Søndagsshopping på nettet

Circle and Stone Earrings**Leather Stud Scoop GlovesTiered Flapper Vest
Gold Button Stripe TeeMINX Plain Metallic Pump Pussybow TunicManglede lidt feminine sager så har fundet fine pudderfarvede ting hos topshop + et par guldballerinaer og endnu en stribet trøje til min sømandssamling.


og så fandt jeg også de her som afgjort kommer til at redde min vinter. 
NU SKAL JEG EN TUR PÅ STRANDEN MED VAPSERNE OG MIN MOR OG SÅ STÅR DEN PÅ LIDT MERE SHOPPING.
VI SKRIVES(Visited 313 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. De fine, sarte ting er vildt søde.Jeg er især vild med handskerne og toppen ved siden af.- Selvom min stil dog ikke er præget meget af de feminine farver (lyserød ect.)Angående handskerne – er det jo genialt. :)http://www.fash-splash.blogspot.com/

  2. Hej Tine,Tak :)Har det på samme måde, kan slet ikke finde ud af lyserød, men lidt pudder tør jeg godt at prøve. Kunne nemlig være rart ikke altid kun at gå i sort, grå og blå…