Bif og Bottega

Er lige kommet hjem efter den hyggeligste lørdag eftermiddag og aften i selskab med sweetie pie Louise.
Først i Grand at se A Serious Man, som jeg elskede. Vil dog komme med den advarsel, at man nok skal være til outrerede og underlige film og lidt af en detaljefetichist for at blive begejstret.
Bagefter var vi på Bottega på Christianshavn, hvor vi fik lækker italiensk mad og snakkede og blev søvnige på en lidt salig måde. Fordi alting var godt og fint og rigtigt (og pizzaen var lige som den skulle være).
Så nu vil jeg bladre lidt i en bog og så puttesove.
I morgen er jeg på kursus hele dagen, så der bliver der stille på bloggen. I skal selvfølgelig som altid være mere end velkomne til at skrive løs i form af kommentarer og spørgsmål (eller finurlige tanker) ;)

Nat nat

(Visited 194 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Kære Emily. Jeg kom forbi din blog for et stykke tid siden, da jeg havde googlet et gammelt indlæg fra din tid som kernesund-blogger. Jeg vil gerne rose dig for denne blog, som bare er så dejlig at læse. Det virker virkelig til, at du har fundet din egen måde at passe på dig selv – både kostmæssigt og livsstilsmæssigt. Den afbalancerethed, som jeg synes, du udviser, er et eksempel til efterfølgelse, fordi du får kombineret sund ("fornuftig") kost med livets underholdende sider. Og på den måde bliver også det fornuftige jo underholdende. :-)Du inspirerer mig til at stå ved mig selv og de ting, jeg holder af og synes er fede, sjove, god stil osv. Du inspirerer også til at leve afbalanceret og undgå fanatisme. Tusind tak for det. Jeg håber, at det er ok, at jeg læser med fremover…Kærlig hilsenLine

  2. Hej Line,Det var da den fineste kommentar jeg kunne ønske mig. Tusind tusind tak, det gjorde mig virkelig gennemglad at læse. Er meget taknemmelig for og ydmyg over, at mit lille blog-projekt her formår at inspirere.Du skal være mere end almindeligt velkommen til at læse med ;)KlemEmily