dit & dat

Sad og kiggede billeder igennem (det er i øvrigt en fed sidegevinst ved at blogge, har et helt uhyrligt stort billedarkiv fra stort set hver eneste dag de sidste to år) og fandt ovenviste billeder fra 1. juledag sidste år. Vanvittigt og egentlig lidt uhyggeligt med det ekstremvejr, der har været de sidste par år. Billederne er taget ved og på (!!) Esrum Sø.

Jeg har haft sådan en dejlig weekend. Lørdag var Kia og jeg ude at kigge på gamle møbler og spise falafler på Vesterbro. Fandt det helt perfekte sofabord, som J nu har fået i forskudsjulegave. Hvordan tumpe 1 og 2 fik bakset temmeligt stort bord ind i bil, lader vi ligge. Lad os bare sige det sådan, at der vist ikke er nogen af os, der var klassemestre i Tetris som små… Lørdag aften var J og jeg i Empire at se Tintin (endelig!), mega god var den omend lige lidt mere action-præget end jeg havde regnet med, men det var bare sejt. Er kæmpe Tintin-fan og var mere end tilfreds!

I går var jeg i det Kongelige Teater at se Nøddeknækkeren i en mægtig fin ny opsætning, jeg holder utrolig meget af ballet og synes at Nøddeknækkeren er sådan en sød og traditionsrig ballet, som jeg helst så hver eneste jul. Derefter var vi på Nyhavn 14 at spise lækker pizza, stedet og menuen er mere eller mindre identisk med Magstræde 16 (samme ejer også), som jeg har skrevet om her. Nom, nom, nom.

En rigtig god weekend og et rart break fra lange dage med prøver på Landbohøjskolens Dyrehospital, som fredag og i dag stod på og såmænd om vi ikke tager en tur igen i morgen. Lad os håbe at det snart bliver den sidste. Allermest selvklart fordi jeg gerne vil have at min vaps kan blive rask, men også fordi jeg vist snart bliver nød til at sælge ud af skosamlingen… Ekstremt-vokseværks-diagnosen viste sig desværre ikke at holde stik og den lille hund klaskede helt sammen i sidste uge. Det skal jo ikke udvikle sig til en hunde(sygdoms)blog, men en lille update til alle jer der har været så søde, deltagende og medfølende skylder jeg vist :) Krydser fingre for et julemirakel!!

Må lige se om jeg ikke kan få taget et dagens snart. Ligner en hængt kat, men er til gengæld gået minimum en buksestørrelse ned, så det er vist bare om at nyde tynde lår, så længe det varer ;) Håber julen kan rette lidt op på det, har bestemt ikke råd til at købe nyt tøj lige nu. Nå, mon ikke det kan klares med et bælte…

Nu vil jeg forlade den synkende skude og smutte ud at købe julegaver. Det er lige pludselig blevet den 19. december, forstår det ikke, men sådan er det vist bare ;)

Vinder af adventskonkurrencen
Jeg har trukket en vinder, men venter lige på at få clearet med byBiehl at vedkommende har husket at tilmelde sig nyhedsbrevet. Vinderen får besked pr. mail så snart jeg ved det :) Og jeg skal selvfølgelig også nok offentliggøre det her, når jeg ved besked.

Pictures from last winters very white Christmas. No snow yet this year. It’s actually kind of warm… Crazy weather situations, somewhat scary…

(Visited 204 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hvor dejligt at høre, at du går i balletten :) som danser og stor balletentusiast er det så rart at høre, at det ikke er en helt døende kunstform endnu.. Held og lykke med din stakkels hund, krydser fingre og tæer for at hun snart får det bedre!

 2. ØV altså, at der heller ikke var “gevinst” mht. Penny denne gang :(((
  Går det helt galt (f.eks. hvis du løber tør for sko…) må du lave en indsamling. Jeg spæder gerne i. Seriøst.

  Mvh Jacob

 3. Jeg vil krydse fingre for at du og penny oplever et julemirakel. Rigtig god bedring til hende.

  //trine

 4. Hvor var det et dejligt, dejligt indlæg om, lige præcis, “dit og dat”. Er meget ked af at høre, at det ikke går fremad med Penny, men holder fortsat fingrene krydsede!
  Meget rigtig beskrivelse af Tintin-filmen :) er selv Tintin-fan og den var lige præcis rigtig, virkelig animationsteknik, men lige en anelse mere actionpræget end forventet.
  Nøddeknækkeren er så absolut lig med jul, en rigtig julefortælling, smukt fortalt gennem ballettens sprog. Ville meget gerne se den nye opsætning på Det Kongelige Teater.
  Glædelig 19. december – det går stærkt! Men nyd det nu alligevel, Emily :)

