morning glory

Yndlingskoppen…

… eller dvs. denne er egentlig også yndlings. Og alle de andre. Er det tosset at samle på kopper? Sådan ubevidst. Tror ikke jeg har to ens.

Men dette er the one and only yndlingsfrugtskål.

Holy moly hvor får man mange flere timer i døgnet, når man har hvalp. Har været oppe siden kl. 5 hvor prinsessen vågnede. Hun havde dog sovet næsten 7 timer uafbrudt, så er meget glad og tilfreds. Fik ovenikøbet også selv sovet en del i nat. Nå, det skulle ikke handle om alt mit hvalpepyller, men bare om at det faktisk er ret fedt at stå så tidligt op (altså måske en time senere ville være federe – prøver bare at være positiv her), har nemlig haft tid til at drikke en hulens masse kaffe, læse alle de blogs jeg ikke plejer at nå, tage billeder af førnævnte kop, blive fotograferet med morgenhår og -brille, filosofere over hustandens kopper og selvfølgelig lege en masse med Penny Perfekt (går også under navnet Prinsesse Penny og Penny Plums, bare så I ved det).

Random snapshots from this morning

(Visited 251 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Buenas dias! Ville bare lige sige at din rejseguide til Barcelona er genial! :) – specielt din anbefaling af “El Jabali” – var der med min amerikanske veninde, der bor i Barcelona og 2 “indfødte” spaniere, og maden fik store roser.
  God påske!

 2. Får til høvl af min kæreste over min store samling af kopper & krus
  Kan bare ikke få for mange – desværre fylder de bare en del i skabene.. men men.. man lever vel kun én gang!

  Har alt lige fra krus fra tiger til Royal Copenhagen – så der er lidt af det hele, men drikker også meget te :)

 3. Det lyder, som om at det at få en hvalp er lidt som at få en baby.

  Jeg foretrækker krus, hvor man ikke har to der er ens, end hvor de alle er samme slags. Det er også langt nemmere at finde ud af, hvilken en man har drukket af.

 4. Hej jeg syntes din blog er super fed :)
  Jeg kunne bare ikke lade være med at spørge, ved du hvad ‘morning glory’ også betyder? Det er overhovedet ikke for at kritisere, ville bare gøre dig opmærksom på det, hvis du har en masse udenlandske læsere er titlen måske en anelse uheldig :P

  1. Haha… ja, ok jeg har kun rene tanker, så det faldt mig ikke lige ind ;) Lad os håbe at der ikke er for mange andre der misforstår den (eller bliver skuffede) :D

 5. Haha, elsker dit Jane Austen-krus! Har selv ‘Wuthering Heights’. It’s me, Cathy! God humaniorahumor ;)

 6. det er absurd hvor mange timer døgnet pludselig får når man står op tidligt! når jeg på arbejde i lagkagehuset møder kl. 4 har jeg fri kl 11, og i weekenderne på det tidspunkt sover jo alle andre stadig. ret rart.

 7. Jeg fandt også ud af, at jeg samler på kopper, da der ikke var plads til flere. Så talte jeg dem, og jeg har 40. Også forskellige. Men det er jo ikke lige altid, at man er i humør til den samme kop.

  Det klæder dig med morgenhår :)

 8. Jeg vil bare lige sige tusind tak for din Paris-guide :)
  Den har jeg brugt rigtig, rigtig meget, da jeg forleden var i Paris for første gang!
  Således har jeg bl.a. spist steak m. pebersauce, falafler & yoghurtis med friske bær. Mmmmh!

  Tillykke med den lille hvalp i øvrigt; virkelig sød!

 9. Tillykke med din overnuttede hvalp! Og jeg er vild med kopbilledet, hvor er koppen fra? Jeg samler mest på kæmpestore kopper, og har blandt andet en Starbucks-kop (som jeg har hugget, de sælger nemlig ikke dén type) og en stor sort kop á la Central Perk-kaffekopperne.

 10. Fede briller!!

  Vil du ud med, hvor de er fra?

  NB – Jeg er ude med min hund hver 2 time døgnet rundt for tiden, pga. medicin. En anelse trættende i længden :-)

 11. Hej Emily. Tillykke med din lille søde hund. Jeg har et spørgsmål til det, og det er egentlig bare, hvordan I har plads til det? Så vidt jeg har forstået, er jeres lejlighed meget lille. Selvfølgelig er der en masse udendørs muligheder på denne tid af året, men alligevel? Kærligst

  1. Tak :) Det er helt korrekt at vi bor småt, men her er nu fin plads til en vaps alligevel. Lige nu er hun nede en masse gange om dagen, da hun er så lille og ikke kan holde sig længe ad gangen, men på sigt skal hun ud at gå 3-4 gange om dagen og lave en masse spas udenfor (har parker, strand og fælled lige i nærheden) og så skal hun egentlig bare slappe af/spise/sove/lege lidt med os, når hun er indenfor og det er der fin plads til. Og så er planen at hun skal med hvor det er muligt og med min kæreste og/eller jeg på arbejde. Som jeg ser det er det mest et spørgsmål om ens eget engagement hvor meget/lidt plads man behøver for at have en hund :)

 12. Kan nu godt lide dig med briller og “morgenhår” ;) Synes det er godt ud.

  Og dine billeder er som altid fantastisk flotte!

 13. Hvor ser du flot ud på morgenbilledet!! :-) Synes faktisk du ligner en mørkhåret udgave af Tina Dickow, hvilket jo kun er godt! Desuden elsker jeg din blog :-)