Heldige Olivia

Hun har ikke bare god stil hende Olivia Palermo, hun har også lidt af et stykke man-candy. Han hedder Johannes Huebl og må gerne ligge under mit juletræ sammen med Acne-trøjen jeg viste tidligere i dag ;)

Undskyld at jeg spammer jer med hunks og anden useriøsitet, men der er opgaveundtagelsestilstand her på matriklen, så får hverken ordentlig mad eller pænt tøj på, som jeg kan tage billeder af og vise jer. Og der er shoppe-stop indtil jeg skal til London.

Nu vil jeg holde en lille pause og se Gossip Girl…. så der kommer sikkert endnu et hunk-indlæg om Ed Westwick senere. Tror at jeg er ved at blive en teenagepige. Når jeg tænker over det var jeg egentlig heller ikke særlig teenage-agtig hvad det angik, dengang jeg rent faktisk var teenager (der læste jeg mest bøger), så måske det bare er en fase man skal igennem?

(Visited 324 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer