Movie-night

Så har jeg lejet film til aftenens girls night in

Wim Wenders guldpalmevindende moderne klassiker Paris, Texas, efterkrigstids Tyskland i The Reader (har lidt en ting med alt der omhandler det 3. rige og Holocaust) og Shopaholic for lige at spæde det hele lidt op, er jo trods alt tøseaften. Købte også Soning som er ret fin og så er James McAvoy jo noget så pæn og sød og helt fantastisk sexet. Håber at vi også når at se den…

(Visited 265 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. James McAvoy er jo fantastisk dejlig – som en nordisk Gael Garcia… Mere af ham – jeg har hørt at han skal spille hobbitten, og synes måske det er lidt synd, hvis han bliver helt umandig. Kan man blive forelsket i en hobbit?

  2. Nix… det tror jeg ikke. Hobitter er hyggelige og søde, men ikke særlig sexede. På den anden side har jeg jo nærmest hobithøjde, så måske jeg ikke har ret til at være kritisk. Og nu er det jo McAvoy…