DIY

Jeg er ikke den største do it yourself-pige. Efter et par projekter, der snarere er endt med at jeg har ødelagt end skabt, har jeg erkendt at jeg skal købe ting færdige eller få andre (og mere håndarbejdssnilde) til at lave det for mig.
Men jeg kan strikke (sådan nogenlunde) og efter at have været på jagt efter et chunky og laaangt tørklæde i et stykke tid uden held, er jeg begyndt at strikke et selv. Eller det vil sige, kunne selvfølgelig sagtens finde et at købe, men 1000 kroner eller mere for et tørklæde er altså lige i overkanten for mig. Og gider ikke de der akryl-fætre, der fnulrer ud over alting og bliver sært blanke.
Så nu er jeg i gang med mormor-DIY og sidder og hygger og strikker. Skal nok vise jer det færdige resultat + hvor meget det ender med at koste.
(Visited 429 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Hey Emily… lidt bagud at spørge til et indlæg der snart er et år gammelt :) men også aktuelt. Kulde og strik hører jo sammen. Kan du huske hvad størrelse strikkepindene var og hvad slags garn du brugte? Leder nemlig efter et chunky sort halstørklæde til denne vinter. Har selv strikket et gråt + et gult i færøsk uld, de er dejlig varme, men de fæææælder.