skidtmads

Æv, jeg er syg i dag. Troede bare at det lige var lidt morgenkriller i halsen tidligere, men det er desværre en god gammeldags omgang feber, ondt i halsen og hele kroppen. Godt at jeg har et nyt fransk Vogue, pæne blomster og lidt godter fra den sidste tids arrangementers goodiebags at hygge med. Og at Penny er en god sygeplejerske. Hun er artig og laver næsten ikke konfetti i dag og ligger gladeligt og luner mine fødder i timevis, mens jeg læser op af Vogue for hende. Hun kan lige så godt lære det med det samme, både det franske og det med moden :)

I’m really not feeling well today, so I’m staying in with a new magazine and lots of tea and cuddling with the puppy.

(Visited 261 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. En hund til at varme fødderne er det bedste – især når man er syg! :)
  Synes bestemt også at hun skal lære fransk og om mode ;)

 2. Æv for at være syg! Men det lyder nu helt hyggeligt : ) Rigtig god bedring!

  / Vanessa

 3. Åh, jeg har ligeledes influenza og ligger faktisk med engelsk Vouge lige nu – sikke in sync vi er :) Jeg har dog ingen sød hund til at varme mig. God bedring og god aften (når man er syg kan man jo godt tillade sig at flade fuldstændig ud på sofaen i timevis med hygge og stearinlys).

  Kh.

 4. Rigtig god bedring Emily, noget skidt at du skal være syg, men det lyder da som om du lige præcis ved hvordan du skal pleje dig selv bedst :)

 5. God bedring!
  Sig mig, det Body Shop produkt, du har liggende der, er det noget nyt? Jeg er stor tilhænger af deres hemp håndcreme, men den dufter bare ikke særlig godt – så hvis de har lavet en ny variant, er det jo fantastisk:)

  1. Det er nemlig en ny variant med rose, desværre er den ikke helt så fed som Hemp cremen, men ganske god :)

 6. jeg stemmer for at du i din sygdom går all in og får din kæreste og/eller mor til at bringe dig lækre smushies (var det dét de hed?) og kager!