 5. …hvor er lyset bare smukt på især det sidste billede! Tak for update om det hele. Noget af det fineste ved dig Emily, er at du netop altid husker at glæde dig over alle de positive ting – store som små – som der trods alt også er en masse af midt i al sygdoms-tristheden… Dét er i hvert fald mit indtryk – og noget som jeg helt sikkert tror dét at have en blog skal have en del af takken for. Ofte er det først når vi skal formidle tingenes tidstand videre, at vi rigtig får mærket efter indeni på godt og ondt, ikke? Kram, Louise

 6. fint (og trist) indlæg. håber VIRKELIG I snart kan få diagnostiseret lille Penny.
  knus og positiv energi fra Los Angeles.

 7. Føler virkelig med dig. Det er det værste i verden, når ens fineste ven er syg! Sender alverdens gode tanker til dig og vovsepigen.

 8. Åh, hvor er det øvs med stakkels Penny!

  Ved ikke om jeg før har anbefalet dette, men min absolut yndlingsrestaurant er også ejet af drengene, der har Magstræde 16 og Nyhavn 14. Den hedder Il Senso og er i princippet en vinbar, men de har den lækreste mad og den skønneste stemning. Anbefales gange hundrede!

 9. Hvor er det skægt, at du er på Esrum Sø. Er vokset op i Fredensborg, og der er blevet leget meget ved og på søen i sin tid, det er et lidt magisk sted, og når jeg i dag tager derop, så er det som om tiden står stille og der ikke er sket en døjt der de sidste 15 år (min forældre siger det samme, det ser ud ligesom det gjorde for 50 år siden).

  Så for nogle år siden den der hip hop-version af Nøddeknækkeren, det var også fantastisk, men ballet – det er og bliver den smukkeste kunst i verden.

  Pøj pøj med Penny, Frida-mopsen sender vink med måsen (ja når hun vinker med halen, så danser det hele)

  KH C fra http://rockpaperdresses.wordpress.com/

 10. Håber det bedste for Penny – man komme jo til at holde forfærdeligt af et sådant dyr, hvad enten det er en kat eller en hund eller….. og når de har det skidt eller løber væk (og er 3 døgn om at komme hjem sidste gang det var et forfærdeligt blæsevejr), ja så er man (næsten) lige så bekymret som en mor :-)

 11. hvor er jeg ked af at høre at det ikke er slut med Pennys sygdomsforløb endnu. Jeg har også prøvet opslidende og udmattende perioder med besøg på både dyrehospitalet og Landbo højskolen, og udover den store fortvivlelse over at dyret ikke får det bedre, bekymrer man sig over, at de malker ens konto fuldstændig. Det er hårdt, håber det snart får en ende, og at hun bliver rask. :)

 12. Som altid et dejligt indlæg Emily – selv når tingene ikke kører helt på skinner, formår du alligevel at holde en positiv tone og se på de små gode ting, der også sker. Og det er meget beundringsværdigt – og gør helt bestemt, at jeg altid nyder at læse med hos dig :)
  Var også inde at se Nøddeknækkeren forleden – og var helt helt betaget. Musikken er i sig selv smuk, men blev helt overvældet af scenografien – og danserne selvfølgelig. Tintin har jeg til gode – men som gammel die hard fan, bliver man jo nærmest nødt til at få den set – snart!
  God uge til dig – og tak for dine altid fine indlæg, som jeg læser og genlæser (og finder tips og tricks i) med stor fornøjelse.
  Klem Hald

  Og så håber jeg, at de snart finder ud af, hvad der piner Penny – så både hun og du kan få lidt ro på igen :)

 13. Et super indlæg. Og god bedring til Penny!! Jeg håber virkelig, hun får det bedre!

 14. Øv øv med Penny, der er ikke noget værre end når en man holder af, om så det er en to eller firebenet, har det skidt. Det fylder alt. Er selv hundeelsker så kan godt forstå din bekymring.
  Jeg har læst din blog fra dag et, og har lige været tilbage og læst indlæg fra dine første måneder i blogland. Det er meget sjovt at se. Man må sige at du har holdt stilen, en røde tråd, og ikke mindst din integritet igennem det hele. Keep up the good work:)

 15. Billede nr 2 er vildt godt! Det minder mig om noget fra et juleeventyr haha!
  Åh Nøddeknækkeren, også en dejlige juletradition her, bare ikke i år desværre.. Iih jeg krydser altså fingre for lille Penny! Nu må hun blive rask :)

 16. Vi krydser fingre og tær herhjemme for at din lille vaps bliver fit igen! Håber I får en dejlig og ikke mindst roligt jul sammen uden flere besøg til dyrehospitalet;-)