Encke & Duers


I Tirsdags kom min søde mutti forbi til frokost. Eller ahem… det vil sige hun var så elskværdig selv at tage frokosten med, luksus ;)
Det var blandede salater, 4 forskellige, og en sandwich med unghanebryst, bacon og karrycreme i speltbrød til deling. Hele herligheden var fra Encke og Duers, der ligger på Vesterbrogade, og som jeg opdagede for et par måneder siden på vej ud til min mormor.
Nu har jeg fået mad derfra 3 gange + til en konfirmation og det kan altså virkelig anbefales. Salaterne er meget i ‘Suveræne Salater’-stilen og virkelig lækre, hvis de har den med julesalat, mynte, æbler, mandler og hindbær, så gogogo. Det er min absolutte favorit. Og så har de store (man kan sagtens dele) sandwich som fåes på henholdsvis hvidt brød, spelt eller rugbrød. De har også frikadeller og fiskefrikadeller. Og mange andre ting, der varierer fra dag til dag. Og kage…

Jeg er stadig sløj og sidder derhjemme og fedter med eksamensopgaver. Glæder mig til det snart er slut med det, ikke flere forsømte forår… Har gået i skole i alt for mange år snart føles det som om. MEN om en uge sidder jeg på et fly til Lanzarote, så tror bare at jeg lukker og stopper med at brokke mig ;)

My dear mom came by with gorgeous and fresh salads and a sandwich from a great deli called Encke & Duers. It’s on Vesterbrogade if you ever come by Copenhagen. And you have to try their endive, mint, apple, almond and raspberry salad!

(Visited 1.497 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Læste det først som om du lå og festede med eksamensopgaver, og tænkte at det måtte du da lære mig :-) Mere god bedring – alle de salater skal nok få dig på ret køl!

  2. Signe – Ja det er vist problemet med al den her 'Food porn' hehe…stressstories – hihi, ja det kunne være fedt. I går gjorde jeg faktisk lidt, men sidder altså også og skriver synopsis om modefotografi på sociale medier, så det er ikke det værste i verden :)Fuglen – jep og desværre. Men synes nu generelt at den slags er ret pricy…