker på, at jeg sagtens ville kunne identificere det, hvis min hjerne ville løsrive sig fra billedet af, at det ligner tørrede insekter! Ganske vidst er du meget lidt diskriminerende i dine madvalg, men jeg føler alligevel bare, at du ville have nævnt det, hvis du var begyndt på insektkosten, hehe :)

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Haha du er ikke alene, der var flere på Instagram, der troede det var larver ;) Det er bare de der All Bran (fibre plus tror jeg den slags hedder) ;)