Pimp your shoes

Købte skopynt hos H&M i dag. Synes at det er en meget cool måde at peppe et par sko op på. De guldfarvede vil jeg bruge på et par plain sorte stilletter; så er de julefrokostklar og de sølvfarvede er allerede testet på mine grå Zara ballerinaer, fungerede godt synes jeg. 40 kr. for et sæt koster de.

Nu skal jeg i køkkenet og lave pakistansk mad til Louise, der kommer om lidt. Hun insisterer på at se Luksusfælden, der er hendes nye yndlingsprogram. Ikke lige min favorit må jeg indrømme, mest fordi jeg får dårlig samvittighed og ondt i shoppetåen…
Kommer der egentlig noget julekalender, der er værd at se? Jeg ser stort set aldrig fjernsyn (hvis man fraregner alle de serier jeg ser på nettet), så er slet ikke opdateret på det punkt.

(Visited 665 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Fint lille sko-lir's fif, takker. Det tyder på nul hjerneblødninger inden for de sidste tre dage?!Julekalender siger du…som trofast(?)DR medarbejder skal jeg jo anbefale Pagten. Så hermed gjort.