sneak peek

Ih har en masse gode sager liggende. De kommer lige så stille og roligt, så hæng på :)

Har haft en hyggelig formiddag med kaffe og Mads og Monopolet. Nu står den på mere opgave og så måske et smut eller to ud i det rare vejr med min tossede hyper-hundehvalp. Angående den, så har jeg lovet min svigerinde at lave et indlæg om hvad det vil sige at have sådan en crazy lille størrelse. Både hundehvalp generelt og border collie i særdeleshed. Man kommer nok nemt til (ufrivilligt) at glorificere det lidt pr. blog og jeg synes jo også det er fantastisk og en border collie er den helt rigtige race for mig, men sandheden er at alt for mange border collier ender som problemhunde fordi de er ‘arbejdsløse’ og det er en tam skæbne for en fuldblods workaholic.

Vi skrives!

A little sneak peek on the blog posts to come.

(Visited 304 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Jeg bliver altid i så godt humør af dine indlæg med dejlige billeder og finurlige ord. Jeg tror uden tvivl, at man godt kan kalde dig en humørspreder – især med sommerlige klang, som der jo på det sidste helt naturligt er kommet. Send endelig flere godter af sted :-)
  Bukserne og deres farve klæder dig virkelig godt og er dejligt sommerligt og friskt :-)

 2. Jeg glæder mig til at læse mere :) vi er i fuld gang med at Puppy proofe lejligheden og få indkøbt div. ting til vi henter bettepigen den 23. juni.

 3. Det indlæg vil jeg også glæde mig til. Vi får vores hvalp d. 25 juni så det jo lige om snart og mangler stadig hundekurv og sele!? Yikes… Men hvad sker der for, at der kun findes vild grimme hundekurve! Overvejede en Fat Boy men har hørt mange sige at hundene ikke gider bruge dem.. Har du mon fundet en flot kurv til Penny?

  1. Jeg fik en pæn sort/grå hundeseng fra porcani.dk, som Penny har været meget glad for (og endnu vigtigere ikke har haft lyst til at tygge i). Der findes mange smukke hundekurve/senge rundt omkring, men dem ville jeg ikke købe til en hvalp, da de ender med at tygge dem i stykker. Du kan også blot starte med en papkasse af passende størrelse med et tæppe/pude i og så købe en flot kurv, når hvalpetænderne er skiftet :)

 4. ih den hund er altså bare for skøn :)
  jeg har en depression og har en lille kat, sådan et dyr kan bare gøre rigtig meget ved ens humør :D
  hvor er dit sølv ur fra? det er helt perfekt størrelse :P

 5. Oh Emily! Jeg er elsker din blog for altid at gøre mig i sådan et muntert humør. Det er virkelig “friheden” ved en god, velskrevende, inspirerende blog; at man føler sig godt tilpas i bloggerens univers. Stor ros!
  God weekend til dig og pæne Penny :)

  Anne

 6. hej emily :-)
  jeg elsker selv hunde og har selv en dejlig en :-)
  men jeg synes godt nok blog handler meget om lille penny, det er næsten ikke “Emily Salomon” man læser mere men snarere “Penny Salomon”
  håber ikke du forstår dette som en provokerende kommentar :-)for det er det bestemt ikke jeg savner bare at høre om dig:-)

  1. Måske er det blot et spørgsmål om bægret er halvt fuldt eller halvt tomt ;)
   Kiggede lige tilbage (for tager det skam alvorligt og lytter meget til hvad I siger) og 2 ud af 20 indlæg var om Penny… Dvs under et om ugen, det er da ikke så slemt?!
   Når det er sagt, så har min blog aldrig været en decideret modeblog, men snarere en blog om min stil, krydret med mine opskrifter + det jeg laver for tiden. Dvs når jeg har været i Paris, så skriver jeg om det, hvis jeg har set en fed udstilling, så er det den jeg blogger om osv. Lige nu sker der ikke så meget ‘spændende’ fordi jeg knokler med eksamensopgaver, så derfor går der måske lidt hund i den. Sådan svinger det jo nok lidt og jeg håber du har lyst til at følge med alligevel :D Både på rejser, i køkkenet, klædeskabet og Pennys opvækst :)

   1. selvfølgelig har jeg det!
    som sagt var det ikke en kommentar som skulle tolkes provokerende.

    1. Det kan du tro jeg heller ikke gjorde og her er plads til både ros og kritik især når den er så venlig og saglig som din :)
     Skal nok tænke over at der kommer lidt mere mig (jeg er bare SÅ kedelig for tiden) ;)

 7. Årh jeg har også to border collie tæver. Det er virkelig en fantastisk dejlig race, dog som du siger skal de satme stimuleres ordentligt :-)
  Mine fiser rundt pt herhjemme og leger med hinanden

 8. utrolig smart outfit. utrolig sød pup. utrolig lækker mad.
  misundelig!
  p.s. synes ikke personligt, at der er gået Penny i den. just my humble opinion..