My CFW: Day one

Til Stine Goya x Weekday præsentation med svane- og æggetema :) Tøjet hang/lå desværre ikke så man kunne gramse på det, men var i stedet at finde på nogle af de tilstedeværende. Bl.a. de to piger til højre ovenfor. Dejligt at se at der er noget smukt Goya-print iblandt.

Pænt gulv og pæne piger

Og smukke Stine (og svane), har lidt et girlcrush på hende. Kjolen hun har på er også fra kollektionen og fås også i en lignende kjole i rosa, ligesom den findes i en langærmet bluse i begge farver.

Prøver lidt kendisspotting til show på Rådhuset, det gik så som så ;) Må have telezoom (eller bedre siddepladser til næste år) :)

Langt bedre gik det med at fange Dittes snack af en taske…

Til A Key for Change lanceringen. Nøglen var tilmed noget så pæn og jeg købte selvfølgelig en.

De nye cupcakes? Lækre, små, rå ‘kager’ fra Raw Living til A Key for Change launch.

Det var den dag, stille og roligt og rigtig hyggeligt. I dag går det løs for alvor og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har en lille konkurrence planlagt til i eftermiddag og ellers skrives vi i morgen :)

A little photodiary of day one of Copenhagen Fashion Week. A very nice and easy start for me. Today it’s on for real. Looking forward to a hectic day filled with fashion :)

(Visited 488 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Mmm.. de der raw food kager ser mums ud. Der var sikkert dadler i ikke? Synes jeg ofte man ser..:)

 2. Jeg misunder dig helt vildt (positivt ment), hvor er det fedt du er ude til så meget forskelligt:O)
  Hvordan får du det til at hænge sammen med studiet?

  Og hvis jeg må spørge forsigtigt…hvordan får du kontakterne? (ville have spurgt på mail, men kunne ikke lige finde en på bloggen. Jeg er sgu også ved at være gammel he)

  Er også helt vild med bl.a. din Paris Guide. Satser stærkt på jeg vil benytte mig af den i år, når jeg forhåbentlig kommer afsted.

  Skønneste dag til dig:O)

  1. Mange tak :) Det er kommet stille og roligt hen ad vejen, primært pga. bloggen. Jeg har ikke særlig mange undervisningstimer her på kandidaten, så jeg planlægger og prioriterer ;)

 3. Mht de kogebøger du viste forleden, kan du så anbefale nogle opskrifter som er specielt gode i dem der hedder “bare spis” og “suverænt sundt”?

 4. Kagerne er lavet af medjool dadler, raw kakaopulver, raw kokosolie, upasteuriserede mandler og himalaya salt – toppet med kokos, farvet med rødbedesaft. De er helt rå og øko.

  Udvalget i butikken varierer med vores fantasi. Kig forbi folkens!

  Tak for det fine billede.

 5. Tak skal I have, der kommer meget mere i løb af i dag og de næste par dage ;)

  Fedt at I er så gode til at svare på hinandens spørgsmål! Det er dejligt at se :)