go west

Første stak billeder fra Rømø. Er helt vild med de brede strande ud mod Vesterhavet og naturen på Rømø generelt, Desværre var vejret ikke så godt, men vi havde nu et par rigtig rare dage alligevel. Til de af jer der har spurgt, så boede vi + var på spa på Dayz Wellness resort i Havneby på Rømø i forbindelse med, at jeg skal skrive en lille omtale af Dayz til Purewellness.dk.

Jeg smutter igen, da jeg skal på restaurant Viva at spise frokost i anledning af min mors fødselsdag og i aften står den på Sankt Hans fest i Hornbæk. Og jeg har ikke købt gaver endnu, så har vist lidt travlt. Kunne godt tænke mig en voksen, der kunne hjælpe mig med planlægning og sådan…

Some pics from the endless beaches of Rømø, a tiny island by the west-coast of Denmark.

(Visited 423 times, 1 visits today)
Rømø

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. ej, jeg skal til Rømø om et par uger.. min kærestes familie har et sommerhus i nærheden:) der er så fint!
  – sød hund!!

 2. Nogle rigtige skønne billeder
  -man kommer helt i ferie stemning ;)

  Lagde mærke til at du har et par new Balance sko på?!? hvor har du købt dem
  er selv på udkig efter et par :)

 3. rigtig flotte billeder, ægerligt det ikke er badevejr!!!
  Åhhh nu har du din fine jakke på igen :) den er to die for!!!! kan evt få mine små fingre i en, men kunne du være sød at fortælle mig hvordan den er str mæssigt??? stor?? lille?? normal??? hvad str er din??? jeg ved godt det er et nollert spørgsmål …sorry :)

 4. haha! JEG har ønsket mig “en voksen” SÅ LÆNGE! een der kan ordne alt det man ikke selv når/gider/husker… Mmm, vil holde udkig efter sådan een, hvis jeg husker det.

 5. Jeg elsker simpelthen Vesterhavet. Har dog aldrig været på Rømø (men har været på Fanø, og er det ikke noget med at det er i nærheden, eller udstiller jeg min pinligt dårlige geografikendskab her?)
  Skønne billeder af den brede smukke sandstrand.

  God Skt. Hans :)

  1. Den er god nok. Fanø ligger lidt mere nordligt, nemlig oppe ved Esbjerg, mens Rømø ligger syd for Ribe, nede ved Skærbæk. Og i midten ligger Mandø, som er endnu hyggeligere!

 6. Ej hvor er især det første billede smukt! Har aldrig rigtig forstået fidusen ved Vesterhavet, men måske man skal derover og se det for at forstå det?

 7. Hej Emily.
  Kigger lige med på dine stemningsfulde billeder og din dejlige blog i ny og næ. Jeg overvejer kraftigt at få mig en lille hundeven også, helst et mix – terrier/malteser/puddel. Og så kom jeg i tanke om, at du jo er hundetræner og dermed bliver du herfra betragtet som lidt af en ekspert :) Har du gode råd mht. race og den slags til en førstegangskøber i to-værelses lejlighed?
  Knus F

  1. Tjek indlægget ‘Vov’ (brug søgefeltet, så burde det dukke op) hvor jeg bl.a. anbefaler bøger, der er gode at læse hvis man går i hundeanskafningstanker :)

   1. Tusind tak – jeg læste også lige dit nyeste og dejligt lange indlæg om hundeanskafning og dertilhørende overvejelser, har kastet min kærlighed på den sødeste malteser/bolognese-hvalp :)