Perfection
Har det altså sådan lidt ‘må lige knibe mig selv i armen’-agtigt med de her. Må jeg præsentere jer for The Burberry Prorsum Aviator Boots, sidste nye medlemmer af Emily’s sko-harem.
Siden jeg så dem første gang på billeder fra Burberry Prorsums AW10 show i vinter har jeg været forelsket. Og allerede dengang besluttede jeg, at dem måtte jeg eje. Så jeg har sparet op og lagt til side. Men penge er ikke altid nok, for jeg var ikke alene om at synes de var spektakulære. Jeg har været skrevet på mange ventelister forgæves, men hos Net a Porter var jeg heldig. Og det kunne ikke være bedre, for havde en store credit hos dem og det fik det astronomiske beløb ned på noget lidt mere acceptabelt. Sådan føltes det i al tilfælde, pengene er selvfølgelig de samme.
Jeg er helt klar over at nogen vil synes det er det glade vanvid og at man jo kunne have købt 5 par sko for de samme penge. Sagen er bare den at jeg ville have de her og ikke 5 par random sko. Eller en kopi/rip-off eller nogle der var inspireret deraf. Dermed ikke sagt, at det ville være et dårligt valg (jo kopi/direkte rip-off ville, men det ved I jo at jeg hader), men det her er mit valg og boy oh boy jeg er en meget happy lille camper.
Men i stedet for økonomiske skrupler og overvejelser om kopier, så lad os hellere komme til sagen: En ode til disse guddommelige støvler. Jeg lider jo af en svær grad af skogalskab, men har aldrig været angrebet så slemt som med disse. Er altså helt solgt og næsten (men også kun næsten) mere forelsket i dem end i min kæreste (sorry skat, det er blot for at sætte det på spidsen). De er modsætningernes støvle, en hybrid af hidtil uforenelige elementer. De er tårnhøj stilet og praktisk vinterstøvle i skøn forening. Rå og elegante på en gang. Uartigt læder, spænder og gummi møder det blødeste rulam. Helt tossede og åh så geniale. Snestiletterne på, vinter here I come.

Hvis I har læst så langt håber jeg ikke at i er ved at kaste op, men snarere at I griner lidt af mit vanvid :)

My new Burberry Prorsum Aviator Boots. I’ve been wanting these ever since I saw them at the pictures of the Burberry Prorsum AW10 show this winter. And I’ve been saving and written onto waiting lists and now they’re finally mine. I’m absolutely in love. They’re the most perfect boots ever <3

(Visited 336 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

 1. Du er skøn! Jeg har præcis den samme tilgang til "det er dem jeg vil ha' – og ikke 5 random andre". Du vil sikkert føle dig sååå meget bedre tilpas vinteren igennem og få brugt disse 5 gange så meget.. – Jeg ville ihvertfald! Tillykke med dem.Vh. Anne

 2. Al den snak om hvorfor du har købt dem trods de var dyre – hvad kostede de så? :)Slet ikke for på nogen måde at være dømmende – folk må skam selv om hvad de bruger pengene på ;)og jeg misunder dig, jeg ville ønske jeg selv havde evnen til at spare sammen og købe lidt mere luksuriøse ting ind i mellem, men jeg er altså bare lidt nærig..ihhh.. :)Tillykke med dit fine køb i hvert fald :D-Rebekka

 3. Du behøver ikke svare – for de var jo stadig på hjemmesiden kan jeg se.. ;)Det er vildt, men sejt at du bare har købt dem synes jeg! :D

 4. De er smukke Emily, tillykke med dem :)-og ja det er jo vanvittigt men hvad man bruger sine penge på er jo fuldtændig ens egen sag, også selvom man har en blog, så tak fordi du delte det med os :)-nå ja, og shit hvor er jeg misundelig!

 5. wauw, tillykke! gid jeg også kunne spare op på den måde, og så købe en virkelig lækker ting.. dem bliver du glad for, er jeg sikker på :D

 6. De er vidunderlige. Jeg forstår dig mere end du aner. Sidste vinter var jeg nogenlunde samme proces igennem inden forløsningen kom og jeg ENDELIG sad med mine vidunderlige Toklum minkstøvletter i hænderne. De er hamrende upraktiske, men hamrende flotte IMO, og selv mine drengevenner, for hvem, mode er et fjernt begreb, synes de er vildt fede og passer perfekt til mig. Nogle ting skal man bare ikke gå på kompromis med!!!

