‘Dagens’ og det nye halstørklæde

Her er lige et lille udsnit af hvad jeg har på i dag, taget med iPhone, sorry. Blå slidte skinny jeans nedenunder :) Pretty simple, men den grønne ruskindsjakke gør mig glad og får mig til at tænke på sommer. Jakken er fra Acne og tørklædet fra Dune.

Og her er nyeste produkt af min strikkeiver

Er meget tilfreds med det. Det er lidt kortere end det grå jeg strikkede inden jul, nøjedes med 7 nøgler garn i stedet for 9. Hvis du vil gøre kunsten efter er det strikket i enkel perlestrik på pind 10 med et rent uldgarn, der hedder Easy. Slog 27 masker op og så bare derudaf :)
(Visited 464 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hej Vil prøve at gøre dig kunsten efter med dit fine halstørklæde men er dit orange med dobbelttråd?? og hvor langt blev det med 7 nøgler??