Look of the day: On Track

Stikker lige hurtigt hovedet ind og siger hej. Gulvet (fra helvede… grrrr…) er endelig blevet færdigt og nu skal det ‘bare’ hærde i en uge, før vi kan rykke møblerne ind i stuen igen. Har malerhjerne, men er glad for at alt det hårdeste er overstået. Nu er der kun rare ting tilbage som indretning og ture til Ikea og marskandisere.

Hov, og så må jeg ikke glemme støvlerne. Kunne altså ikke lade være, men så er det også slut (S.L.U.T. blev der sagt) med at købe fodtøj i år!! Acnes Track må dog siges at være de noget nær perfekte støvler (siger jeg det hver gang?). Høje og alligevel nærmest flade, skulpturelle og rå.

Outfit details: Jacket Nué Notes// scarf DIY-knit// knit Nué Notes// jeans Topshop// bag Balenciaga// boots Acne

(Visited 341 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

  1. IH, de er sååå flotte de støvler! Misundelsen vil ingen ende tage :-) Hvordan er de i størrelsen?

  2. No, you didn't! Årh, er helt væk i dem, men synes det er lidt overload at købe dem, da jeg har Acne's Pistol. Men de her er bare så flotte jo.. :)www.lefoxblog.blogspot.com

  3. Hej Emily,Jeg forstår bare ikke, hvordan du har råd til alle disse flotte dyre sko, når du er studerende? Det er et personligt spørgsmål, og du behøver heller ikke svare på det. Jeg tænker bare på det hver gang, jeg ser noget nyt, lækkert og dyrt her på bloggen, men egentlig også hos andre modebloggere. De er så fede.. Hilsner Maria

  4. Ja de er altså virkelig noget for sig, men sådan må det vel også være med en støvle, der bliver sat i produktion igen efter lang tids efterspørgsel :)Jeg synes de er meget normale i størrelsen, jeg er en ren 38 og har købt dem i 38. En af mine veninder måtte dog gå en størrelse ned. Dertil skal det lige bemærkes at jeg har nogle brede plader og at støvlen spidser til. Så har man en slankere fod skal man formentlig en størrelse ned.Maria – Tak for din pæne måde at spørge på, for ja det er jo ret personligt. Men det er et spørgsmål jeg efterhånden har svaret på et par gange og der er altså ikke noget hokus pokus, lyssky affærer eller gigantiske overtræk involveret :)Jeg arbejder meget (er både tjener og underviser i hundetræning), bor relativt billigt, har en god opsparing og er god til at prioritere og planlægge mine køb. Jeg sparer ofte op til noget jeg gerne vil have, især de rigtig store køb. Og så er jeg ret økonomisk i alle andre henseender også… Planlægger indkøb/mad, smider ikke ting ud, vil hellere købe kvalitet og mindre af det end kvantitet (og det gælder tasker, tøj, sko, køkkenudstyr, møbler- ja stort set alt, det holder bedre og man skifter ikke hele tiden ud) m.m.SU'en er kun en del af min indkomst, men der har også været perioder under min uddannelse, hvor jeg ikke har arbejdet og har levet kun på SU og så har der selvfølgelig ikke været råd til sko på denne måde ;)På andre tidspunkter (har jo læst i laaaaaang tid) har jeg gået mere i byen og har brugt penge på det i stedet. Sådan ændrer det sig jo hele tiden. Disse støvler blev jeg skrevet op til for lidt over 2 måneder siden, så det er langt fra et impulskøb :)Better in time – jamen jamen 1,5 måned er da også laaaaaaang tid ;)

  5. Du ser som altid skøn ud, dine billeder er som altid fine og du svarer altid dine læsere så pænt. Nyder den gode stemning, der altid er på din blog!

  6. Linda – awww tak du er altså en sveske. Og i lige måde ;)Nana – jep, håber Santa opfylder det :DLouise – tusind tak, hvor er det sødt af dig at skrive det. Og det er virkelig også noget jeg sætter pris på – altså at her er så god stemning :)

  7. Mange tak for svar. Din pointe med kvalitet fremfor kvantitet er god, og jeg er selv begyndt at tænke mere i den retning. Priserne kan stadig komme bag på mig, men i det lange løb bliver man absolut mere glad for sådanne køb. Jeg vil også tilslutte mig Louise og sige tak for den gode atmosfære, som hersker herinde!!!

  8. Normal i størrelsen, siger du… du har ikke tilfældigvis Pistol, for dem er der jo mange, der går en størrelse ned i, så tænker om man også skal gå en størrelse ned i Track?!:)

  9. Ammoni – tak ;)Lotte – de er lidt store i str ligesom Pistol, men da de er smallere i tåen bliver man i samme størrelse hvis man som jeg har en bred/normal fod, har man en slankere fod, som det er tilfældet for min veninde jeg var inde at købe dem med, kan man gå en str ned, da man jo så kan nå længere ud i den smalle spids. Håber det gav mening? ;)