Det er bare mig…

Hermed første indlæg og et billede så I har et ansigt på bloggen (hovedet på blokken hmm…).

Tror at det bliver hyggeligt det her ;o)

kjole fra H&M, øreringe fra Opium One

(Visited 1.521 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Ih, så fik jeg kigget hele baduljen igennem! Er vild med dine billeder (og naturligvis også dine skrevne ord, men det var til sidst for tidskrævende at læse det hele på min gennemgang ;-)) – følger efterhånden med hver dag og ville bare lige smide en hilsen på dit allerførste indlæg :-)

  Fortsat god søndag aften!

  1. Ih hvor er du sød! Og hvor vildt at du har kigget det hele igennem ;)
   Mange tak og i lige måde,
   Klem

 2. Hej Emily! :)
  Ville gøre ligesom Tine og smide en hilsen på dit allerførste indlæg.
  Det er virkelig sjovt at se, hvordan din blog har formet sig gennem halvandet år!
  Jeg har været syg hele dagen i dag og har brugt det meste af dagen på at kigge din blog igennem fra ende til anden (samt set ét enkelt billede af din kæreste med nogle hunde. Hvornår får vi et full-front billede at se :D??)

  Du er så inspirerende, og du er virkelig et forbillede.
  Sådan vil jeg sgu også være, når jeg en dag bliver voksen!

  Mange klem fra en stor fan.

  1. Ih hvor er det sejt! I er simpelthen så søde! Gad også godt selv at tage sådan en tur en dag :) Og ja, der er virkelig sket en del. Prøver hele tiden at udvikle det og gøre det bedre og det er fedt, at man kan se en forskel. Af og til flover jeg mig lidt over billeder og kvalitet fra dengang i starten, hvilket selvfølgelig er noget pjat, men jeg kunne ikke drømme om at slette det. Det hele er en del af ‘min rejse’ og noget jeg er egentlig er stolt af. Og et bevis på min kamp med skabeloner og blogspot og det at uploade billeder, hehe…
   Full front billede af kæresten kan jeg desværre ikke love, vi har en aftale om at han ikke skal på bloggen. Både for hans skyld, men egentlig også for min, synes det er rart at have nogle ting ‘helt for mig selv’. Dermed ikke sagt at det aldrig nogensinde kommer til at ske, men i al tilfælde ikke lige nu ;)

   Er virkelig glad for hvis jeg formår at inspirere, mange mange tak :)
   Klem tilbage til dig