Nytårskjolen

Købte denne Helmuth Lang kjole på udsalg i London (i Libertys, yep jeg forelskede mig virkelig i det sted) og den vil jeg have på til nytår, sammen med Kirkwood støvlerne.
Er i syv sind mht. mit hår. Ville egentlig gerne have lidt lyse reflekser i + pandehår inden på torsdag, men tror måske ikke lige, at det er til at få en tid til frisøren nu. Og skal ikke ud i panikløsninger à la gør det selv eller prøve en anden frisør.
Så måske det bare skal være mit nytårsfortsæt? Altså at gå til frisøren. Det tror jeg godt jeg kan overholde ;)
Undskyld at billedet af kjolen er så ringe, nogen var gået med lyset i mit soveværelse. Skal nok lige se om jeg kan nå at hoppe i den og hapse et par billeder i morgen.
På ryggen er der fine detaljer, da den er syet i to materialer; bomuld og silke. Vil lyne bæltet helt op, så det kommer til at sidde i taljen, i stedet for at hænge og slaske foran som et underligt kyskhedsbælte…
Nu skal jeg med Julie ind at se Coco før Chanel. Endelig! Har villet se den siden den fik præmiere, men al det der eksamen og jul spændte ben pour un rendez-vous contre Julie, Coco et moi.
À plus tard
Bissous bissous
(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Du blir meget, meget smuk i den, hvordan dit hår så end ender med at tage sig ud. Bare rolig.Simon.