Stribet mælkedrengebuks på en fredag aften

jakke + tee Zara (gamle)// jeans 5units// pumps Dune (gamle)// clutch Mulberry// solbriller A. J. Morgan// armbånd byBiehl og Kranz & Ziegler

Godmorgen allerfineste læsere! Ville blot lige stikke hovedet ind for at ønske jer en glimragende (det ord burde findes) dag, inden jeg dribler på arbejde. Hvad siger I til min nye mælkedrengebuks? Den var med mig ude at spise og drikke vin i fredags og det kunne den godt lide. Når den kombineres med lidt leo synes jeg, at der er mere Marant end mælkedreng over den. Godt nok et par sæsoner eller fire gammel Marant, men får altså en rar french chic vibe (og lad mig nu bare blive i troen, hehe).

Det er meningen at bukserne har et baggy fit, men alligevel måtte jeg gå to størrelser ned. Er normalt en 28 og måtte have disse i en 26, bare lige et lille tip hvis I også vil med på mælkedrengemoden.

Det er i øvrigt også meningen at de skal stumpe. Det gjorde de så ikke på frøken Hobbit her. Så må man jo bare selv smøge dem lidt op…

I går blev dagen hvor bloggen ramte 10.000 followers på Bloglovin’. Det er for sindssygt! Tusinde mange gange tak til alle jer, der læser med. Uanset om det er via Bloglovin’, Facebook, Eurowoman, en reader eller direkte i browseren. Det betyder uendeligt meget og jeg er meget rørt og glad og stolt! TAK!

Og så må i endelig kigge ind senere i dag hvor jeg har en ret så sej konkurrence på tapetet. Jeg hinter lidt til den her

(Visited 752 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily, bloggen er simpelt hen blevet så fin, efter du er flyttet over til Eurowoman. Jeg er vild med, at der ikke er fere sponsorindlæg – jeg ved naturligvis godt, at du havde integriteten med i dine tidligere sponsorindlæg, men jeg kan nu godt lide den nuværende form. Emilysalomon.dk er det dejligt sted at svinge forbi, så tak for det :) Mange hilsner fra Mathilde

 2. tillykke med de 10.000.. det er virkelig fortjent.. det er en virkelig skøn, rar, hyggelig og inspirerende blog du har.. god dag.

 3. Du er da også bare for god, Emily! Har fulgt med her længere tid, end jeg kan huske, og det bliver kun hyggeligere!

  Meeen lidt bitter over, at din jakke er en gammel sag – den kunne jeg godt tænke mig at have gaflet :)

 4. Elsker alt ….. Pånær lige bukserne, synes ikke de er alt for kønne, men hver sin smag. Du gør dem bedre end jeg lige havde forestillet mig, men de minder mig lidt for meget om natbukser ;) haha

  1. Haha.. det er helt ok Denise og tak for komplimenten trods alt ;)
   Ps. Nu kan jeg ikke lade være med at tænke på dem som natbukser hehe ;)