Nytårsfortsætter og årets sidste rengøring

En af mine yndlingsudgaver af fransk Vogue: Temanummer om fabelagtige Charlotte Gainsbourg fra årsskiftet 07/08.

I 2010 vil jeg:

 • Huske mine venners fødselsdage (og derfor skrive dem ind i min kalender nu).
 • Lære at kigge i min kalender.
 • Max. drikke 3 kopper kaffe om dagen.
 • Blive dygtig til at bruge mit spejlreflekskamera (fatter ærlig talt hat af det, så bruger altid kompaktkameraet), enten ved selvstudium eller en omgang aftenskolehalløj.
 • Få et brush-up på mit franske. Er synd og skam at lære et sprog, for så bare at lade det sygne hen. Har stort set ikke talt fransk i 4 år, hvis man trækker skiferie og en Paris-tur fra. Må finde et franskkursus, noget samtalegruppe-agtigt. Kunne også være overskudsagtig og blive mentor for en fransktalende studerende på mit fag. Hmm… eller nøjes med den helt nemme løsning: Forny mit abonnement på fransk Vogue, se nyhederne på fransk og hapse en fransk film om ugen. Året vil vise hvad det bliver.
 • En tur til Paris og Bruxelles, si possible. Kan jo egentlig retfærdiggøres og indlemmes under punktet ovenfor ;) Har boet i Bruxelles og savner byen. Og Paris savner jeg bare sådan i almindelighed.
 • Løbe min. 2 gange om ugen og styrketræne 2 gange om ugen. Er egentlig det jeg i forvejen gør, så her er der bogstaveligt talt tale om et fortsæt.
 • Besøge min veninde Line i Indien (hun skal arbejde for Mellemfolkeligt Samvirke i en længere periode).
 • Besøge min veninde Søsser i Odense. Hun læser medicin dér og vi ses kun når hun er hjemme i Kbh. Hvilket er for dårligt, så nu må det være min tur til at lette rumpetten og tage til Fyn. Så langt er der jo ikke. Og har faktisk heller aldrig været i Odense, så det skal nok blive spændende.
 • På Roskilde. Har ikke været på festival de sidste to år, fordi jeg var ude at rejse lige oven i, men i år skal det være. 
Det var vist det. Man skal jo heller ikke tage munden for fuld og lave alt for urealistiske planer ;)
I så fald ville mine nytårsfortsætter se således ud:
 • Vinde min. 1 million i Lotto
 • Find true love
 • Blive 10 cm. højere
 • Kunne tale russisk og arabisk
Det er vel at mærke en ikke prioriteret urealistisk liste, sætter selvfølgelig ikke penge over kærlighed.
Har I nogle gode fortsætter?
I dag har jeg for en gangs skyld ingen planer, så vil slappe af med en bog, en film og en hovedrengøring. Nok i omvendt rækkefølge. Kan ret godt lide at gøre rent (jep er meget Monica på det punkt) og synes at det er en rart at have gjort rent og i orden til det nye år.
(Visited 198 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer