Diamantnatten

barudvalget var småt, men godt: frozen cosmos, Thy pilsner og bobler, hvad mere kan man forlange?
og man fik en fin ‘tattoo’ på håndleddet :) pæneste håndledsstempel jeg har fået længe, havde næsten ikke lyst til at vaske det af…
Michael Simpson spillede på broen og fyldte rummet med sin stille musik, meget smukt selvom det ikke lige er my kind of music
og der var drags der dansede :)
dygtige og seje Djuna Barnes, totalt yndlings, wow den dame er altså for vild
fotoudstilling i kælderen, Per Morten Abrahamsen og Songs from the cold seas.
Fotografierne kan er en del af det Nationale Fotomuseums udstilling, så de kan stadig ses og var klart et besøg værd. Se mere her :)
(Visited 250 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hvor ser det helt fantastisk ud! Du inspirerer mig til at bringe mere kultur ind i mit liv… Er frozen cosmos any good?

  2. ihh, hvor ser det fedt ud :-) Det er rigtigt, man bliver så inspireret af at læse om alle de kulturelle ting du foretager dig!!Må man lige høre hvilken neglelak du har på?? :-) (Ikke særlig kulturelt, hehe)

  3. Julie – Sejt! Det er jeg glad for. Frozen cosmos var super, kan virkelig forestille mig at det kunne være et hit til sommer. Men jeg er også en sucket for sådan noget. Frozen margaritha er en All time fave hos mig :)Kristina – Nu er det her jo heldigvis mit rum og du kan tro at der både er plads til kultur og neglelak ;) kan ikke huske hvad farven hedder, men den er fra Make Up Store (der ligger en på fisketorvet). Den koster ca 110 kr og er virkelig god. Tørrer rimeligt hurtigt og holder super. Farven et koksgrå uden glimmer el andet pjat:)Simone – hvor er jeg bare glad for det. Føles jo vældig dejligt hvis man kan inspirere andre. God fornøjelse med udstillingen:)