Reol

Så står reolen der endelig + sidder ordentlig fast. Og alle de bogbunker der lå i stuen, står nu pænt i farveorden i reolen. Og der er masser af plads, så måske jeg alligevel godt må købe en lille bog eller to i fremtiden…
Denne reol er bredere og højere end den jeg havde før, men også meget smallere og det gør virkelig en forskel. Har fået mere hyldeplads, men også mere gulv- og ‘rum’-plads. Win, win, win ;)

(Visited 779 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Hej EmilyFlot reolsystem (har dem også selv ;-))- men så, at du havde Le Tour stående – er det en, du kunne overveje at sælge?

  2. elsker også at farvekoordinere mine bøger (se evt. post fra i forgårs på min blog) – det ser bare super fint og ikke-rodet ud! ;)www.lovethemclothes.blogspot.com

  3. Anonym – nej desværre :( Den er jeg vældig glad for og genlæser den hvert år når der er Tour de France. Er cykelnørd galore, hihi. Er den da udsolgt fra forlaget? Min er købt i Samlerens bogklub, måske de har flere?Louise – præcis ;) men gruer for hvad man gør når man får en ny bog? Så bliver man nærmest nød til at flytte det hele?