Some of my b-day gifts

Eames DSW chair

Moustache necklace that one of my friends made

Reusable Starbucks cups with straws, Marimekko cup and Moomin pitcher


Fik så mange fine fødselsdagsgaver. Ovenviste og også lækker hårkur, bodylotion, sæbe og håndcreme. Og en sej gul picnicgrill (der allerede er blevet indviet på stranden), undertøj, en lille kunstbog, en skull-halskæde, vin, mjød (?!) og et lillebitte kærestebrev til at putte i en ring jeg har med rum til sådanne (eller gift… foretrækker kærestebreve).

(Visited 375 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Nej nej nej er ikke blevet gift ;)ringen har et rum til gift (eller stoffer el hvad ved jeg, men oprindeligt var den slags hemmelige rum i ringe vist til gift). Og da jeg ikke havde noget at komme i rummet (er hverken så meget til gift el stoffer), forærede min kæreste mig et lillebitte kærestebrev, der lige kunne være der ;)men ville ikke have noget imod at blive gift. Tror dog bare lige vi starter med at flytte sammen :)undskyld misforståelsen, hehe…

  2. Altså den stol, den er jo fantastisk! (Det er din blog i øvrigt også). Jeg har ikke set den i orange før, ved du tilfældigvis hvor den er købt? Ikke at jeg har rød, men man har da lov at drømme. :)Trine

  3. Ann-Sophie – Uh, den kommer jeg nok ikke til at ville af med lige foreløbig ;)Mummi-kanden er købt i Illums bolighus, men kan også fåes i Artium.Trine – Den er købt i en butik i Herluf Trolles gade, han har både nyt og brugt ;) Kan ikke lige huske hvad den hedder, men hvis du googler Eames og Herluf trollesgade burde den komme op :)