Do you like Piña Colada?

Piña2Pretty Piña Coladas at Kata Beach.

I do. Som i at det er min foretrukne feriedrink. Hvilket ikke helt giver mening, for jeg er normalt meget mere til syrlige drinks. Men Piña Coladaen kan altså et eller andet, der gør mig helt blød i knæene.

Og når man så tilmed får den serveret som her, så er der altså ikke et øje tørt. Jo mere lir og kitsch, desto bedre, når det kommer til sjusser i de varme lande.

Ps. Min egen opskrift på Piña Colada her. Den er også glimrende at drømme sig væk på en mørk november-/decemberaften, skulle jeg hilse at sige.

Piña1Piña3

(Visited 1.559 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mums. Rejste for en del år siden rundt i Thailand i 6 uger, og stort set hver dag drak jeg sådan en af en kokusnød. Det var så lækkert, men måske også noget af grunden til at jeg toget par kilo på :-)

    1. Haha… ja det er nok sandsynligt, men tænker det også er det værd ;) Kram Emily