Brunch x 2

Her kommer lige et par brunchanbefalinger, tænkte at det var meget weekendagtigt. 
Sidste weekend var jeg på Madmanifesten i Tyrolsgade at spise brunch. Eller morgenmadsbuffet, som det hedder der. Og den er god: Lækre hjemmebagte boller, alle mulige spændende småretter, tykmælk og forskellige slags müsli, masser af spændende pølse og ost, frugt, søde sager m.m. Det hele er mere eller mindre øko og der er glutenfrit brød hvis man er til det. Som I kan se på min tallerken, kan jeg ikke helt styre det der med buffet. Louises overfor ser noget mindre overlæsset ud, for man må jo godt tage to gange eller mere. Hvilket jeg vist også gjorde, ups. Fik således tjent de 115 kr. buffeten koster ind. 
Det er uden drikkevarer og der er brunch fra 10-12.30 i weekenden, efter 12.30 er der frokostbuffet så man går ikke forgæves, selvom man kommer lidt sent. Og så er der legerum til børnene, hvis man har sådan nogle. Virkelig et hyggeligt sted, som også er godt i hverdagene. Er også vild med deres indretning, hmm… ja er vist generelt bare ret vild med Madmanifesten og er glad for at have sådan en dejlig café lige i mit hood.


For nogle uger siden var jeg på The Food, lige overfor Empire på Nørrebro. Fik desværre kun taget dette billede, men det viser også konceptet meget godt: Deres brunch er ret minimalistisk og alle tingene kommer for sig i små skåle, så man undgår det der rod-sammen-halløj, der godt kan være lidt irriterende ved en almindelig brunchtallerken.

For 150 kr. er der brunch, kaffe og the ad libitum + et glas friskpresset appelsinjuice.
Der er lækkert hjemmebagt brød, yoghurt med skovbær og müsli, chorizo og hvide bønner med tomat, skinke og melon, forskellige oste og frugt, hjemmelavet nutella og syltetøj. Simpelt, men lækkert. De få ting der er, er virkelig i orden og man må tage lige så meget af favoritterne, som man ønsker.
Der er kun brunch om søndagen og den kører i to faste hold: 10.15 eller 12.15. Husk at bestille bord :)
Og så kan man jo altid smutte i Empire og se en film bagefter, det er i al tilfælde lige en søndag efter mit hovede.

(Visited 467 times, 1 visits today)
Farver

Skriv en kommentar

3 Kommentarer