tough luck

Samtidig med at rigtig mange ting går helt fantastisk og jeg egentlig er mægtig glad, så er jeg også helt frustreret og ked af det, på den måde hvor det gør ondt helt ned i maven. Det er derfor jeg ikke rigtig har haft lyst til at blogge de sidste par dage. I tog rigtig pænt imod det sidst, jeg lukkede op for den mindre lyserøde side, så jeg håber I bærer over med mig denne gang også. Og bare rolig, der kommer ingen klamme historier denne gang. OG der kommer en sød video til sidst.

Penny er desværre stadig syg. Eller det vil sige, det er hun sådan cirka halvdelen af tiden, hendes ‘anfald’ kommer og går og jeg når lige at blive glad og lettet og tro at NU er alt godt og så får hun det dårligt igen. Vi har været til dyrlæge flere gange end jeg kan tælle, brugt hele sygeforsikringen og hun er undersøgt for snart sagt alt. Uden at vi egentlig er kommet en diagnose nærmere og uden at hun stopper med at have perioder hvor hun bliver sløv og sløj, asocial, frygtsom og deprimeret (hvis en hund ellers kan være det), anorektisk og apatisk og bare helt, helt anderledes end den sjove, søde, frække hvalp hun ellers er :( Hun ændrer så meget adfærd at det føles som at have to helt forskellige hunde.

Kan sagtens forstå hvis nogen af jer ikke kan sætte jer ind i det, men prøv at forestille jer at jeres bedste ven eller en I har ansvaret for igen og igen får det skidt, ja faktisk værre og værre og ingen kan finde ud af hvad det er. Det er pisse hårdt og jeg aner snart ikke mine levende råd.

Apropos min ønskeseddel i forrige indlæg, så ønsker jeg mig allermest en diagnose og en rask hund til jul. Af hele mit hjerte.

Og for at det ikke skal være alt for trist det hele, så får I lige en video – helt valgfrit om man gider se den, det er næsten 9 minutters hundetricks – med søde, friske, sjove Penny og så hende der frilufts-Emily. Hende havde jeg ellers ikke planlagt I skulle se her på bloggen, hehe, men det er i forvejen et helt skævt indlæg, så nu får I også lige mig med sutsko, vandrestøvler, beskidte strømper, morgenhår m.m. Hmm… og mulighed for at lære min lettere flippede musiksmag lidt at kende ;)

[youtube deVMp7nh6I4 560 315]

(Visited 332 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

114 Kommentarer

 1. Jeg sidder lidt og tænker på, om hunde egentlig kan lide af skizofreni? For et eller andet sted lyder det lidt som det, i hvert fald i det med adfærden der ændrer sig helt (Jeg aner ikke om det er noget totalt ævl, og om hunde overhovedet kan være skizofrene) Men jeg synes det er frygtelig synd for lille Penny – og hendes “mor og far” :( Håber på bedring for hende.

  1. Hunde kan lide af skisofreni, paranoia og være maniodepressive nøjagtig ligesom mennesker. Synes du skulle overveje om hun kunne være maniodepressiv da det lyder ligesom menneskers symptomer på netop det! Ved ikke om det er samme symptomer hos hunde..

   Håber i finder ud af noget snart, det ødelægger mig helt at høre dig beskrive det.. har selv en hund på 13 år, som har gigt-smerter (heldigvis ikke så meget endnu at det ikke kan behandles med smertestillende) og nok snart skal forlade mig… Man føler sig helt magtesløs!

 2. Penny ser simpelthen så sød og dygtig ud. Det er helt utroligt alt det hun kan :D

  Det er trist at i ikke kan finde diagnosen, men man må jo regne med at den kommer.. så er det bare tiden op til der er rigtig svær og træls.

 3. Det goer mig saa ked af det at hoere. Jeg har selv vaeret der, med min tidligere vovse. Det er bestemt ikke rart, og jeg forstaar udmaerket din sindsstemning.

  Haaber inderligt at Penny vil faa det bedre snart! Saa god bedring med hende!

  Men ih en dejlig video :-) Sikke meget hun kan.

  xx

 4. Århh en fin og dygtig hunni! Har du egentlig set den film hvor “me llaman Caye, calle del noche..” er med i? Jeg er tosset med den sang fordi den blev brugt så godt i den film.

 5. Kære Emily,
  sidder og får helt ondt i maven. Den lille stakkel. :( Jeg ved selv hvor frygteligt det er, når ens dyr ikke har det godt…
  Håber i snart finder ud af noget med hende, så man ikke skal gå i uvidenhed. Og sådan en hund kan jo ikke selv sige hvad der er i vejen..

  Men sikke en dejlig video. Har selv en “hvalp” på alder med Penny – og hun skal da helt sikkert have lært nogle af de hundeskills :-)

  Kærlige tanker herfra
  Mvh. Sofie

 6. Hvor er hun dog bare en skøn og veltrænet ung hund, kan så godt forstå at du er helt forelsket i hende.
  Og hvor er det bare synd for dig og Penny at hun er syg, har selv prøvet det med min egen hund, og det er bare ulideligt ikke at vide hvad der er galt og hvor alvorligt det er.
  Krydser fingre for at i snart finder en diagnose og en løsning.
  Camilla

 7. Øv Emily, det lyder dæleme også opslidende. Det er aldrig rart, når ens nærmeste (uanset hvor mange ben de har ;-)) ikke er på toppen, og når så usikkerheden på, hvad der egentlig er galt kommer oveni, er det næsten ikke til at være i. God bedring med hende!

 8. Åh nej, det er jeg ked af at høre. Jeg ved lige præcis, hvordan du har det. At gå rundt med en frygt, som man ikke alene kan skaffe sig af med eller ved hvornår går over.

  God bedring med hende, søde Emily.

  xxx Christina

 9. Hun er da bare det sødeste og dygtigste! :)

  Men det er da bare så træls med hendes helbred! Min egen hund havde også en periode, dog kun en lille måned, hvor hun var helt unormal. Sov ikke om natten og sov til gengæld det meste af dagen, og hun ville ikke kæle og ligge i ske. Vi var til dyrelæge mange gange og hun blev tjekket i hovede og røv uden de fandt noget. Så en dag slyngede min søster ud om vi havde overvejet hun måske var allergisk overfor hendes mad. Det viser sig så at hun ikke kan tåle kylling, og det bestod hendes piller næsten udelukkende af. Nu får hun foder uden kylling og der har slet ikke været noget siden. Det var utroligt at så lille en ting, kunne gøre så meget!

  Jeg håber I finder ud af noget snart!!

 10. Sooo cute!!
  Hun er da en skøn hund og du har virkelig gjort et godt stykke arbejde med hende.
  Håber I snart får en diagnose og en evig glad hund!

 11. Kære Emily,

  Jeg følger virkelig med jer og håber inderligt at I finder ud af hvad der er galt med Penny så hun kan blive helt god igen. Det er så svært at være vidne til.

  Hvor er hun dog en smuk og dygtig hund – det er helt vildt så mange tricks hun kan. Sad helt med tårer i øjnene og smil på læben over din video. Og så er jeg vild med den sidste sang.. Vil du fortælle hvem det er? Kan ikke finde den på iTunes.

  Mange tanker til jer
  Hanne

 12. Jeg håber I finder ud af det med hende! Det ser ud som om, du er helt vild med den hund. :)

 13. Hold da op, hvor er hun dygtig! Og dig, for den sags skyld :). Skøn, skøn video. Sad og smilede hele vejen igennem. Ja, man skal nok selv have hund for helt at forstå det og den situation du står i. Ved ikke om du har brugt den samme dyrlæge hele vejen igennem, men hvis ikke, så prøv en anden. Det kan være at det giver pote :). I øvrigt må du gerne låne min hvide schæfer tæve på knap 2 år, hvis Penny bliver for dygtig til at du kan lære hende mere :). Knus og tanker til lille Penny og dig. Håber i finder en løsning. Lad mig høre hvordan det går. Prøv evt en hundepsykolog. Ved godt det er lidt ” langt ude” , men det er et forsøg værd, hvis ikke andet hjælper. :). Giv hende et kram fra mig. Også et til hendes ” mor ” :).

 14. Hvor er det synd for Penny, at hun hele tiden skal være syg. Og at du samtidig skal være ked af det og have det dårligt på hendes vegne. Jeg håber virkelig, at I snart finder ud af, hvad det er!
  Jeg så hele videoen med alle Pennys flotte tricks, og jeg fik en følelse af livsbekræftelse op i mig. Hvor ser hun dejligt energisk ud, og hvor er det skønt, at du bruger tid på at træne og lege med hende – er sikker på du er den bedste ejer, hun kunne have fået!
  Og ros til din blog for den er fantastisk og skøn. God jul!

 15. åh øv hvor træls, at I bare ikke kan finde ud af hvad der er galt med søde lille Penny.
  og hvor er hun dog bare dygtig – alt det hun dog kan i videoen, så fint!
  og hey, jeg kan godt lide frilufts Emily!! :-)

 16. Øv øv øv!

  Hvor er det synd for dig og Penny. Som du ved kender jeg alt til det med syg hund og hvor opslidende det er. Det er i tankerne konstant, bekymringen altoverskyggende og man frygter jo det værste.

  Jeg vil på det varmeste anbefale at få hende undersøgt på KU Life, hvis du ikke har været der. De kan virkelig deres kram og jeg har aldrig fortrudt at jeg fik Sif udredt der.

  Jeg tænker også at det kan lyde som en Giardia-infektion. Min venindes BC havde det i sommer og symptomerne lyder meget ens. Læs evt mere her på netdyredoktor. http://www.netdyredoktor.dk/sw75889.asp

  Og endelig tænker jeg også på allergi….

  Krydser fingre og poter og håber det bedste!

  Sig til, hvis der er noget du vil vide. Er efterhånden specialist i syge hunde. Desværre!

  1. Glemte at skrive at Giardia ofte behandles med Panacur og det kan nogle hunde blive ekstremt dårlige af, samtidig med at det ikke tager parasitten.

   Så hvis det er et Fenbendazol-produkt, der er blevet brugt kan Metronidazol istedet vise sig effektiv og omvendt.

 17. Kæreste Emily (og Penny)

  Jeg kan sagtens forstå, at du er meget påvirket af Pennys diagnoseløse sygdom. Jeg havde selv en kat en gang, som jeg elskede overalt på jorden. Hun kunne også tricks – bl.a. hente hårnåle til mig! En dag efter hun havde været udenfor, ændredes alt lige pludselig. Hun blev sky og bange, og begyndte at hypersoignere sig, så al hendes pels på ryggen faldt af, og hun blev hudløs og rød.
  Det hele blev bare værrer og værrer, og til sidst måtte vi lade hende aflive.

  Det håber jeg ikke sker for Penny – ville bare lade dig vide, at jeg forstår 100 % de følelser (og frustrationer) der er forbundet med at elske en firbenet ven.

  Hvor er det dejligt, at du lader os evigtro læsere vide, hvorfor du blogger lidt uregelmæssigt for tiden. Jeg havde selv tænkt den tanke, at der måtte være et eller andet los, da du ellers er en meget ihærdig blogger – og det er slet ikke til at undvære!

  Håber snart at I begge får det bedre, masser af god karma til dig.

  Kærligst Lærke.

 18. Kære Emily.
  Mine tanker går til jer og jeres dejlige hund. Håber hun snart får det bedre, og at det blot er en hunde-vinterdepression.

  Knus

 19. Åh nej, stakkels Penny :( og ikke mindst stakkels dig. Jeg håber at I snart finder ud af hva der er galt, det må virkelig ikke være sjovt.

 20. Fine, ærlige Emily! Hvor er det pænt af dig at dele ud af de triste sider også, så vi kan forsikre dig om, at alt nok skal blive bedre igen. Snart! :) Jeg kan forresten rigtig godt lide frilufts-emily; – synes hun passer exceptionelt fint sammen med mode-emily, kage-emily og kultur-emily og alle de andre emily’er du er! At være sammensat er kun negativt hvis man ikke selv kan mærke helheden, you know! :) Alt det bedste, /L

 21. Hvor er hun bare skøn og dygtig!! :D

  Jeg krydser arme og ben for at hun snart bliver frisk igen!!

 22. Jeg håber virkelig I finder ud af hvad der er i vejen med jeres søde, lille vuffer! Kan slet ikke forestille mig Penny kan være helt apatisk og deprimeret når hun bare er så sød og fantastisk på videoen!

  Som en anden skriver, vil jeg også virkelig gerne vide hvem der synger den sidste sang på videoen? Den er virkelig skøn!

  Det bedste herfra…

 23. Hvor er det frygteligt. Kunne godt forestille mig, at det må være rigtig hårdt og trættende at skulle være så uvidende og magtesløs. Øv! :-(

  Men hold da op en skøn video. Det er godt nok flot, at du har så meget kontrol over hende. Det er desværre sjældent set hos hundeejerere. I er f….. dygtige! :-)

 24. Ååååh :-( Bliver så ked af at læse det. Hvor er det da bare frygteligt.
  Men som en anden også har skrevet, så prøv at tage kontakt til en ny dyrlæge hvis du ikke allerede har gjort det..
  Jeg har den sødeste dyrlæge, der lige har åbnet en klinik og hun har ansat en dyrlæge som både er uddannet dyrlæge, men som også har taget en 3-årig uddannelse i homøopati.
  Det er heldigvis ikke noget jeg selv har haft brug for med min kat, men hvis jeg havde prøvet så meget som du har, så ville jeg helt sikkert give den en chance! Min dyreklinik er i Aarhus, men er sikker på du sagtens kan finde sådan en i kbh..
  Rigtig god bedring med hende! Håber din skønne hund bliver positivt påvirket af juletiden :-)
  God jul til dig!

 25. Søde Emily, for en hundeelsker som mig forstår jeg godt at du er ked af det med Penny. Jeg bliver også ked af det når du skriver at hun er syg og helt vild glad når du skriver at hun har det godt igen! Det er bare ærgerligt at hendes sygdom(som det vel formodenligt er) ikke kan bestemme sig om den skal være der eller ej! Tror at det er noget sludder jeg skriver..Men håber du forstår :-) Jeg er i hvert fald sikker på at Penny får det godt – forhåbenligt meget snart :-) Det er med at tænke positivt!
  Og sikke en dejlig video! Hvor er Penny da bare dygtig, meget(rigtig rigtig meget) imponerende. Jeg ville aldrig kunne få min hund til at gøre sådanne ting, det er han simpelhen bare for fatsvag til, haha :D Og din musiksmag er skide nice, og det er ikke bare noget jeg siger. Jeg blev SÅ glad da jeg hørte musikken, specielt den første sang! Og hvor er det hyggeligt at man kan høre dig i baggrunden en gang imellem.
  Din video har lige givet mig enormt meget lyst til at træne med min hund i morgen – han er desværre 6 år, og så er det jo tit meget sværere at lære dem noget.
  Og Emily husk: Penny skal nok få det godt igen! :-D
  Alt dette jeg skriver er skrevet med hjertet, jeg mener hvert et eneste ord jeg har skrevet (-:
  God 8 december(aften) til dig, Penny og din kæreste(J ikk’? (-:)

  p.s – det er heelt okay at du skriver dette på din blog, det er rigtig hyggeligt(måske en forkert ord at bruge, men du ved hvad jeg mener)

 26. Hvor er hun sød og dygtig. Håber ikke der er noget alvorligt galt med hende, det er synd at hun skal have det sådan. Håber du får hvad du ønsker dig til jul!

 27. Kære Emily
  Jeg har i lang tid dagligt glædet mig over dine blogindlæg, har altid været imponeret over hvor skønt og perfekt det hele fremstår når du viser hvad du kan med tøjstil, madlavning osv. Det glædede mig så meget da jeg så du fik lille Penny og har altid elsket når der var lidt om hende også. Jeg må sige, at jeg sætter også stor pris på, at du deler dine bekymringer med dine læsere, ingen liv er jo fuldstændig perfekte, heller ikke en modebloggers. Det smerter mig virkelig på dine/jeres vegne at det skal vise sig, at Penny ikke har det godt, jeg har selv hund og ved hvad et forhold til et dyr kommer til at betyde for én. Efter at have set din skønne livsbekræftende video (gennem tårerne), hvor man virkelig fornemmer dit og Pennys tætte forhold så forstår jeg endnu mere din frustration over ikke at kunne hjælpe hende. Jeg håber SÅ meget, at du finder ud af hvordan du kan hjælpe din dejlige hund.

 28. Årha, det er ikke svært at sætte sig ind i, hvordan du har det. Jeg har selv en lille hund, der skulle under fuld narkose i sommers og pev i to uger efter. Det er ikke rart, for man kan jo slet ikke gøre noget ved det – specielt fordi hunde ofte holder sig for sig selv, når de ikke har det godt. Det skærer dybt i hjertet :(
  Vil give de andre ret i, at du har en fantastisk dygtig hund. Hun ligner jo en cirkushund!
  Jeg ville ikke have noget imod, at være din hund, hun bliver ihvertfald underholdt og elsket kan man se. Så selvom hun har det rigtig skidt nogle gange – hvilket det jo lyder til – så har hun en fantastisk ejer. Jeg er sikker på, at når hun har det godt, så har hun det som blommen i et æg :)

  Jeg synes egentlig ikke, at indlægget passer dårligt ind, bare fordi det her hovedsageligt er en modeblog. Jeg synes egentlig bare, at det gør bloggen meget mere personlig. Som bliv ved med det!

 29. Stakkels lille Penny og dig! Jeg sender jer alle de varmeste tanker!

  Ved godt det ikke kan sammenlignes, men jeg har selv brugt 9 måneder på at få en diagnose, men den KOM og der kan GØRES noget. Jeg er sikker på, det sammer sker for Penny, forhåbentlig bare på lidt kortere tid. Jeg krydser fingre og sender helbredende tanker:-)

  (og jeg kan sagtens sætte mig ind i det, er selv ved at gå ud af mit gode skind hver gang min lille Kaj-kat kaster op, de er jo ens babyer:-))

 30. jeg forstår dig virkelig godt og føler med dig,håber virkelig snart at de finder ud af lille Penny fejler. jeg ville også være knust hvis min Anton var syg og jeg ikke kunne hjælpe..

  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

 31. Krydser alt hvad jeg kan for at hun får det godt igen.
  Har selv en hund, og det er forfærdeligt, når de er syge – især fordi de jo ikke har nogen chance for at sige det, når de ikke har det godt.

 32. Øv, hvor er det synd for jer!! Har stor forståelse for at det påvirker dig rigtig meget – for hvad kan man lige stille op, når der ikke er noget konkret at forholde sig til.

  Sikke en fin video – elsker de fine tricks hun har lært :D

 33. Hvor er det bare en dejlig hund I har jer der. Og hvor er det bare fedt med alle de ting du har lært Penny. Det er super imponerende. :)
  Jeg håber inderligt at dit juleønske om en rask hund går i opfyldelse.

  Naja

 34. Hold da op hvor er Penny fantastisk dygtig! Er enormt imponeret..
  Men for pokker hvor gør det ondt i mit hjerte når jeg læser Penny har det så skidt.. Kender det desværre alt for godt, så jeg forstår din frustration og din tristhed! Min storebrors hund, en fantastisk Grosser, var syg rigtig længe inden de fandt ud af at han led af forskellige allergier. Desværre fik han andre sygdomme oven i, for til sidst nærmest at leve af binyrebarkomon der ødelagde hans krop inde fra, al denne sygdom gjorde en ende på hans alt for korte hundeliv :'(
  Jeg ønsker og håber i snart finder en årsag til Pennys sygdom – for pokker altså, sad med tårer ned at kinderne da Penny Lane kom på.. Sådan en lille sød vaps skal ikke gå og være syg, den skal bare være fuld af energi og tosse rundt.. Jeg vil sende gode tanker jeres vej i håb om at Penny snart er frisk igen! <3 <3 <3

 35. Så trist med den skønne vovse.

  Er sikker på du har en fantastisk dyrlæge, men hvis I kører fast, så undersøg evt dyrlæge Charlotte Frigast. Hun kan noget helt særligt. Hun har undervist i mange år på Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, så hun er helt traditionel dyrlæge, men arbejder samtidig med fx akupunktur og kiropraktik. Hun har en formidabel evne til at finde ‘det’.

  God bedring!

 36. Jeg kan godt forstå, du er ked af det. Det er så frustrerende… For mig lyder det desværre som et af de uforklarlige fænomener, der sommetider hører renracede hunde til. Har hørt om noget lignende dette hos bl.a. boxere og westier. Det dårlige er, at man ikke kan finde en diagnose. Det gode er, at det måske går over. Jeg krydser fingre og håber af hele mit hjerte på det sidste.

  1. Håber ikke, det kom til at lyde for barskt. Blandingshunde kan jo også have problemer. Det er aldrig til at sige desværre. Men igen – jeg håber sådan, at det snart går over.

 37. Ja, altså hvis ikke det var fordi, jeg allerede elskede din blog, så gjorde jeg det da i hvert fald nu!

  Og med egen blog og hele webhosten nede, var der heldigvis masser af tid til at se 9 min lang og dejlig video, af helt vidunderlig skøn hund og ligeså vidunderlig ejer. Åhh, hvis alle dog gad at lege og pusle sådan om deres kæledyr!!

  Og ja, jeg har selv haft hund hele mit liv og ved derfor alt for godt, hvad du taler om og hvordan du har det lige nu. Det er sindssygt vigtigt, at du prøver at forklare de af dine omgivelser, der måske ikke helt forstår det, hvad det konkret betyder for dig/jer og jeres hverdag. For den tilknytning vi har til vores kæledyr, i særdeleshed hunde minder meget om den relation, vi har til andre mennesker. Og jeg har prøvet at miste en del efterhånden (hunde altså) og selvom du naturligvis ikke mister hende (!!), så er det den stærke tilknytning, der gør det så tarveligt svært at være vidne til, når de bliver syge/svage. Vores første hund fik epilepsi efter nogle år – og det var mig, der første gang opdage/overværede et af de kraftige anfald. Jeg får stadig helt ondt i maven og klump i halsen, bare jeg tænker på det. Jeg kan faktisk ikke tale om det, uden at min stemme knækker lidt. haha…Det virker på den ene side SÅ tåbeligt, på den anden side, så synes jeg jo det giver ekstremt god mening. For den kærlighed, der er imellem folk og deres kæledyr, er jo af den mest umiddelbare og ukomplicerede slags……lidt ligesom med babyer faktisk ;-)

  Vi ser dem hver eneste dag og vi modtager konstant og ubekymret/uselvisk læssevis af kærlighed og ømhed fra dem…og vi knytter os derfor meget tæt…

  Jeg synes på ingen måde at dette indlæg er skævt. Jeg synes kun, det gør dig endnu mere elskelig og menneskelig, end du naturligvis allerede er. Jeg får bare lyst til at sende ti tusinde hundekiks og godter til jeres skønne Penny. Jeg er vildt imponeret over den energi og indsats, som jeg kan se og læse, du/I ligger i hende – og det gælder både når hun er frisk og når hun er svag. Alt, alt for mange anskaffer sig en hund, uden at reflektere over, hvad sådan et væsen kræver at opmærksomhed/ udfordring/ nærhed og indsats generelt. Jeg bliver faktisk næsten helt rørt af at se vidoen ;-)

  (og nej, det er ikke graviditets hormoner, de har efterhånden forladt kroppen, haha, jeg er bare latent følsom og meget hundeglad!!)………………

  Hilsen guldlog, der vist nok kom til at lyde lidt for hunde-ivrig;-)

 38. Jeg håber virkelig, at Penny får det bedre meget snart, eller som du skriver, en diagnose! Har selv kat, så jeg kan godt sætte mig ind i den tilknytning til sit kæledyr :)

  Glade, varme tanker herfra ;)

 39. Kære Emily,
  Jeg kan på ingen måde sætte mig ind i, at man kan blive så knyttet til et dyr, men det gør mig ikke mindre ked af det på dine vegne! Nu ved jeg af gode grunde ingenting om hunde, men min første tanke var også, som andre ovenfor har nævnt, om de fysiske udslag kan være psykisk betingede. For hun lyder unægteligt lidt skizofren eller maniodepressiv. Det er selvfølgelig nok bare lidt svært at stille sådan en diagnose, når det drejer sig om et dyr. Uanset hvad håber jeg meget, hun – og du – får det meget bedre hurtigst!

 40. Øv, hvor er det træls for dig og for Penny! Jeg ønsker mig også for dig, at hun bliver rask igen!!… Jeg har ikke selv hund, men til gengæld en kat, som er mit et og alt, så jeg kan sagtens forstå dig. Ønsker dig virkelig held og lykke med det, og krydser fingre for at hun bliver rask (eller hvad man nu egentlig siger i sådan en situation).
  Og mht. sutsko og morgenhår, så er det meget rart at se den side også – så bliver du lidt mere som os andre ;-)

 41. Hvor er jeg dog ked af at høre, at søde Penny har det sådan :( Jeg kan sagtens sætte mig ind i det, og jeg er blevet helt trist på jeres vegne, jeg håber virkelig snart I kan finde en diagnose så I kan komme ovenpå igen.

  Synes lige jeg vil dele en lille historie med dig, som jeg kom til at tænke på. Da jeg var lille havde vi en hund, som jeg elskede mere end noget andet. En dag, da min mor hentede mig fra skole sagde hun, at min hund var syg. Da jeg kom hjem gav jeg den et kæmpe kram, kiggede på min mor og sagde ‘jeg tror altså også hun har feber mor, hun er helt bleg!” Den nat sov jeg i hendes hundekurv og holdt rundt om hende hele natten. Desværre er hun i hundehimlen nu, men jeg savner hende stadig i min hverdag <3

  Videoen er jo skøn. Penny er godt nok en smuk og dygtig lille madame, med en meget smuk og dygtig mor. Og hvor har du en fed musik-smag ;)

  Mange knus og tanker herfra, giv Penny-lane en masse knus! :)

 42. Øv, kan sagtens sætte mig ind i det, og kan virkelig godt forstå du har svært ved det. Uden at det skal lyde alt for sørgeligt så bliver man lidt ”mor” overfor sin hvalp eller killing i mit tilfælde.. – Han har også lige været syg, det er bestemt ikke sjovt!
  Håber i finder ud af hvad det er, eller at det går i sig selv igen! :-)

 43. Hvor gør det mig trist at høre det med din søde Penny.. Jeg ved ikke om du ‘tror’ på alternative behandlinger, såsom healing osv? Min egen lille vovse på knap 4 år har også haft episoder hvor han har været helt nede i kulkælderen og der har reikihealing hjulpet.

 44. Mit juleønske er nu også en rask og glad Penny. Det gør ondt i hjertet at læse et indlæg som dette, men tak fordi du deler det med os.

 45. Man blev helt ked af det at læse teksten, men glad efter man har set videoen! Håber snart i finder ud af noget med din søde hund. Jeg ville også være knust hvis en af mine hunde ikke havde det godt! Håber hun kommer tilbage til sit gamle jeg ;-)

  knus

 46. Hvor er det bare synd for både Penny og hendes “mor” og “far”. Min egen hund har det heller ikke godt for tiden, så ved præcis hvordan det føles når ens bedste ven og den mest dyrebare man har er syg. Det gør ondt helt ind i hjertet. Jeg håber så meget hun snart får det bedre!
  Jeg sad hele filmen igennem og smilede meget meget stort og blev simpelthen så glad af at se jeres fine kunster at jeg straks gik ud for at træne lidt med min egen hund :-) Tusind tak fordi du blander andre aspekter af livet end “bare” mode ind i din finde blog. Jeg elsker at læse med :-)

 47. Sødeste I,

  Hvor jeg håber I finder ud af noget med smukke langbenede Penny. Hun og I fortjener det bedste og selvom mine tanker gennem det dersens internet ikke kurerer nogen, kan det måske varme. Du skal i hvert fald vide at jeg ønsker alt det bedste, og håber håber håber hun får det godt.

  P.S. Dejlig musik! Dejlig friluftspige! Dejlig vovse!

  <3 Marie

 48. Hej Emily.
  Tanker til dig og Penny. Det rammer lige ind og ønsker heller ikke andet end at hun skal blive rask og få det godt. At i finder ud af hvad hun fejler og der kan gøres noget ved det så hun bliver den glade, frække og fantastisk dygtige Penny hun er i din video!

 49. Hvor er det bare en sød og dygtig hund du har. Jeg er selv vokset op med hund, så jeg ved hvor meget man knytter sig til dem. Håber I finder ud af hvad der er galt, så hun kan blive rask. God bedring til Penny :)

 50. Orh, Penny <3

  Jeg håber, at vi ser jer til agilitystævnerne denne eller næste sommer :) Jeg dyrker agility med min lille hund, Louie, og tror faktisk jeg så dig/jer til Amager Cup.

  Jeg håber, at de snart finder ud af, hvad søren hun fejler. Hun er blevet tjekket for sådan noget som Giardia f.eks.? Der er bare ikke noget værre end en syg hund.

  Wendy

 51. Hvor er jeg bare ked af at høre at din bedste ven ikke har det godt, det er det mest forfærdelige i verden og jeg kender det desværre kun alt for godt selv.
  Det er utroligt som man kommer til at elske de små hunde dyr:)
  Jeg håber virkelig at der snart bliver fundet ud af hvad hun fejler.
  Og tak fordi du er så ærlig og ikke pakker det hele ind, det er det som gør din blog unik:)

  /Marie Louise

 52. Hvor er det virkelig forfærdeligt at høre. Ikke at kunne finde en diagnose er jo noget af det værste – uvidenheden giver helt trykken for brystet. Mange kærlige tanker herfra til både dig, Penny og J. Jeg håber for dig, at du får dit største juleønske opfyldt. Sikke en dejlig video – tak fordi du deler din tanker og svære tider med os.
  Kram Benedikte

 53. Hvor er hun dygtig. :)
  Hvad er det for en sang, den som er med der hvor du er ude med hende og hun går baglæns og løber omkring aguilitystængerne? :)

 54. Hvor har du en dejlig og smuk hund (hvor hun dog skinner!)
  Og hvor er du en dygtig træner. Jeg elsker mennesker der i den grad tager ansvar for deres hund og dens lykke!

  Det var en dejlig video at starte dagen på. Nu tror jeg jeg vil prøve et par tricks med min hund i dag igen.

  Jeg ønsker at I snart må finde svar og at Penny igen kommer ovenpå.

  Jeg vil have Penny i mine tanker.

 55. Er helt rørt af din historie og videoen…. Håber virkelig hun får det bedre! Elsker min hund over alt på jorden og ville blive sønderknust som dig. Føler med dig. Alt det bedste til dig og Penny. Kh Lita

 56. Hej Emily.

  Årh, hvor jeg dog føler med dig, en syg hund er på ingen måde sjovt..
  Sad og fik en klump i halsen da jeg læste din tekst, har nemlig selv fået hund for halvanden måned siden, og jeg ville simpelthen gå helt i kulkælderen hvis der skete ham noget..

  For alt ikke skal blive helt trist, kan jeg fortælle at min lille 17 uger gamle yorkshire terrier Anton sidder på skødet, og da jeg så videoen af dig og Penny, rejste han sig op, logrede, bjæffede lidt og fulgte aktivt med på skærmen fra start til slut :-)

  Rigtig god bedring med Penny..

  Simone

 57. Hej Emily:)
  Først og fremmest hvor gør det mig ondt at hører, at i stadig ikke ved hvad Penny fejler:( Det kan jeg godt forstå må være meget hårdt. Jeg håber snart at i kan finde ud af hvad hun fejler, og hun så kan blive rask.
  Dernæst hvor er dte fedt at se den video med Penny, og se alt det arbejde J og dig ligger i hende. Hun er jo en helt fantastisk og dygtig hund. Jeg ville ønske at alle der anskaffede sig kæledyr ville lægge lige så meget tid i det, som J og dig gør i Penny.
  God vind fremover og god jul.
  Mange kram fra Maria Petersen:)

 58. Jeg ved virkelig ingenting om hunde.. men hvor er hun god og sød! Jeg er fan og håber virkelig det bedste for hende!

  vh. Trine

 59. Ih, det er det værste, når dyrene har det skidt. Jeg håber inderligt, at I snart finder ud af, hvad der er galt – og finder en løsning.

  Penny er SÅ sød, og virkelig, virkelig dygtig. Det er en rigtig fin video du har klippet sammen.

 60. Hej Emily. Er rigtig ked af at høre at Penny har det skidt! :(
  Jeg havde selv en labradorhvalp for nogle år tilbage. Han blev også lige pludselig skidt – sådan rigtig skidt! Vi tog til dyrelægen osv. med ham, men der fik vi af vide at det ikke var alvorligt og man desuden ikke kunne sige hvad han fejlede.
  Han fik nogle anfald, hvor han rystede over det hele og kastede op og ikke ville spise. Han gad heller ikke være sammen med os andre – lå bare for sig selv i et hjørne.
  Det gør simpelthen så ondt når man ikke kan gøre noget for sine små kræ! Man kan bare se til og håbe de får det godt igen.
  Tilsidst blev det desværre for meget for ham, den eneste udvej var at aflive. Meget sørgelig og rigtig trist!
  Vi fik senere afvide det kunne være genetisk – altså noget han var født med. Derudover kunne det også stamme fra dengang han havde hjerte/lungeorm. Har Penny haft det?

  Håber hun bliver rask!

 61. Hvor er Penny bare dygtig..
  Føler rigtig meget med dig, der er ikke noget værre end når nogen man holder af har det skidt, dyr som mennesker. Det er jo de samme følelser der kommer frem.
  Håber meget på i finder ud af hvad der er med hende..

  Og så syntes også at friluft Emily er rigtig sej ;) Ville ikke have noget imod at se mere til hende ;)

  Go bedring med lille Penny.

  -Kijo

 62. Kære Emily,
  Er så ked af at læse dette indlæg og selvom Penny er misundelsesværdig dygtig, så er videoen på en måde også vemodig, når hun ikke har et godt! Jeg har haft hund siden jeg var lille og vi har desværre mistet de to første ret tidligt pga. sygdom, hvilket har gjort at mine forældre ikke længere tør at få hund. Efter at jeg er flyttet hjemmefra har jeg dog alligevel anskaffet mig en lille vovse – det er ikke til at undvære!

  Den sidste hund vi havde, begyndte at opføre sig lidt som Penny lyder til at gøre. Nogle gange var den kælen og glad som altid, men lige pludselig kunne det skifte, han blev fjern, virkede bange og som om han ikke længere kunne genkende os eller sit hjem. Ligeledes fik han nogle rysteanfald – nærmest epileptiske! Vi fik ham på dyrehospital, hvor han var i 10 dage. Det viste sig, at han havde fået en infektion i blodbanen – højst sandsynlig fra noget paradentose, selvom den ikke havde særlig dårlige tænder?! Derudover snakkede de også om epilepsi, men ved det selvfølgelig ikke med sikkerhed.

  Jeg håber virkelig du får dit juleønske opfyldt. Forstår så meget din bekymring og håber snart den ikke er nødvendig længere!
  Kærlige tanker til Penny og dig!

 63. Hej Emily.
  Jeg ved ikke hvilken dyrlæge du har til Penny og om i har prøvet forskellige dyrlæger.
  Jeg har dog en STOR anbefaling til dyrlægen Bille, som du kan se i Politijagt på kanal 5, hvis du har set det før. Det er bl.a. politiets dyrlæge , og han er SÅ, SÅ, SÅ utrolig dygtig! Vi bruger ham selv til vores hunde.
  Jeg har erfarringer med, at en af mine veninder fik hendes hvalp kureret for en øjensygdom, som ingen andre dyrlæger kunne finde en behandling på. Dyrlægerne havde opgivet hvalpen, men Bille fandt en løsning, og i dag er hun rask. Kan kun anbefale ham!
  Se evt. dette link: http://www.vet.dk/dansk/index.html.

  Håber det bedste for dig og dygtige Penny, og håber i finder en løsning.

 64. Hvor er hun dog bare skøn og fin! Og virkelig, virkelig dygtig – er overdrevet imponeret. Har selv haft en syg hundegøj med ukendt årsag, så jeg ved godt, hvor hårdt det er. Tærer virkelig på alt overskud og energi. Al god bedring i retning mod søde Pennypigen! :-)

 65. Hvor er hun dog bare skøn og fin! Og virkelig, virkelig dygtig – er overdrevet imponeret. Har selv haft en syg hundegøj med ukendt årsag, så jeg ved godt, hvor hårdt det er. Tærer virkelig på alt overskud og energi. Al god bedring i retning mod søde Penny! :-)

 66. Hej Emily.
  Vil bare lige sige at jeg og min 6 måneder gamle labradorhvalp, Mynte, nød filmen. Mynte var meget betaget. Om det var tricksene, bevægelsen i billedet, hunden eller musikken vil jeg ikke gøre mig klog på. God bedring med hende :)

 67. Kære Emily,
  Det er aldrig rart, når ens hund er syg, og så er det ligemeget hvad den fejler. Kender det selv fra min egen hund (men han fejler ikke noget, som er nær så slemt). Dog har han MEGET sart mave, og ofte kan han begynde at ryste og opføre sig mærkeligt, hvis han har fået en fødvare, som han ellers godt har kunnet tåle før.

  Penny ser ud som en fantatstisk sød og dejlig hund, håver de finder ud af hvad der er galt! Btw er din musiksmag fantastisk!

  Mange kærlige hilsner herfra

 68. Alverdens god karma og god bedring til søde Penny. Håber inderligt sammen med dig. Optimistiske lykkepust herfra…
  Og sikke er herlig video, årh min Bertram burde have et par timer med dig og din opdragelse! :)

 69. Hej Emily.
  Jeg forstår godt hvordan du har det. Vi har lige fået en lille kat, som de sidste par dage har haft det skidt. Hun har kastet op og sagt meget mærkelige lyde. Det der er hårdt er at man har ansvaret for hende, og jeg får en total knude i maven over at vi, måske, har gjort noget forkert. Det er jo som at have et barn. Håber alt det bedste for dig og Penny – og at I får en dejlig jul.

