Karma ER en bitch

Nederen. Har i dag mistet min iPhone :( eller højst sandsynligt fået den stjålet, men vil altså helst tro det bedste om folk, så lad os bare sige, at den er faldet ud (af den dybe lomme den lå i) af min taske. Pist væk er den i al tilfælde. 
Æv æv æv. Men så kan jeg lære det og lade være med at lave ‘se hvor glad jeg er’-indlæg. For så kommer Karma og hendes nederen veninden Nemesis og lærer mig en ting eller to. Igen… Er snart træt af de to bitches, har de ikke andet at lave?
Nå, pyt skidt, det er jo bare en ting. Eller noget… Føles faktisk lidt som at have mistet kropsdel + billeder, beskeder, noter etc. ÆV!
Så hvis I ser en iTelefon, der ligner den på billedet er det nok min :) Stor dusør udloves!

Det er i øvrigt smukke og dygtige Charlotte Gainsbourgs (elsker elsker elsker hende) arm iført Balenciaga, man kan se lidt af på Vogue.

(Visited 221 times, 1 visits today)
Pip

Skriv en kommentar

5 Kommentarer