nytårshår

I er nogle der har efterlyst guides til nogle af frisurerne fra de forgående indlæg og andre der har spurgt hvor de gamle hårguides er blevet af. Da jeg flyttede server sidste gang forsvandt alle Youtube-videoer på mystisk vis fra bloggen, men de er heldigvis stadig på youtube, så tjek min Youtube-kanal ud. Her kan I bl.a. finde denne videoguide til at lave en stor knold:

[youtube aigf6-LWQR8 640 480]

Ja, ja, jeg er ikke noget videogeni, men forhåbentlig I alligevel kan få en idé af hvordan og hvorledes :)

Jeg har netop været ude med P i den tågede, hvide vinterverden og vi i sidder og hygger og spiser morgenmad og hører Festen og Gæsten på P3.

A little (or quite long, ahem) v-log tutorial on how to make the up-do on the pics above. It’s only in Danish, sorry. I’m afraid it would be twice as long if I had to do it in english :)

(Visited 842 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Hvilken? Hvis du tænker på håret på klemmen, så er den købt i et supermarked i Bruxelles… Men man kan få lignende i mange afrofrisører herhjemme og ellers kan man snildt bruge en valk i stedet. De kan fås i Matas, hos frisører og i stormagasiner :)

  1. Det er vældig fint! Jeg skal lave noget lignende i aften bare med en valk og så til den ene side oppe på hovedet. Håber jeg har fundet nok hårnåle frem. Synes altid man undervurderer hvor tungt ens hår egentlig er!