  Mvh Katrine

 70. Kære Emily,

  Jeg havde selv en skøn gold retriever i over 10 år, så jeg kan sagtens sætte mig ind i din smerte og frustration. Ens hund bliver en del af familien, og der er ikke noget værre end at have et familie medlem der ikke er rask.
  Jeg håber inderligt at Penny bliver rask, og at I finder ud af hvad der er galt med hende!

  God weekend til dig :-)

 71. Jeg har så ondt af jer! Håber virkelig for jer, at der snart bliver stillet en diagnose, der kan gøres noget ved.

  Men sikke en skøn, lille video. Hun er bare så dygtig og dejlig. <3

 72. stakkels jer og hund, ikke rart når de har det skidt. men kan nikke emget genkendene til historien. har en hund som er, ja på dansk er det vel lidt manio-depressiv… nogen dage er den bare den sødeste gladeste hun, andre gange kan den krybe langs væggen som var den bange for sin egen skygge og knurrer (er dog ikke farlig på nogen måde!). I lang tid vidste vi ikke hvad vi skulle gøre og var tæt på at få den aflivet fordi det er synd for den. Dyrelægen fandt dog ud af at det var noget med dens hormoner og den får derfor nu p-sprøjter. og det har bare hjulpet så meget. den får sprøjten ca hver 5 måned mener jeg og man kan virkelig se en forskel. Efter noget tid aftager virkningen fra sprøjten og det er tid til en ny :) Kan selvfølgelig ikke isge noget om det er hormonerne her der driller eller noget, men kunne da være værd at undersøge.

  :)

 73. Århh hvor er penny altså bare dygtig, rigtig god video :)
  Håber snart, at hun bliver rask, eller at lægere finder ud af hvad hun fejler. Har selv hun, og ved hvor meget de 4-benede kommer til at betyde for en. Håber det bedste for jer. Knus

 74. Ved du om nyrerne er blevet undersøgt?
  Pennys ‘lidelser’ lyder meget som dem min Angel havde.
  Hun blev desværre kun 3 år, pga. en medfødt nyrefejl.
  MEN! Hvis det er nyreproblemer så kan de sagtens leve videre hvis det er bliver opdaget så hurtigt som Penny.
  Ingen dyrlæger havde set det komme med Angel, til sidst havde hun en mærkelig lugt, men dyrlægen troede det var svamp. Og så endte det.
  Det var lidt en tragisk historie herfra, men ville fortælle om det da det ofte ikke er nyrerne der kigges først på.

  Håber alt godt <3 Og kan sagtens forstå dig, mine hunde betyder lige så meget som min familie.

 75. Aw! Sidder og får helt ondt inden i. Jeg har selv en hvalp på 8 måneder, hun er nærmest som en lille baby for mig! Bare tanken om at der skulle ske hende noget gør mig helt bange. Så jeg kan virkelig sætte mig ind i dit sted!

  Håber alt bliver okay<3

 76. Emily & J,

  kan jo ikke rigtigt skrive noget, som ikke allerede er skrevet… men for pokker da. Det har ingen af jer fortjent. Håber på et gennembrud snart.

  Hvor ER hun dog ellers dygtig! Sjove ting, du har lært hende – elsker “door slamming!”

  Knus til Jer alle,
  Mvh Jacob

 77. Hej Emily.
  Først og fremmest skal jeg sige, at jeg selvfølgelig håber, at din stakel har det fint, men efter det vil jeg rose jer for jeres dygtighed! jeg kender faktisk en dansk svensk gårdhund, som jeg troede kunne det hele men der kan man bare se;-)
  håber alt er okay!
  Hilsen Sofie

 78. Årh, jeg håber snart at hun får det godt igen! Sender en masse varme tanker…
  Og hvor er det dog nogle seje tricks du har lært hende! Jeg vil helt klart forsøge mig med nogle af dem på min (knap så opdragende…) hund! :)

 79. Sikke en sød lille video, og hvor er Penny dog dygtig! Jeg håber alt det bedste for jer og jeres dejlige, flotte hund – forhåbentlig finder I snart ud af hvordan hun bliver permanent rask og glad igen! :-)

 80. Hvor er i fantastiske sammen :)
  Jeg så videoen mens jeg var i slutningen af min eksamensopgave, og den efterfølgende nat drømte jeg, at jeg mødte dig og gav dig et kæmpe kram.

  Det gør ondt i mit hjerte når jeg ser din glæder over Penny, og tænker på hvordan du må have det! Jeg håber, at det snart får en ende! Hun skal nok blive rask, det er jeg sikker på!

 81. Kære Emily

  Jeg bruger egentligt ikke den her funktion så tit, for tit er alt blevet sagt – eller også bliver man som læser faktisk lidt genert. Jeg har prøvet at læse alle kommentarerne igennem, men hold da op, hvor er der mange. Jeg ved derfor ikke, om mit forslag allerede er smidt op, men here it goes.
  Har I overvejet at få hende til én, der har forstand på dyreadfærd? Jeg tror altså, det kunne være vejen frem. Hvis det er noget med Pennys sind, er det jo svært at finde noget fysisk – ganske ligesom hos os mennesker. Jeg tænker, at det måske ville kunne give jer nogle svar og nogle værktøjer, så de dårlige dage ville forsvinde.

  Jeg ønsker den fine Penny rigtig god bedring – og op med humøret alle tre!

  Kærlig hilsen,
  Line

 82. Først og fremmest så er Penny bare så sød!! Og du virker som den bedste hundeejer!

  For det andet så synes jeg kun at det gør din blog endnu mere interessant når du fortæller rundt om dig selv hvilket jo også inkluderer når noget er svært. Og jeg er sikker på at du har alle os læsere fordi vi synes at alle Emilyerne er sjove, spændende og inspirerende at høre om :-)

  For det tredje og for det vigtigste så ønsker jeg bare Penny fantastisk god bedring! Hvor jeg håber for jer at en dyrlæge kan finde ud af hvad der er galt!

  Knus!

 83. Hej Emily!
  Hvor er hun dog helt fantastisk din lille hund, jeg håber hun snart bliver rask igen! Det er altså ikke rart, når vores små kære bliver ramt af sygdom.

  Min hund lider af epilepsi. Han får ikke medicin for det, fordi medicinen er meget skadelig for hans indre organer. Derfor har dyrlægerne besluttet at risikoen for at han bliver alvorligt syg af medicinen er værre en anfaldene. Og er der noget der ikke er rart, så er det altså når vores små dyr har ondt, og man bare må se til uden at kunne hjælpe.
  Tusinde tanker til jer to!

 84. hun er simpelthen alt for fin! og sikke en masse tricks hun kan!

  jeg har selv en bomuldspige på 2 år – men da hun blot var 6 måneder begyndte hun at få ørebetændelse og blærebetændelse flere gange om måneden og hver gang vi tog hende af medicinen gik der et par uger og så var det tilbage igen – vi skiftede dyrelæge et par gange indtil vi fik fortalt om denne her “naturdyrelæge” i helsinge. Vi tog straks derop og fik en tid til Ella. Naturdyrelægen fik os til at kontakte vores daværende dyrelæge i Holte for at få taget en blodprøve for at tjekke hende for allergi og – bingo – Ella er allergisk overfor melmider, støvmider og græs.

  Ella får regelmæssigt akupunktur fra naturdyrelægen for at holde allergien nede og kinesiske urter – og hun har ikke haft et anfald i 1,5 år, så det må virke. Ella får BARF (råt kød og indvolde) som foder også.

  i mellemtiden fik vi endnu en bomuldspige – lille coco – i sommers. hurtigt viste det sig at hun led af voldsomt angst for busser, fremmede, hunde og alt hun ikke lige kunne gennemskue – derfor tog vi igen fat i meget dygtige Mia fra Nordhund.dk som skulle guide os til et liv med en lille angst hundemus. Men her for 2 uger siden måtte vi indse at vores lille mus ikke kunne “lærer” at bo i byen – ikke engang på angstdæmpende medicin, beroligende naturlig medicin og hjælp fra Mia. Nu er min mindste mus flyttet tilbage til Allerød hos hendes opdrættere og lever et roligt liv.
  Men hold nu op hvor har det været hårdt!!! Vi har grædt os igennem mange timer og haft dybe samtaler om “… gad vide hvis vi gjorde ditten og datten om hun så kunne bo i byen…”

  De små væsener betyder jo alt for én og man vil jo gå igennem ild og vand for at de har det godt!

  Puh en lang kommentar – men det jeg vel bare vil frem til er at jeg sagtens kan forstå hvor meget det må fylde!

  Så jeg sender en masse tanker til jer og til penny!
  Og håber at I snart får en diagnose på hende.

 85. Nårhh hvor er din vovse en dyyyygtig hund. Sjældent har jeg da set så velopdragen og kvik hund. Hende har du tager dig godt af!

  Flere er kommet med et muligt bud på hvad Penny fejler, og jeg vil gøre det samme: Har du fået tjekket om hun har noget med stofskiftet? Vores vuffer havde samme symptomer som Penny. Han blev undersøgt på kryds og tværs over flere år, og ved et tilfælde fik han en dag tjekket stofskiftet. Og bingo!

  Rigtig god bedring med hende Emily. Du skal nok finde ud af hvad hun fejler!

 86. Hvor er jeg ked af at høre at din vovse ikke har det godt.
  Jeg håber alt går og I finder ud af hvad hun fejler.
  I mellemtiden, sikke en dejlig video, jeg blev så glad af at se den og fik god inspiration til hvad min egen lille vovse skal lære. :)

 87. Hvor er hun dygtig :) Og jeg synes nu du har en rigtig god musiksmag – lige mig i hvert fald.

  Nu skal jeg overhovedet ikke gøre mig klog på hunde og ved ikke om det er det der er galt, men du tror ikke at det kan være noget så simpelt som vokseværk?

  Min kollegas hund var en helt anden når hun havde vokseværk og de dage det var allerværst måtte hun få smertestillende.
  Så tænkte om det var noget dyrlægen havde undersøgt muligheden for…
  ved egentlig ikke om Penny er over den alder hvor de har det.

 88. Årh, jeg håber virkelig du får dit ønske opfyldt! Det er forfærdeligt med syge dyr :( Hun ser bare så fantastisk sød og glad ud, hende Penny! God bedring med hende!

 89. Hej Emily

  Det er meget sjældent at jeg kommenterer herinde på din dejlige, hyggelige blog men jeg vil altså bare sige at jeg virkelig håber at Penny bliver frisk på fuldtid inden længe. Hun er jo slet ikke til at stå for i videoen og jeg kunne sagtens forestille mig hvor utroligt frustrerende det må være ikke vide hvad man skal gøre for at hun er glad og tilfreds hele tiden.

  Mvh Sofie

 90. Hvor har jeg ondt af dig – det er simpelthen noget af det værste – især fordi hun jo ikke selv kan fortælle, hvad der er i vejen :(

  Held og lykke med at få stillet en diagnose.
  Fantastisk video med velvalgt musik.

 91. kære Emily,
  jeg tilsutter mig koret, og siger at jeg forstår smerten ved at være i uvished og den frygtelige sorg man føler, når ens hund er syg.

  Jeg tænker også at det kunne være noget psykisk hun fejler? Eller som nogle nævner; allergi eller parasitter?

  klem og jeg har krydsede fingre for at i snart får vished.

 92. Jeg har selv haft en labrador, som havde lidt samme tedens. Hun kunne være den gladeste hund i hele verden fyldt med energy, og nogle gange blev hun pludselig rigtigt trist, hun spiste ikke noget, gik med hoved dæmpet, halen ned lags gulvet og befandt sig helst under sofaen (hvor hun eller aldrig lå) samtidig kunne hun have tider hvor hun blev enorm “restløs” hun gik rundt og hylede, halsede lidt efter vejret og søgte vores opmærksomhed til det ekstrem, som hun hun ville fortælle os noget.. Det sidste varede ca en halv times tid, mens det første kunne vare over et par dage eller 3. Vores dyrelæge havde rigtigt svært ved at finde ud af hvad det var og vi faldt desværre først ud af det lidt for sent.. I vores tilfælde havde hun en over produktion af hormoner, hvilket til sidste resulterede i en slem cyste på æggestokken! Måske det kan være en mulighed?
  Jeg føler med dig! Ved hvordan det er når ens eneste ene er syg og trist!.. Jeg håber din dyerlæge snart kommer frem til en diagnose og hun bliver rask!!

 93. Det er jo det at du også er Emily med morgenhår, sutsko og vandrestøvler, der gør at din blog er så dejlig alsidig – så bliv endelig ved med det.

  Får helt ondt inden i over Penny, håber virkelig I kan finde ud af hvad hun fejler og få hende gjort frisk igen.