 7. Hej Emily, jeg køber også dyre beklædningsgenstande til garderoben for så til gengæld at købe mindre og styre uden om high street. Så blander jeg op med vintage (som man nu også efterhånden får lov til at betale for). Tillykke med de seje støvler!

 8. Haha, hvis ikke jeg grinte ad alt "dit vanvid" – så gjorde jeg det i hvert fald af din sidste kommentar:D Du er sjov, men på den gode måde, o g er næsten -kun næsten- lige så vild med dien nye støvler som du selv er;) De er seje!/Gunilla

 9. Hvor er de bare fine… fik helt hjertebanken, da jeg så billederne – ha ha… hvor sørgeligt er det lige ;o)Men stort tillykke med dem. Der står på hjemmesiden, at de er små i str. Hvad synes du? Er du gået op i str.? Og så slipper du ikke Emily! Modelings pics please!!! ;o)))

 10. Åh Emily, det er SÅ fede, kan godt forstå du tilegner dem et længere indlæg! :)Tillykke med støvlerne, ser frem til en masse outfit-billeder med dem

 11. MMhhhh! Det sker bare ikke ;)de er jo helt fantastiske! Fik faktisk et lille sug i maven da jeg så dem, måske jeg også har skogalskab? :) Tillykke med dem, heldige pige.

 12. Lige da jeg kom på din blog så jeg lammeskindet og de øverste spænder. Det første jeg tænkte var at du bare ikke havde købt de lækreste vinterstøvler jeg har siddet og savlet over så sent som i sidste uge, hvilket du selvfølgelig havde. Jeg er virkelig misundelig, de er virkeligt fantastiske. Men egentlig mest misundelig fordi du har dem i samlingen. Selvom jeg ikke selv har vanvittigt mange sko, elsker jeg virkelig den følelse af det perfekte køb. Jeg har det sådan at jeg kan tage et par sko på, kigge mig i spejlet og pludselig være meget mere frisk på at rydde op eller noget andet. Derfor (og pga. det bæredygtige, wow-faktor og det mere politiske korrekte) er jeg virkelig fan af gennemtængte køb, der virkelig skaber glæde.Et ret langt indlæg – sorry.Derudover vil jeg lige rose din blog, er tit herinde flere gange mellem de nye indlæg og elsker blandingen af kultur, mad, mode etc.Venlige hilsner og tumbs up fra Ida

 13. Jeg er kun lige ved at dø.. af misundelse. Tillykke fra en sko lover til en anden!! De er vilde.

 14. Hej piger,Tusind tak for jeres søde og forstående kommentarer. Og tak til jer der synes jeg er sindsyg, men også kunne tage det med et smil.Er så uendeligt glad for at det her er et forum med en rigtig god tone. Det er i høj grad jeres fortjeneste, så tusinde tak for det!!Og i kan troSynes det er sejt at mange af jer deler min holdning til mere gennemtænkte køb, er mod deciderede kopier og overforbrug af highstreet!Når det er sagt må jeg også gentage at jeg absolut ikke er nogen helgen, laver jo også fejlkøb og køber for meget highstreet. Men synes at det er godt der er en bevidsthed omkring det. Det er i al tilfælde en start :)Og I skal nok få dem at se I så mange outfitposts at I kommer til at brækker jer :) Men det må vente lidt for de er virkelig varme…The Princess Wishlist – Jeg havde byttet et par sko (der var for små) hos dem og fik så et 'tilgodebevis'/store credit, da jeg var for sent ude til at kunne få pengene tilbage :)Hanne – jeg er normalt en 38 og har købt dem i en 38,5 og det er fint.

 15. OMG de er fantastiske, tusind gange tillykke med dem. Og de vil da bare fuldende din smukke samling, som jeg kun er en lille bitte smule misundelig over:-)Har dedikeret et indlæg til støvlerne på bloggen, fordi de er så fab. Måske du kan blive inspireret til et look?/Nana, Myfashionforest.com