Nye sko

Hmm… de her Topshopbasser kom lige og jeg er lidt i tvivl. Jeg købte dem på ebay for 13 pund, så det er ikke fordi de har ruineret mig. Blev lidt lun på dem, da jeg så dem på Olivia i The City og er da helt sikkert også à la miss Palermo de skal styles: Classy og uptight, ellers kommer man til at ligne noget fra en lillepigepornofilm. Købte en fin og meget forårsagtig kjole i H&M i går (mintgrøn med blomster), så måske det kunne være en mulighed. Prøver lige i morgen og skal nok vise hvis det duer.
Har siddet og nørklet med garderobeindretning hele eftermiddagen. Mit soveværelse trænger virkelig til ommøblering og bedre opbevaringsplads. En evigt voksende bog, tøj og skosamling er ikke altid lige praktisk i min lilleputlejlighed. Har fundet en ret god og billig – og forhåbentlig også pæn – løsning, så nu vil jeg gerne i Ikea + have en handyman. Oh, nu skal jeg løbe, skal til møde – ikke med Ikea og handyman desværre:(
Later

(Visited 177 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Jeg har kigget på dem flere gange, og har været på nippet til at snuppe dem.. Så klart klart. Jeg synes da du skal beholde dem! Stylingen lyder god!