Nytårskjole? (eller cirkushest)

Her er pailletterne så på. Det er en kjole fra Butterfly by Matthew Williamson, som jeg har købt på eBay, den passede heldigvis perfekt og er helt ny. Har virkelig været heldig med mine eBay-køb på det sidste.
Tror at den bliver nytårskjole. Hvad siger I?
Men har nu også lyst til at lufte den til en julefrokost, næsten synd hvis den ikke kommer ud mere end en gang i år…

(Visited 531 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. ihhh hvor er den fin, havde lidt gættet på at det var en paillet habitjakke, sådan en har jeg nemlig brændt mig varm på! Den er så perfekt til nytårsaften, med synes godt du kan bruge den til en julefrokost også – det er nemlig så ærgeligt med alle de kjoler( og dem har jeg mange af) man har hængende og som kun har set diskokuglernes lys én gang!

  2. Meget flot kjole:0)Hvad er det for et ur du har?Er på jagt efter en nyt, og synes det er super svært… Dit ser rigtig fint og klassisk ud.

  3. Anne – tak. jamen det kan vist heller ikke blive mere klassisk;) det er nemlig et rolex oyster perpetual, som jeg har arvet. har gået med det mere eller mindre hver dag i 8 år og bliver aldrig træt af det. så det holder virkelig.Fesi – thanks a lot