French toast og aviser

Endte med at sove hos mine forældre efter min kulturelle mini tour de force i går. Det var et klogt valg, for noget af morgentraktementet bestod af french toast, der er en af mine favoritter i pandekage/vaffel-familien. Mmmmm og kaffe og aviser, pretty damn good morning.
Var først på Edison at se Nick Cave teaterkoncerten og det var så forbandet godt, at jeg ville gå ind at se det igen, hvis ikke det havde været sidste forestilling. Jeg er meget taknemmelig over at jeg nåede ind at se det, var virkelig en teateroplevelse af de helt store. Mage til gennemført totalteater hvor scenografi, koreografi, musik og skuespil gik op i en højere enhed, bravo!
Inden teatret havde jeg kaffet lidt med et hold veninder og efterfølgende drog jeg videre mod biffen for at se Over gaden, under vandet med et nyt (og friskt  hihi) sæt veninder. Synes den var rigtig fin faktisk, meget lækkert filmet og et smukt billede på en af mine yndlingsdele af byen; Christianshavn. Efter bif (irsk) kaffede vi på café og siden tog jeg hjem til de gamle og så dyner, ret mæt på indtryk (og kaffe).
(Visited 196 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar