Godteposen

Nu skal jeg på en lille juledate (er det egentlig stadig jul? for mig er det jul indtil nytår ca.) ind at se The Imaginarium of Doctor Parnassus. Jeg har alle mulige forventninger til filmen og om ikke andet så er det da et sandt overflødighedshorn af hunks. Nu er det jo efterhånden længe siden, at jeg har sludret om drømmemænd (eller noget) så tillader mig at gå lidt amok nu. Jamen for christ sake women: Heath Ledger, Johnny Depp, Colin Farrell og Jude Law i en og samme film! Det er da en julegave af høj karat. Kan ikke helt finde ud af, om det er morbidt at synes Heath Ledger er lækker (may he rest in peace)? På den anden side synes jeg jo også vældig godt om Humphrey Bogart og James Dean i den retning og de er også døde, men er det mere legalt når det er længere tid siden? Anyway, så længe man tænker at manden var vanvittigt dygtig til sit fag og tilmed vældig pæn og charmerende, kan det vel ikke være så slemt. Og ellers må jeg nøjes med de tre andre og sprællevende hapser.
(Visited 145 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Ha, hvor er du heldig. Synes det er helt lovligt at mene Heath Ledger er lækker det er jo en hyldst til ham :)

  2. Jeg vil erklære mig enig med Liv – det er jo den levende udgave af ham der er lækker, så det er der ikke noget forkert i. Giv lige en update på om det var en god film på et tidspunkt, planlægger nemlig selv at tage ind at se den, men kender ingen der ved noget om den. Alle er jo så optagede af den der "Avatar".