Bær

Nøj, hvor jeg altså længes efter sommeren. Lange aftener og nætter. Varme, sol og masser af friske bær.
Indtil da (bliver det mon nogensinde sommer igen?), må jeg nøjes med de frosne bær i min morgensmoothie. Blev helt glad, da jeg så at Irma nu har brombær separat, findes der noget mere sensommeragtigt?

I dag skal jeg have læst en masse og så skal jeg have ordnet kedelige praktiske ting som pas og vacciner til Mexico, inden jeg i eftermiddag skal til Photoshop-kursus hos min venindes lillesøster. Det glæder jeg mig rigtig meget til, Photoshop er jo et fantastisk værktøj, men nærmest umuligt at arbejde med for de uinviede.

(Visited 201 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Og så fik Katrine lyst til smoothie, alene for at få lidt sommer ind i årerne :-) For det bliver altså snart sommer – eller i hvert fald forår! Jeg kan mærke det i kroppen.. Du tager til Mexico, jeg tager til London, og så er foråret landet :-)Og jeg har lige sendt mine overflytningspapirer afsted mod KUA, så min sommer står ganske enkelt på ny lejlighed og kæmpe nydelse af København!! Så glæder man sig lidt ekstra til solmånederne..