current beauty faves

Selvom jeg generelt bruger grønne/øko-produkter, så er ovenviste undtagelser på badeværelseshylden. Selvom jeg har prøvet mange andre, bliver jeg ved med at vende tilbage til Cliniques 7 day scrub cream, der i øvrigt er parfumefri, da den simpelthen er den bedste scrub jeg nogensinde har prøvet. Den er mild nok til at man kan bruge den dagligt, men med masser af små fine ‘korn’, så man føler at der sker noget. Og helt genial hvis man har tendens til hudorme (verdens klammeste ord, æv) og/eller tør hud (jeg hører til ‘og’-kategorien, nederen kombo, men denne hjælper mig virkelig).

Selvom jeg i en lang periode har undgået hårprodukter med silikone, kan jeg alligevel ikke længere holde mig fra Moroccan Oil. Ens hår bliver øjeblikkeligt super pænt og medgørligt. Og det er altså rart. Er stadig overbevist om at silikone er skidt på sigt, men er altså til fals for silkeblødt, skinnende og vanilleduftende hår her og nu ;)

Two of my beauty faves: Cliniques 7 day scrub cream and Moroccan Oil.

(Visited 307 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

  1. Nogen (deriblandt undertegnede) er af den overbevisning at silikone ligger sig som en hinde på håret og derfor forhindrer håret i at modtage anden fugt/næring og derfor på sigt udtørrer hårstrået yderligere. Lidt som at tisse i bukserne i bukserne for at holde sig varm ;) Groft sagt. Andre mener at det ikke gør noget forskel og at man bare skal slå sig løs. Det er – som med alt andet – om at finde ud af hvad der passer bedst for en selv :)

   1. Bliver lige nødt til at sige noget…

    Det er helt korrekt at silikone kun lægger sig som en hinde på håret. Det er dets funktion. Det reparerer ikke hårret på nogen måde , det får bare håret til at se virkelig pænt ud, mens det sidder på. Og det er silikone det bedste til

    Men det er det, som alle fedtstoffer, olier og plejestoffer i hårprodukter gør. Lægger sig uden på håret, glatter det midlertidigt ud og får det til at se pænere ud, inden du vasker det ud næste gang. Der findes INGEN stoffer, der kan trænge ind og pleje håret. Så der adskiller silikone sig ikke fra alle de andre stoffer på markedet. Hår er dødt, der er ikke noget som helst, der kan trænge ind i det og pleje det. Hverken silikone eller noget andet. Den eneste måde at pleje hår på, er at lægge et lag udenpå og beskytte det – altså det, som silikone gør.

    Med EN meget interessant undtagelse (som man desværre ikke kan putte i hårprodukter, men som kan købes i supermarkedet): http://pudderdaaserne.dk/2011/05/10/kokosolie-til-haret/

    Og nu skal skønhedsbloggeren nok smutte :-P

    1. Jaaaa Katja, havde sådan håbet du ville svare ;)
     Tænkte faktisk på dig, da jeg skrev det, så er glad for at du tog bolden op :) Og nu har jeg det lidt bedre med min silikoneflirt!

     1. Katja, hvor står du så mht. at bruge shampoo? For grunden til, at mange forsværger silikonerne er jo netop, at de skal vaskes ud med de meget udtørende sulfater, som er i shampooen, mens andre udglattere kan skylles ud med vand i stedet :)

  1. Mener jeg har købt den på lookfantastic.com, men den findes helt sikkert masser af steder på nettet. Pris kan jeg desværre ikke huske…

   1. Jeg må tilslutte mig de meget rosende ord omkring dette produkt. Efter kun en enkelt anvendelse, er der kun ét ord, som falder mig ind, wow! Efter en lille søgning på nettet, fandt jeg en side hvor portoen var gratis, og derved det billigste sted jeg fandt. Jeg kan varmt anbefale denne side. Jeg bestilte mit produkt i går kl 13.00 og da jeg kom hjem i dag kl. 11.30, lå min pakke på køkkenbordet.

    http://www.pricerunner.dk/pl/507-219167682/Haerpleje/MoroccanOil-Treatment-DKK-299-00-GRATIS-leveret-Sammenlign-Priser

 1. Jeg har – og er selv fan – af olien til håret, den både dufter godt og gør altså underværker (ingen dårlig hårdag her, tak!) Selv min frisør – der er grøn – er bukket under for denne. Jeg købte min hos frisøren, men har set den flere steder, til 299 kr. Må straks ud at finde skrubbecremen!

 2. feel unique har flere forskellige størrelser af olien og ser ud til at være billige, http://www.feelunique.com/brands/moroccanoil?aff=wg&siteid=84492

  Vil afprøve den scrub cream, har præcis samme hud – sart, tør og med tendens til hudorme/rødme, det er SÅ træls. Min søster kan bruge den blå nivea creme som ansigts creme, hvis jeg brugte den kunne jeg ligså godt lægge en ansigtsmaske med den “tre stjernet” – ville være same same :P

  Fortæl endelig hvad du har flere gode erfaringer med, hvad angår ansigtspleje ?

 3. Jeg bruger normalt også kun øko-produkter, men har i et par år nu brugt Cliniques scrub – den er virkelig helt igennem god. Så lige på det punkt bliver jeg altså nødt til at skubbe mine principper til side.. :)

 4. Fantastisk tip med Clinique-sagen; jeg troede faktisk, jeg var en meget sær hud-fisk, men det lader til, vi er flere af “og”-slagsen. Tak for råddet! :)

 5. Hej!
  Da jeg arbejdede på bla Oslo-bådene mødte jeg en pige fra Clinique som fortalte mig at selvom det står 7-day skal man IKKE bruge det hver dag, det er slet ikke godt for huden! Jeg brugte den altid før, men nu bruger jeg den kun en gang i mellem. Måske fungerer det godt for nogle, men huden bliver ret slidt af det.
  (Undskyld, min dansk i skrift er ikke så god. Håber det går!)
  /Emelie

  1. Helt ok! Giver dig ret i at man ikke bør bruge den dagligt, tror jeg bruger den 3-4 gange om ugen :)

 6. Uhh, det olie må jeg da vidst have fingrene i!
  Hvordan anvender du det – kommer du det i nyvasket fugtigt hår, eller skal man putte det i, når håret er tørt? :)

  1. Nope, ikke mit i al tilfælde, men det er nu også noget tørt hø ;)
   Ej, det gør den ikke, men hvis man har tendens til ‘tungt’ hår kan man nøjes med at bruge ganske lidt i spidserne.

 7. Hej Emily.
  Det lyder til, at vi har lidt a la samme hudtype. Jeg lider ret meget over det.
  Bruger du scrubben hver dag – hvis du ikke gør, hvilket produkt bruger du ellers?

  Til sidst – hvilken er din yndlings dagcreme?

  På forhånd tak.

  Line.