stribet sweatshirt

nederdel Vero Moda// sweatshirt mbyM// solbriller A. J. Morgan// ballerinaer Zara// tasker Markberg og Balenciaga// øreringe Kranz & Ziegler// halskæde Jane Kønig

Sidste outfit fra Firenze, men nu er det forhåbentlig også snart vejr til at have bare ben herhjemme. Savner de smalle gader, stemningen og ikke mindst al isen. Apropos Firenze, så skylder jeg jer 2. del af guiden. Har en helt vanvittig uge, med arbejde og arrangementer (ligeledes i weekenden), men i næste uge skulle jeg gerne have tid til at catche up. I er også en del, der har efterspurgt inspiration til tøj til bryllup og det vil jeg også meget gerne imødekomme, så snart der altså lige er et hul i kalenderen :)

Hav en rar torsdag!

ENGLISH RECAP: Last outfit from Florence. Oh, how I miss the narrow streets, the ambience and last but not least the gelato!

(Visited 721 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer