Vind: Pomander smykke fra Tine Lindhard


I har sikkert lagt mærke til, at jeg har fået et nyt yndlingssmykke. Hvis ikke så kig med her, her, her, herher og her. Det er den dygtige guldsmed Tine Lindhard, der står bag halskæden, der går under navnet ‘Pomander’ og som ikke bare er noget så smuk og dekorativ, men som også har en mere end smart funktion. Det er nemlig et parfumesmykke, hvori man kan ‘gemme’ sin yndlingsduft og således dufte lækkert (og have noget at dufte til) uden at skulle have parfume direkte på huden.

Man kommer slet og ret et lille stykke vat ind i den lille gitterkugle, der gemmer sig indeni smykket og drypper eller sprøjter noget af ens yndlingsduft på vattet og lukker derefter smykket igen. Så smart, uanset om man har parfumeallergi, er gravid eller vil undgå parfume på huden generelt. Og så er den også et hit til aromaterapi. Jeg er selv helt vild med Avedas ‘Stress-Fix’ med bl.a. lavendel, der får mig til at slappe af øjeblikkeligt. Således havde jeg lidt af den med i mit smykke, da jeg var i Singapore, både til under flyveturen, men også til afslapning og inden sovetid på hotelværelset.

Og én af jer har også mulighed for at blive den heldige ejer af en ‘Pomander’-halskæde i sølv, med en guldindfattet diamant og en rubin ved kæden. Til en værdi af 3.300 kr. Halskæden kommer i en køn, lille trææske sammen med en lækker essentiel duftolie fra Jurlique.

Konkurrencebetingelserne står nederst i dette indlæg.

For nogle uger siden var jeg forbi Tines værksted, at drikke en kop kaffe, mens hun var ved at lave en ring og jeg blev simpelthen så fascineret af processen og håndværket. Og stillede en trilliard mere eller mindre dumme spørgsmål. Det er var ligesom at være med i et af de der ‘Sådan bliver det til’-programmer, som jeg elskede i Børnetime, da jeg var barn.

Tine og jeg har været tjenere på den samme restaurant for flere år siden, mens jeg læste og hun var i lære som guldsmed og jeg kan huske hvordan jeg dengang beundrede hendes smykker. Især en særlig ring, ‘Åbne-ringen’ eller The Universal Ring, var jeg helt vild med, så jeg blev glad for at opdage, at den har fulgt hende, er blevet videreudviklet og forfinet og nu er en fast del af hendes kollektion. Sådan en vil jeg begynde at spare op til.

De smukke ‘åbne-ringe’, hvis prototype jeg beundrede på Tine, dengang vi var tjenere sammen.

For at deltage i konkurrencen om en Pomander halskæde, skal du like Tine Lindhard Jewellery på Facebook her og lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvilken duft du ville komme i smykket. Konkurrencen slutter mandag d. 11. november kl. 12.00.

Held og lykke :)

Se flere af Tine Lindhards smykker her, de forhandles bl.a. Hos Henny & My her.

(Visited 1.280 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

455 Kommentarer

 1. jeg vil bruge den smukke halskæde til min all time yndlings parfume Coco Mademoiselle fra Chanel!

 2. Da jeg har parfumeallergi, og ikke tåler parfumeallergi, og ikke kan tåle parfume direkte på huden vil jeg komme min yndlingsparfume i: Chanel Coco Mademoiselle

 3. Super flot smykke! Jeg ville komme min yndlings parfume Rosewood fra Banana Republic i.

 4. Jeg ville lægge et stykke vat med min kærestes parfume fra Diptyque i, så jeg altid havde ham tæt på, når arbejdsdagene bliver lange, eller en af os er ude og rejse – lyder måske plader-romantisk, men tror at det kunne hjælpe meget på den knugende fornemmelse af savn, der kan komme når man ikke ser hinanden i længere perioder.

 5. Jeg bruger altid min dejlige ynglings parfume Daisy af Marc Jacobs!
  – jeg kommer altid til at tage lidt for meget på, da jeg er helt vild med den :)

 6. Jeg ville fylde den smukke smukke halskæde med min yndlings parfume fra Chloé :)

 7. Det var da et fuldstændig fantastisk smykke! Jeg krydser virkelig fingre for at jeg vinder… og ellers er det heldigvis snart jul ;-)
  Hvis jeg vinder vil jeg putte helt enkle dufte i. Her i vintertiden måske en lavendelolie og til sommer helt sikkert en olie med vildrose…

 8. Jeg ville putter Elizabeth Ardens ‘Sunflowers’ i, da det er en parfume min mor tit går med :)

 9. Sikke en smuk halskæde og en sød ide! Jeg ville have Coco Mademoiselle i, da den har en helt specielt plads i mit hjerte, så ville elske at kunne bære den på en super smuk måde!

 10. Jeg ville fylde den med min chanel eau fraich, som er min yndlings parfume, lige pt i hvertfald: )

 11. Det er en genial ide! Jeg tænkte, så snart jeg læste indlægget, at jeg, hvis jeg ejede sådan et smykke, ville bruge min farmors parfume. (Må lige finde ud af, hvad den hedder). Det er umiddelbart ikke en duft, jeg selv ville vælge, men den dufter bare af hende, sådan som hun har duftet i alle de år, jeg har kendt hende. Jeg har været så heldig, at overtage hendes gamle bil – med duft – og jeg har tit tænkt, at den duft aldrig må forsvinde! Det her ville være den fineste løsning :-)

 12. Jeg ville putte Marc Jacobs Daisy på! Det er min yndlings duft – lige dele blomster, lethed og sødme :)

 13. Åh hvor en fin konkurrence.
  Lige nu ville jeg også putte min kærestes parfume i – han er englænder og det ville helt sikkert få mig til at føle at vi er tættere på hinanden og ikke adskilt af et kæmpe hav. Og når jeg så flytter over til ham til februar (GISP!), så ville jeg komme en duft i som minder mig om min familie, mine venner, og Danmark – så hvis det kunne lade sig gøre: duften af min søsters nybagte kanelsnegle, af min mors yndlings-parfume, af min fars gode råd, af rødvinsaftener med mine veninder… Alt det gode :)

 14. Jeg vil komme den skønne “Aqua di Gioia” i smykket. Den er dejlig forårsagtig og let og kan måske give en illusion af sommer og friskhed, når vinteren rammer med kulde og dvaskhed! ;) <3

 15. Diors pure poison sensuelle – knap så “poisonous” når den er isoleret i det fine vedhæng.

 16. Det må blive Cliniques happy – har lige fået en af mine, gamle klassikere af min mand – så den vækker mange dejlige minder.

 17. Åh, det smykke er simpelthen så smukt, skrev det øjeblikkelig på min ønskeseddel, da jeg så det på bloggen den første gang.
  Og hvor er det genialt tænkt med vattet og duften. Jeg ville variere duften i smukket til lejligheden, men lavendel, mynte, rose og citrus er helt klar favoritterne.
  /Stina

 18. Hvor er det bare en genial idé! Har så længe været træt af at skulle sprøjte parfume på mit tøj, da jeg ikke kan tåle det direkte på huden. Min favorit parfume lige nu er Pure fra DKNY, så den ville jeg komme i halskæden :)

 19. Jeg ville uden tvivl komme min Gucci Envy Me i, som jeg har fået fast af min kæreste gennem de sidste 5 år. Jeg ELSKER den parfume, både på grund af duften, men nu mest fordi den har den stor betydning for mig og min kæreste :-)
  Og så er det sådan en fin halskæde!!

 20. Hejsa

  Så skøn halskæde og hvor ville jeg blive glad for at have den om halsen med min Chanel Coco Mademoiselle duft i.

  Mange hilsner fra Christina

 21. Sikke et smukt smykke, og sikke en fin idé :-) Jeg ville elske at kunne bære rundt på Coco Mademoiselle i denne fine halskæde

 22. The Body Shops Eau de Toilette med duften af Pink Grapefruit. Jeg elsker citrus, og det er en af mine yndlingsparfumer :)

 23. Sikke en smuk halskæde! Hvis jeg vandt den ville jeg helt sikkert bruge den med min yndlingsparfume fra giorgio armani, nemlig acqua di gioia til hverdag. Min kærestes parfume når han er bortrejst og afstressende dufte når jeg har brug for det.

 24. Jeg tror jeg vil komme min meget billige parfume fra The Body Shop med vaniljeduft i. Den er simpelthen så perfekt! og især her til vinter. Ellers er jeg også helt vild med lavendel, så en eller andet slags duft eller olie med lavendel ville også fungere for mig!

 25. Jeg bor i et andet land og min kæreste er tit væk i nogle dage med hans arbejde, hvor der godt kan være lidt ensomt. Så jeg ville helt klart bruge den med hans yndlingsduft, når han ikke er hjemme. Og ellers ville jeg bruge den med min egen parfume fra Marc Jacobs. Håber jeg vinder :)

 26. Hvis jeg vandt, ville jeg enten komme min alleryndlingsparfume Paul Smith Rose eller en æterisk olie i :)

 27. Hvis jeg var så heldig at vinde dette fine smykke, så ville jeg have parfumen fra Lancome “La vie est belle”, som helt klart er min yndlingsduft

 28. Hvor er det dog et smukt smykke, meget enkelt og passer til det meste a mit tøj. Jeg ville bruge Armani “She” eller Chanels “Chance” – mine 2 yndlingsdufte. Jeg har desværre allergi og eksem, så jeg kan ikke bruge parfume. Men med denne skønne halskæde ville jeg fluks købe en af dem, så jeg igen kunne dufte skønt!

 29. Jeg ville putte CLEAN Shower Fresh i, da den får mig til at føle mig frisk og ren :)

 30. Utrolig lækker gave ! :)
  Ville nok putte “chance Chanel” i! Den er så god :)

 31. Har godt beundret smykket i dine indlæg et stykke tid :)
  Her til vinter ville jeg dryppe lidt lavendelolie og lægge et par kviste timian i den for at mindes alle mine somre i provence, som så absolut er mit favorit sted og “helle” fra den travle verden. Og det er vel heller ikke skidt at gå rundt at dufte lidt af sommer, når vejret er så dansk, som det er for tiden.

 32. Det er forskelligt, hvilke dufte jeg vil bruge i den fine halskæde – alt efter, hvad jeg skal. Der er naturligvis min parfumer, som ville komme i skiftevis, men jeg kunne også sagtens finde på at bruge nogle duftolier – enten lavendel til at stresse af eller noget opkvikkende citrus eller lemongrass. Hvis jeg skulle undvære min kæreste nogle dage, kunne hans parfume også godt komme deri :)

 33. Hvor er det altså en fin idé.

  Jeg har i mange år virkelig prøvet at finde en parfume der var lidt mere spændende at have stående på sminkebordet, men jeg sværger altså til JLO’s “live luxe”. Det ER og bliver bare min duft, også selvom den måske ikke er den mest æstetisk tiltalende, men nu er det jo heller ikke dét, det handler om.

 34. Åh det er så fint. Håber jeg vinder!!
  Jeg ville nok putte min Gucci Gorgeous Gardenia eller Oh Lola fra Marc Jacobs i. Mmmm…

 35. Jeg ville komme min dejlige kærestes parfume i, som er Attitude fra Giorgio Armani. Elsker den duft og jeg elsker min kæreste og jeg elsker dette smykke!

 36. Sikke en fin halskæde! Jeg tåler ikke parfume direkte på huden, så denne er da helt genial :-)

  Jeg ville komme min yndlingsparfume Chanel Coco Mademoiselle i :-)

 37. En duft der får mig til at slappe af, er lavendel. Jeg har noget lækkert lavendel olie fra Sydfrankrig, som jeg ville putte i kæden. Kæden vil hjælpe mig i en svær tid, hvor jeg er sygemeldt med stress. At have kæden på med lavendel olien i, vil give mig totalt afslapning og en udsigt til slippe af med min stress.

 38. Ja, tak.
  Jeg ville putte Clean’s “first blush” i mit store julegave ønske ;-)

 39. Jeg vil putte klassikeren, og min yndlings siden jeg for flere år siden fik den af min forlovede i, nemlig Chanel no 5

 40. Jeg ville helt klart putte min nye parfume Dior Eau d’elice i. Den er klart min favorit, og ville elske at dufte af den hele dagen, samt selv at kunne gå og dufte til den. :)

 41. Ingen tvivl om at duften der skulle i den fine kugle skulle være min all time favorite parfume fra Givenchy, Amarige.

  knus elsker den duft og har så mange minder i forbindelse med den.

 42. Wauw en smuk halskæde, og hvis jeg bliver den heldige, vil jeg komme Chanels Coco Mademoiselle i den <3

 43. Jeg ville elske at sprøjte lidt af Clean’s Shower Fresh på et stykke vat og stoppe ned i det lille fine smykke.

 44. Den er bare SÅ fantastisk smuk <3 Uuuuuuh – ja nu bliver det da svært………Jeg ved ikke helt præcis, hvilken en af mine to yndlingsparfumer, jeg vil putte i – men det ihvertfald enten Key (fra Justin Bieber) eller min molecule parfume <3

 45. Wow, hvor er den smuk, den halskæde! Jeg vil putte Acqua di Parmas ‘Magnolia Nobile’ i:)

 46. Jeg vil klart lægge en smule af Tom Fords Neroli Portofino i smykket. Den er alt for kostbar til at bruge hver dag, men jeg elsker duften og med pomander smykket kan jeg nyde den hver dag!

 47. Uf, en lækker lille sag! Jeg ville bruge den til min yndlingsparfume; ‘Daisy’ fra Marc Jacobs. Flakonen er så smuk, at det kunne ville være rimeligt, at duften fik en ny og æstetisk beholder – og så endda til at bære om halsen. Jeg er fan!

 48. Jeg kommer straks til at tænke på filmen “Parfumen – historien om en morder”, hvor hovedrollen dræber smukke piger for at skabe den ultimative duft :)

  Jeg har dog heldigvis ikke planer om at myrde min kæreste, men ville hvis jeg kunne putte hans duft (ikke hans parfume!), ned i den så utroligt fine halskæde. Du ved, den duft en elsket efterlader på ens hovedpude, som man krammer til døde indtil man ser hinanden igen. En fornemmelse af nyforelskelse hængende om halsen hver dag :)

  Konkurrencen slutter desuden på min fødselsdag, og dette ville i hvert fald være en fantastisk gave!

 49. Min elskede Coco noir. Den er lidt meget for mig og min hud i øjeblikket da jeg er gravid så dette kunne være en smuk løsning:)

 50. Det er den smukkeste halskæde jeg længe har set. Både udseendet og tanken bag. Hvis den var min ville jeg bære den med lavendelolie, indimellem afløst af orangeblomst.

 51. Hej!! Jeg tror også jeg ville vælge en afslappende terapiduft, men ved ikke hvilken, måske Avedas som du, men til hverdag er jeg lidt en rullesten, for jeg har ikke nok i en (duft) lige i disse dage er Diesel, Flower, Noah og Si der er gang i. Virkelig dejligt smykke, lige som alt det andet hun laver!!

 52. Ih, den er godt nok alt for fin. Jeg vil fylde den med min ultimative ynglingsparfume “la petite robe noire” fra Guerlain :)

 53. Har liket Tine Lindhard Jewellery på Facebook :D

  Hvis jeg vinder, vil jeg give halskæden til min mor til jul, fordi hun elsker at sminke sig og tage parfume på. Hendes yndlings parfume er Issey Miyake L’Eau D’Issey Florale, så den vil hun nok putte i :)

 54. Jeg ville variere duften efter lejlighed, men jeg er ret sikker på at den duft der oftest ville befinde sig i det fine smykke ville være Parisienne fra YSL.

 55. CLEAN ‘Skin’ er min absolut favorit parfume, som jeg helt sikkert ville putte i halskæden. Jeg er hverken gravid eller allergisk over for parfume, men jeg er undgår alligevel parfume direkte på huden, da jeg er bange for at udvikle parfumeallergi.

 56. Hvor er det bare verdens mest geniale, hyggelige, lille, finurlige pige-ting! Jeg vil putte min absolut yndlings parfume i – Daisy fra Marc Jacobs.

 57. Jeg ville putte min yndlingsparfume fra Elie Saab i. Fordi den godt kan være lidt voldsom på huden, idet den er ret kraftig, og fordi parfumen samtidig er helt fantastisk og giver mig minder om Mellemøsten, mystik og kærlighed.

 58. Det var dog en fantastisk konkurrence og sikke et fint smykke :)
  Hvis jeg vandt den, ville jeg helt sikkert putte The Body Shops massageolie “Ylang Ylang” i, som har den mest feminine og beroligende duft. Selvom det er en massageolie, kan den sagtens bruges som parfume ;) så er tippet hermed givet videre!

  God mandag!

 59. Helt klart Stella McCartney’s duft Stella eller Stella in Two. De er ikke for meget og dufter af noget helt særligt, som jeg ikke har fundet i andre parfumer.

 60. Hvor er det bare et smukt smykke!
  Jeg vil bruge Marc Jacobs Daisy i smykket

 61. Jeg ville putte mors yndlings lavendelduft i (husker desværre ikke navnet), da det skulle være en gave til hende :-) hendes økonomi er vanvittigt stram fordi hun er på dagpenge. Det går bl.a. ud over hendes kærlighed til en god duft og med denne halskæde er det jo lettere at spare lidt på sprøjtende :-)

 62. Jeg ville putte min yndlingsduft “Vanitas” fra Versace i, og altid have en fin lille reminder om hjem, venner, familie, sjov og tryghed, når jeg til januar tager et halvt år på højskole, langt væk hjemmefra.

 63. Så er der liket Tines facebook side, skøn konkurrence! Min yndlingsparfume florabotanica fra balenciaga skulle helt sikkert følge mig hver dag i det fine smykke :)

 64. For pokker da, hvor er det smart og smukt!

  Jeg bruger sjældent parfume, men ville putte en afslappende duft af lavendel i.

 65. Ihh, den er så fin!

  Jeg vil fortrække at skifte mellem mine parfumer, som jeg også gør til hverdag.
  Jeg synes nemt, at man kan komme til at bruge for meget parfume, hvis man ikke skifter duft regelmæssigt, da man selv ikke kan dufte den længere..
  Lige nu skifter jeg mellem Chlöe, Chanel no. 5, Balenciaga Paris og Ellie Saab. :)

  /Anne

 66. Sikke nogle lækre smykker! Pomander er – som du skriver – både effektiv og smuk.
  Jeg vil putte Marc Jacobs’ Daisy i, da det er min yndlings duft, og en så smuk halskæde fortjener en duft, der er både frisk og sofistikeret.

 67. Jeg vil bruge min yndlingsparfume Trésor In Love fra Lacome,så vil jeg altid kunne dufte godt.

 68. Hvor er det bare et super fint smykke, det ville jeg da elske at eje. Jeg ville spraye Hugo Boss Femme L’eau fraiche på… eller måske nogle dråber æterisk rose olie om sommeren… og om vinteren vanilje..

 69. Jeg ville dufte af roser om dagen og lavendel om aftenen, for den afslappende og afstressende virkning.
  Med 2 små piger, ville det være fantastisk igen at kunne have en skøn duft med sig, og samtidig ikke udsætte pigerne for parfume når jeg holder dem tæt ind til mig.

 70. Jeg vil have duften In two peony fra Stella McCartney deri, fordi jeg virkelig virkelig elsker den duft. Den bliver jo desværre ikke lavet mere, så måske er det en måde at få min sidste parfume til at holde lidt længere. Og så er halskæden jo bare virkelig flot :)

  //Charlotte

 71. Liked :) Jeg vil uden tvivl komme min ynglings “Europhoia Blossom” fra Calvin Klein i smykket. Fantastisk kombi af lækker design og funktionalitet.

 72. AJ et smukt kunstnerisk smykke – et helt lille kunstværk. Jeg ville bruge Ginger with a Twist fra Origins.

 73. Lacoste pour femme – den eneste parfume jeg nogensinde har gået med, og som jeg for første gang fik af min nu afdøde farfar i julegave for mange år siden. Den dufter af minder og er bare den eneste parfume der er rigtig på MIG.

 74. Jeg ville komme forskellige Clean parfumer i. De dufter bare så dejligt – særligt shower fresh. Så ville jeg klart også prøve Avedas Stress-Fix. Lyder lige som noget jeg kunne bruge i det her, alt for stressende, sidste kvartal, hvor mange mål skal nås på arbejdet :-)

 75. Jeg ville fylde den elegante halskæde med den mindst ligeså elegante parfume Coco Mademoiselle fra Chanel. Det er duft, der betyder utroligt meget for mig, da jeg har fået den af min mormor, som er et af de mest stilbevidste og yndefulde mennesker jeg kender,

 76. Jeg ville komme min yndlingsduft jean paul gaultier i den, så jeg kunne dufte fantstisk hele dagen ahhhhhhh :)

 77. Sikke et fantastisk dejlig smykke. Efter min graviditet har jeg svært ved duften af for meget parfume og undlader derfor ofte at bruge parfume men med dette fine halssmykke kan jeg nyde dejlige dufte uden af blive kvalt. Hvis jeg vinder smykket vil jeg fylde det med duften af min dejlige baby Bjørn så jeg kan dufte ham selv når han ikke er helt tæt på ♥

 78. Jeg ville putte “Skin” fra Clean deri. Min favorit, varm og ren. Halskæden vil være rigtig god at have med, fx. når jeg står tæt med andre i bussen eller er på vagt i varmestuen- det er ikke alle, der dufter lige godt og så vil halskæden være en skøn hjælper!

 79. Jeg ville proppe den med lækre liljekonvaller. Jeg er meget allergisk overfor deres saft, men jeg eeeeelsker deres duft og ville elske at kunne bære rundt med dem på brystet :)

 80. Ville vælge en af de lækre dufte fra Clean ♡ smykket er super flot og en god idé :-D

 81. Da jeg ikke bruger parfume, vil jeg nok putte en body mist i, har en med pink grape som jeg bare elsker :D

 82. Det må blive Chanel – Coco Mademoiselle, som jeg bruger næsten hver eneste dag og elsker!

 83. Så flot et smykke! Jeg vil helt klart benytte mig af en fin duft der hedder China Lily fra Terra Nova. Det er en duft af liljer, vand og varme. Kun naturlige ingredienser og selvfølgelig ikke testet på dyr.

 84. Jeg ville putte Chloé Eau de Parfume i. Det er en parfume jeg købte da jeg var på udveksling i USA og som jeg begyndte at bruge da min kæreste var over og besøge mig. Duften minder mig derfor både om dejlig tur til USA men også en masse dejlige øjeblikke med min kæreste og gør mig altid glad helt ned i maven

 85. Kniber øjnene i og ønsker at jeg bliver den heldige kartoffel, som vinder dette smukke feminine smykke. Hvis jeg vinder vil jeg bære det med min yndlingsduft af spicy vanilje og citron. Jeg bruger den ikke så ofte fordi det er en olie, og da jeg ikke tåler parfume direkte på huden er det ikke alt mit tøj, som jeg vil lave oliepletter på.
  Please let it be me <3

 86. Jeg tror at jeg ville sprøjte min pt yndlings parfume på vattet og det er en der hedder FLOWERBOMB fra VIKTOR & ROLF
  Kh Cathrine

 87. Det er simpelthen det smukkeste smykke jeg længe har følt, set og hørt om!! Det er så forfinet og enkelt!! Jeg dåner simpelthen over den luksus giveaway som dette er <3

  I fald jeg skulle bære et smykke som dette, ville jeg fylde den med duften af Jasmin.. Fordi det er duften som gør mig rolig, glad og opløftet. Det er ganske enkelt den bedste duft jeg kender! <3

 88. Da jeg skal ud og rejse i 4 måneder uden min bedste veninde, ville jeg putte hendes yndlingsparafume i det smukke smykke, nemlig klassikeren Jean Paul Gaultier. Så har jeg hende hele tiden tæt på hjertet.

 89. Hvor er den smuk!
  Jeg ville putte en af mine to favoritdufte: Sweet Harmony fra Tromborg eller Umami fra Florascent!

 90. Hvis jeg helt selv kunne vælge duft så skulle det være duften af hybenroser en varm sommerdag- absolut ynglingsduft!

 91. Nøj hvor er den smuk! Jeg ville putte min parfume Pure fra DKNY – da den minder mig om mit år som udvekslings student, som er dejligt at blive mindet om hver dag.

 92. Allerhelst duften af nyvasket tøj, der er tørret udenfor på en kold men solrig vinterdag – så lækkert men svært at putte på flaske.

  Ellers vil det blive Diorissimo, som var min mors yndlingsparfume. Den er ikke god på min hud, men jeg elsker dens duft af liljekonvaller, og duften giver mig glade minder om min mor.

 93. Jeg ville komme en duft i fra en af mine Marc Jacobs parfumer, da de minder mig om sommer, hvilket man godt kan bruge engang imellem her i kulde ! :-)

 94. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne fine Pomander halskæde, ville jeg putte min yndlings parfume i, og tage den med på min 4 måneder lange sabatårsrejse. Parfumen er D&G’s La Lune, og det ville da være super praktisk til de (ikke mindre end!) ni fly jeg skal med :)

 95. Jeg ville elske at iføre mig så yndigt et smykke og så kombinere det med duften af min yndlingsparfume “love” by Chloé <3

 96. Jeg ville putte min absolutte ynglings duft issey miyake l’eau d’issey i det flotte smykke :)

 97. så smukt! Jeg ville bruge forskellige æteriske olier, lavendel, mynte og roser.

 98. Jeg ville komme min absolutte yndlingsduft i, Paul Smith Rose! Jeg bliver aldrig træt af den duft, og så minder den mig samtidig om min far, da han for nogen år siden blev slæbt med i Matas for at finde og godkende en ny parfume, når nu han ikke var så vild med alle mine andre :-)

 99. Hvor er det er virkelig flot smykke. Og en genial ide.
  Jeg ville klart komme ‘Coco mademoiselle’ fra Chanel i den. Det er min yndlings parfume. Jeg fik den af min mand, og derfor betyder det også noget særligt hvis jeg kunne ha den på mig og med mig altid :)

 100. Mega smart!
  Jeg ville komme parfume i for at undgå hud-kontakt.
  Min ynglings er L’EAU D’ISSEY.

 101. Når nu man er gravid ville sådan en dufthalskæde være perfekt, og så er den tilmed smuk. Jeg ville dufte af rose fra bulgari, og jeg har ikke duftet sf noget i 7 måneder nu, så det ville være fantastisk.

 102. Så yndigt et halskæde!!! ☺️
  Jeg vil putte min Cristobal Balenciagi duft i ;)

 103. Whats not to like! Dette er en af de gange, hvor det bare ikke er nok at like, og det går op for en, at FB mangler en I LOVE funktion :) Jeg har længe drømt om at fylde citrus aroma olie fra moshi moshi mind i netop dette smykke.

 104. WOW!
  En af de ringe bliver julegaven til mig selv. De er jo simpelthen ALT for fede! Bum.
  Min yndlings er en citrus-appelsinduft, der virker opløftende og gir godt humør – og det kan man jo godt have brug for :-)

 105. Hvor er den dog flot!
  Har selvfølgelig liket, og jeg ville komme min nye yndlingsduft fra Lancóme i – “La vie est belle”. Den dufter så herligt, men jeg kan desværre altid kun sprøjte den på mit tøj, da min hud ikke kan tåle parfume (og parabener for den sags skyld). Hvor ville jeg dog være tjent med sådan et smykke!

  By the way, keep up the good work! Jeg elsker at læse din blog, Emily!

  Kærligste hilsner fra Sønderjylland :-)

 106. Det er simpelthen en genial ide, så får man ikke parfumen direkte på huden. Det er lidt en frygt for mig at få parfumeallergi, da både min mor og mormor lider af det. Og på denne måde kan man stadig dufte dejligt.

  Jeg ville putte min elskede CLEAN rain i.

 107. Jeg vil nok lige netop putte Jurliques lavendel duftolie i, da lavendel er min yndlingsduft ;)

 108. Ih, jamen det må jo være det perfekte for mig. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft parfume på, for min hud kan ikke lide det. Når jeg har prøvet med “hjemmelavede” dufte, så går der ikke længere end en halv time, så er det væk. Det her må være min ven i nød.
  Jeg vil helt sikkert bruge nogle milde dufte som hyacint, jasmin eller hvide roser :-)

 109. Hov, den er virkelig noget af det skønneste. Jeg er sikker på min yndlings duft fra Tromborg “toilette Mood”

 110. Hold nu k*ft det smart – er tosset med det!! : )

  Ville helt sikkert have Paco Rabanne – Lady million i. Den vækker fantastiske minder og dufter skønt!

 111. Jeg vil komme min ynglings parfume i BVLGARI Rose.
  Fantastiske billeder og hold op hvor det klør i fingrene for at få lov til at lave egne smykker. Måske jeg skulle se at komme igang og starte med at tage et kursus, for at finde ud af om jeg overhovedet kan finde ud af det. Det må blive mit næste projekt.
  Super skøn Give Away <3

 112. Smuk, smuk, smuk! Jeg ville bære denne med min dejligste, yndlingsparfume, Oh Lola, af Marc Jacobs. Den fine flakon vil også passe godt til det smukke smykke, når det står på hylden :)

 113. Jeg ville også putte lavendel i. Jeg bruger lavendel overalt, det er helt klart min yndlingsdufte over alle dufte. Virkelig smukt smykke iøvrigt!

 114. Det er ganske enkelt et genialt smykke! Jeg nyder at dufte af en dejlig parfume, men det er kun ved særlige lejligheder, jeg går med det, da jeg har en tendens til parfume-allergi – derfor ville det være fantastisk at kunne dufte sødt af Ralph Laurens “Ralph” til dagligt uden at skulle tænke på, om jeg slår ud.
  Og hvor er Tine dog talentfuld! Det er nogle utroligt flotte smykker, hun kreerer.

 115. Hvis jeg var så heldig at vinde denne smukke halskæde, ville jeg bruge den sammen med min elskede Coco Chanel, Mademoiselle parfume. Det er den gamle version, der desværre ikke længere fås i butikkerne. Så håber smykket vil hjælpe til, at den holder bare lidt længere :-)

 116. jeg ville komme Marc Jacobs Lola Velvet Limited Edition i flasken, fordi den dufter vidunderligt og får mig til at føle mig mere feminin og sexet. Desværre har jeg astma og tåler ikke for meget parfume direkte på huden, derfor ville dette smykke være genialt!

 117. Nøj hvor er den sej! Den minder mig lidt om de små parfumeflasker man havde hængende om halsen i 1700 tallet :P nørde har talt
  Ville komme vildroseduft i, evt. en essentiel olie fra weilda :)

 118. Wow, 181 kommentarer, så skal man godt nok være heldig for at vinde! Men here goes: jeg ville putte en citronolie-parfume fra L’Occitane i (bierne sværmer desværre om én om sommeren, hvis man putter den på huden, så jeg pifter lidt på tøjet) eller en ingefær-parfume fx den fra Clinique.

 119. Jeg ville bruge min tro følgesvend igennem det meste af min ungdom og mit nuværende “voksenliv”: Cacharel – AMOR AMOR. Det er utrolig hvor meget man ændre sig, ens tøj og holdninger ændrer sig, men at en duft kan hænge ved i så mange år :-) jeg ville elske at eje det smykke. Må hellere i gang med at spare op!

 120. Ville helt klart bruge min Bodique Noir, en smart lille parfume fra Hunkemöller. Nogle gange synes jeg dog duften forsvinder hurtigt, så ville være fedt at have den hængende rundt om halsen hele dagen i stedet :)

 121. Hmmm – jeg ville enten vælge en form for aromaterapi, så som stress-fix i. Ellers ville jeg putte noget af min nye yndlingsparfume i – det er Philosykos fra Diptyque. Den minder mig om Portugal, hvor jeg er vokset op, og får mig både til at føle mig feminin og som kvinde, samtidig med, at den beroliger mig, fordi den også har figennoterne fra min barndom. Ih, bliver helt glad ved tanken.
  Uanset hvad, sikke et fantastisk smykke (også de andre hun laver!). Det er absolut en mulighed til juleønskelisten!

 122. Det er jo lige den, jeg ønsker mig! Og den skal da fyldes af en masse gode ting, men mest af alt med Chanel’s Coco Mademoiselle, så jeg kan nyde den skønne duft og føle mig dufte-dejlig, uden efterfølgende at skulle drilles af dum eksem – jeg har nemlig lige præcis parfumeallergi.

  Jeg krydser fingre herfra og til månen! Det er verdens fineste give-away, og hvor ser det i øvrigt virkelig ud til at være et hyggeligt værksted, hun har sig der.

 123. Ej det er en god idé! Det har jeg aldrig set før! virkelig genialt. Min veninde er lige blevet gravid, så det kunne da være den perfekte gave til hende. Hvor er det smart, at man stadig kan dufte af sin yndlings parfume, selvom man er gravid. Hvis jeg vandt ville jeg give den til min gravide veninde med et stykke vat med hendes yndlings parfume – Daisy fra Marc Jacobs :)

 124. Jeg ville bruge den til Chloé ‘Roses de Chloé’ eller bare den originale Chloé. De to parfumer emmer af nostalgi og gamle dage, som et feminint og romantisk pust fra 30’erne :-)

 125. U ha den er lidt svær. Jeg har en yndlingsparfume fra Escada som hedder in to the blue som jeg nok ville komme i. Men men men, her på det sidste er jeg blevet vild med Viktor & Rolfs Flowerbomb. Så det må være en af de to.

  En anden mulighed var at jeg forærede det smukke smykke til min datter som desværre er blevet ekstremt allergisk efter at have arbejdet som frisør. For hende ville det være perfekt at kunne dufte af sin ynlingsparfume uden at have den på huden.

  ILYG
  Janie Behrensdorff (AngelQueen)

 126. Jeg har ønsket mig denne halskæde lige siden den kom frem. jeg ville elske at vinde den. Jeg vil putte min “Narciso Rodriguez” parfume i.

 127. Jeg ville komme Chanel Eau Tendre på.. duften der har fulgt mig lige siden jeg begyndte at bruge parfume første gang :)

 128. Til min yndlingsdufte Gucci Rush eller Shiseido Zen :)
  Der er liket på fb – Tak for nogle dejlige, stemningsfyldte billeder!

 129. Burberry har flere gode dufte, og lavendel duft, så fint et smykke jeg ville elske at gå med, og du har ret, meget smukke ringe :0))

 130. Jeg ville klart putte min yndlingsduft fra Victor & Rolf “Flowerbomb” i. Den er så sindssygt smuk den halskæde.
  Kh Trine

 131. Det er virkelig smart. Jeg ville bruge den til min yndlingsduft clinique happy. Krydser fingre :-)

 132. Åhh hvor er den bare fin. Jeg ville helt sikkert putte lidt af min all time ynglingsduft fra Chloé i hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

 133. Den vil jeg gerne have fingrene i! Jeg tror, jeg ville have den til at dufte af vanilleolie fra Tromborg!

 134. Dolce & Gabana – Light Blue – fordi den minder min kæreste om vores første tid sammen :)

 135. Jeg ville bruge halskæden til at lægge duften Coco Mademoiselle i, af den ene grund at det er min mors yndlingsparfume. Jeg har meget travlt med min kandidat og arbejde, så jeg får ikke set hende så tit, og jeg er lidt for dårlig til at tage kontakt, så denne duft ville minde mig om hende :)

 136. Jeg har også altid været dybt fascineret af den fantastiske kreative proces det er at fremstille smykker, og jeg ville elske at gå med dette her om halsen (hvis jeg ikke vinder er det helt klart et julegave-/fødselsdag gave ønske

 137. Fantastisk smykke! Jeg ville fylde den med dufte der minder mig om sommeren der gik i denne kolde vintertid.

 138. Nøj, hvor smart og sikken en fin konkurrence. Jeg har stadig en halv flaske af Chanel’s Change tilbage: min aller første parfume og den første jeg blev allergisk mod. Jeg kan godt lide den lange kæde. Det er smart, så man ikke bærer den direkte på huden.

 139. Hvor er det en god ide!:-) jeg ville putte narcizo rodriques musk eller coco chanel i!:-)

 140. Jeg tror højst sandsynligt at jeg ville putte en af mine ynglingsparfumer i, muligvis Coco Madmoisel fra Chanel, eller gøre som du siger og komme en afstressende duft i, tror jeg ville hjælpe mig meget i min alt for travle hverdag, hvor jeg er lidt for dårlig til at trække stikket ud og tage en dyb indånding. Finder dine mange indlæg virkelig inspirerende, og det er dejligt at hører om hvordan et andet menneske der har meget travlt også finder tid og giver sig til til at slappe af og bare hygge sig! Jeg prøver at lærer af dig! :)

 141. Jeg ville putte den parfume i, jeg købte som gave til mig selv under et semesterophold i Kina. Så kan jeg gå og varme mig lidt ved alle de gode minder, i den kommende vintertid :)

 142. Jeg ville putte Miss Dior – Cherie i smykket – den er så lækker og vil sammen med smykket få mig til at føle mig helt prinsesse-agtig :-)

  Ps. vild med din blog ;-)

 143. uh har kigget på den tidligere efter at have set den om halsen på dig. Den er så smuk og i kombination med Paris fra Balanciaga, ville det jo være det perfekte match!

 144. Sikke en smuk halskæde – den ville jeg elske at gå med! Hvis jeg havde den, ville jeg selvfølgelig putte Marc Jacobs Daisy i den <3

 145. Den er hermed blevet tilføjet til ønskelisten… Ikke mere sprøjten på tøjet! Jeg ville nok nyde duften af vanilie, lavendel eller Rose… Og for min kærestes skyld lidt friske mynteblade…

  Katrine :-)

 146. Wow! Super fed konkurrence. Jeg ville putte Chanels fra Chance i, som har været yndlingsduften i flere år.

 147. Jeg ville forære den til min bedste veninde, der lige har fundet ud af at hendes udslæt skyldes parfumeallergi – efter at have investeret i hendes absolut yndlingsduft fra Chloe. Den perfekte julegave!

 148. Åååh den er så fin!! Har beundret den tidligere. Ville elske at blive den heldige vinder og bruge den med et lille twinch af Paris fra Balanciaga. Specielt nu hvor jeg lige er blevet gravid og helst undgår parfume.

 149. Jeg ville prøve smykket med en af mine yndlings dufte, som jeg altid bruger omkring juletid – nemlig Dolche & Gabbana Light Blue :-)
  Tak for en fin blog, som er højt værdsat <3

  Kram Randi

 150. Jeg har sjældent parfume på, da min næse er meget sart og jeg nemt for hovedpine af for store mængder parfume. Derfor er dette smykke jo perfekt!
  Jeg vil helt klart putte min DKNY Be delicious ind i.

 151. Jeg ville gå rundt med sommerminder og solstrejf om halsen med et strejf af Diptyques figenduft…

 152. Sikke en skøn og velduftende konkurrence ;) Jeg ville helt sikkert fylde den med min ynglingsduft Molocule 01, jeg har brugt den i snart 4 år og det er blevet min signatur duft.. Jeg synes bare tit den “forsvinder” (mon det er gammel dame syndromet?) så denne smukke kæde kan forhåbentlig forlænge duftetiden lidt :)

 153. Hm, jeg tror faktisk jeg ville bruge Sarah Jessica Parkers parfume, Lovely. Normalt synes jeg altid at kendis-parfumer lugter mere eller mindre af farmor eller giver mig instant hovedpine, men Lovely er rigtig lækker, lidt underspillet og har skaffet mig uendeligt mange komplimenter.

 154. Ihhh, den er altså fin;-) Jeg ville komme min ynglings parfume Daisy af Marc Jacobs i, især da jeg helst ikke bruger parfume direkte på huden, da det ‘smitter af’ på min lille dreng, og jeg ikke mener han skal udsættes for alt den kemi endnu, det kommer tids nok ;-)

 155. Er fuldstændig vanvittig vild med den halskæde!! Hvis jeg er den heldige, så vil jeg dufte af First Blush fra Clean!

 156. Hvis jeg vandt det smukke smykke ville jeg putte min yndlingsduft fra Dior i, med citrus og rosenpeber.
  Og til de uger hvor min irske kæreste er hjemme i Dublin, vil jeg have hans duft i.. så vil jeg på den måde blive mindet om ham flere gange om dagen på en dejlig måde :)

 157. Jeg tror faktisk, at jeg ville skaffe en prøve på min venindes signaturparfume fra Burberry.
  Jeg cyklede forbi en pige der havde duften på i dag, og den mindede mig så meget om min veninde, som jeg desværre ikke ser så tit, da hun er flyttet til den anden ende af landet.
  Det ville være en dejlig måde at have hende med på.

 158. Hvis jeg vandt dette smykke, så ville det blive en gave til min mor. Hun støtter mig altid i hårde tider og når jeg har brug for hende. Det er ikke altid nemt for mig at vise hende min taknemmelighed, men dette smykke ville være et skridt i den retning.
  Jeg er ikke sikker på hvad min mor bruger af duft lige for tiden, men højt sandsynlig noget Chanel.
  Jeg krydser fingre!

 159. Smukt og elegant smykke!
  Jeg vil komme min Burberry-parfume “The Beat” i smykket. Smykket minder mig lidt om et hjerte, og skal derfor indeholde “The Beat” :)

 160. Parfumen jeg ville tilføre til halskæden skulle være min ynglings parfume Daisy by Marc Jacobs :)

 161. Jeg ville putte lidt af min Chloé parfume i, den har fulgt mig i mange år og selvom jeg syntes mange dufte er lækre er den uden tvivl min yndlings og vil være det i mange år fremover. Desuden kan jeg godt lide tanken om “min” duft så dem der står mig nær sender mig en tanke når de støder på den i andre sammenhænge-nok mest specielt min kæreste ;)

 162. Jeg vil putte “Hypnose” fra Lancome i, det er og bliver min favorit parfume. Dejlig konkurrence :)

 163. Jeg vil bruge den sammen med duften fra Elie Saab – de vil passe så fantastisk sammen!

 164. Aroma fra enebærtræet. Det dufter helt fantastisk, og har endnu ikke oplevet andre med den duft, så for mig er den helt unik.

 165. Jeg kan godt forstå du crushede på den åbne ring – nøøøj hvor er den flot! :-)

  Jeg ville putte en vanilieparfume i. Jeg købte en vanilieparfume på et lille markede i Barcelona for et par måneder siden, velvidende at jeg egentlig er mere til friske lette parfumer. Derfor har jeg heller ikke fået brugt den endnu – jeg kan simpelthen ikke tanken om at en ret “tung” parfume skal på min krop, men her kommer smykket jo ind i billedet. Med den kan jeg bedre balancerer duften, og dufte lækker af vanilie, og ikke kvalm ;-)

 166. Jeg vil gerne starte med at sige, at dit indlæg er utrolig inspirerende. Fik helt lyst til at være smykkedesigner. Men til min duft. Jeg ville vælge at lægge nogle tørrede planter jeg blandede for MANGE år siden i børnehaven i en lille pose. Planterne skulle hjælpe på ondt i maven, den har altid hjulpet. (Men det er vidst mere over tro) men ellers kunne jeg godt finde på at putte en af mine parfumer der i, højst sandsynligt min Marc Jacobs :-)

 167. Den smukkeste halskæde fra dygtige Tine!
  Jeg ville putte min favoritduft i, som er Marc Jacobs Daisy :)

 168. Den smukkeste halskæde fra dygtige Tine!
  Jeg ville komme min favoritduft fra Marc Jacobs – Daisy – i halskæden.

 169. Sikke en god idé med en halskæde med duft i! Jeg vil putte Paul Smith – Rose i. Min favoritduft altid! :)

 170. Åh, jeg har en materialistisk drøm om en dag at få råd til The Organic Pharmacys ‘Orange blossom’ parfume… Some day! Indtil da bliver det en æterisk lavendelolie. PS. Den halskæde er godt nok pæn

 171. Jeg ville bruge Masaki Matsushimas “Mat” – den er bare så dejlig varm og feminin :- )

 172. Den er simpelthen bare smuk og enkel på sammetid, jeg vil komme Marc Jacob Daisy i.

 173. Sikke en fin halskæde – hvis jeg var den heldige ejer af den, ville jeg øjeblikkeligt komme Chloés duft ‘Roses De Chloé’ i – den har så fin en duft af sommerblomster :-)

  Knus Nikoline
  – grey-shadow.blogspot.dk

 174. Ihhh hvor er det smukt <3 Elsker den!!! Jeg vender altid tilbage til Chanels Coco Mademoiselle – det ER bare min all time favorite <3

  Kh

  Maria Seidelin

 175. Jeg ville komme Dots fra Marc Jacobs i eller måske finde en afstressende olie, til de travle dage…

 176. Kan slet ikke stå for den flotte halskæde.. :)
  Jeg ville komme min ynglings parfume Coco mademoiselle i halskæden.

 177. Finally! Jeg ville bruge den til Jurliques olier, Chanel eller Escentric Molecules, love it! :-)

 178. Ih hvor er den fin! Jeg ville helt sikkert fylde den med æteriske olier, nok noget mynte :)

 179. Det er helt ærligt det smukkeste, lækreste smykke jeg har set længe! Jeg ville elske at gå med det, med eller uden duft – men det er dog genialt med et duftsmykke! Jeg ville bruge mine Clean-dufte, plus nogle forskellige olier – den fra Jurlique der følger med smykket ser også lækker ud.. Ih hvor jeg håber at være heldig denne gang, tror faktisk aldrig jeg har krydset fingre mere ivrigt! :)
  Iøvrigt er “åbne-ringene” meget smukke også!

 180. Hvor var det her indlæg inspirerede og spændende at læse om! Wauww :-0 jeg ville helt sikkert have min Chloe parfume i. <3 hendes kollektion er virkelig smuk og anderledes! /Ditte

 181. Jeg vil elske at brære dette smukke smykke og jeg vil fulde det med min yndlings duft le parfume fra Max Mare

 182. Åhh jeg ville elske at putte lidt af Burberrys The Beat om halsen. Normalt kommer jeg lidt i håret for netop at undgå for meget direkte på huden, men Pomander ville bære duften så meget bedre <3

 183. Jeg ville komme min yndlings parfume Flower Bomb (Viktor & Rolf) i den smukke halskæde – ville nyde hvert sekund med det unikke smykke og lidt ekstra godt til lugtesansen.

 184. Hvor er det en smuk halskæde <3
  Jeg ville komme en dejlig duft i – Laura fra Laura Biagiotti :-)

 185. Jeg ville fylde en duft af lavendel i. Det hjælper mig altid med at falde til ro.

 186. Jeg elsker at finde nye dufte, men vender altid tilbage til min yndlings-rosen-duft ‘Stella’ fra Stella McCartney. Så det er klart den, der skal i :)

 187. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg også ville vælge lavendelduft til dette helt fantstiske smykke. Lavendel er så ren og harmonisk en duft, og min yndlingsduft over dem alle.

 188. Jeg vil have min favoritduft i – Oud fra Organic Pharmacy :) Fantastisk give away…

 189. Jeg føler mig helt utaknemmelig ved at deltage, når jeg nu vandt sådan en fin præmie i din sidste konkurrence, men jeg er så vild med den halskæde!

  Jeg er sådan lidt inbetween dufte pt. da jeg nærmest er blevet immun overfor min gamle parfume som jeg har brugt i 100 år, men hvis jeg skulle vælge er vi nok ovre i noget Dreams fra Body Shop-

 190. Hold fast det er smart – fantastisk idé :-)

  Hvis jeg vinder, vil jeg komme Chloé parfume i (som jeg håber at få i julegave) :-)

 191. Jeg ville putte Calvin Kleins Euphoria i, eller Jean Paul Gaultiers den klassiske…. :) eller, eller….

 192. Uhh der er ingen tvivl, blev konstateret parfumeallergiker for 6 år siden, men lige inden havde jeg fået Paul Smiths Rose. Det er den eneste af mine parfumer jeg ikke har kunne få mig selv til at give videre til veninder, og nøøøj hvor ville det være lækkert at kunne dufte lidt af den igen.

 193. ♥•♥ Jeg vil komme min yndlingsduft i gennem flere år : YSL ” Paris” ♥•♥

 194. Nuuuuj, den er SMUK! <3
  & hvilken genial idé! :)
  Tror jeg ville putte noget let i den. Måske noget fra CLEAN?

 195. Sikke et fantastisk smykke og sikke en fantastisk ide.
  Jeg tror, at jeg ville have forskellige dufte stående, så jeg kunne vælge en duftolie hver dag alt efter, hvilket humør jeg er i, det kunne sørme være skønt!

 196. Jeg ville klart putte min all time favorit parfume i – “Rose” fra Paul Smith :)

 197. Sikke en præmie – jeg ville skifte lidt mellem mine parfume Chloe og Chanel, men ville nok også bruge Rose Body Oil fra Julique, som har en rigtig fin duft

 198. Hvor er den halskæde dog fin, men samtidig også praktisk og meget innovativt. Det er godt tænkt :)
  Jeg vil putte min yndlingsparfume Coco Mademoiselle fra Chanel ind i halskæden. Parfumen har jeg fået af min kæreste i Paris, så den giver også gode minder <3

 199. Fantastisk smykke! Jeg syntes der er så mange parfumer jeg kan lide, men når de så kommer på huden dufter de meget anderledes, så det her er jo en fantastisk måde at bevare duften på- og minimere risikoen for allergi. Jeg ville måske forsøge mig med forskellige æteriske olier også. Har en svaghed for sandeltræ, så det må være mit bud.

 200. Wow – hvor er det et smukt smykke. Jeg ville komme Patchouli olie i, elsker den lidt mystiske duft.

 201. Ih, hvor er den bare fin!! Ville elske at bære den om halsen med Chanel change, eller White blossom fra skønne Raunsborg :)

 202. Min yndlingsduft er Clean – Warm Cotton, så den ville jeg bære i halskæden. Elsker denne rene duft, som er lidt anderledes end andre dufte jeg bruger.

 203. I’m worse at what I do best
  And for this gift I feel blessed
  Our little tribe has always been
  And always will until the end
  (“Smells like teen spirit”)

  Livet er blevet voksent og alvorligt, men min smag for duft har ikke rykket sig siden min første rigtige parfume i de sene teenage år med Gucci 2. Den følger mig forsat, og vil sandsynligvis også gøre det til det sidste. Min indpakning har ændret sig siden teenageårerne (ingen huller i strømpebukserne mere ej heller gamle adidas t-shirts fra Røde Kors): Pomander halskæden vil på smukkeste vis skjule, hvad jeg gør værst – at vælge ny parfume(!) – men den vil også bære min gamle duft og en rest af ungdommens oprør hehe..

 204. Jeg ville også putte Avedas Stress fix med lavendel i – har igennem mange måneder arbejdet som en hest på nyt job, så vil elske at kunne at bære så smukt et smykke, som kan hjælpe mig med at bevare roen :)

 205. Dejlig halskæde og ide! Jeg tror, jeg primært ville bruge æteriske olier såsom anis, rosentræ og lavendel. Kan ske at jeg også vil bruge nogle dråber af nogle blandede aromaterapeutiske dufte, som min mor har stående (:

 206. Sä smuk, og perfekt med en graviditet og flere parfumeallergikere i familien. Ville gerne undgä det när dertil. Ville bruge den med en rosenduft og som et perfekt hverdagssmykke.

 207. Jeg vil komme Viktor & Rolf – Flowerbomb i, som jeg ikke bruger ret meget af for tiden, fordi jeg er gravid. Sådan et halssmykke er jo genialt i den anledning!

 208. Helt 100 Gucci II!! Min favorit parfume gennem næsten 8 år. Den vækker så mange gode minder:)

 209. Jeg er egentlig blevet ret glad for ikke at have parfume på, da det hurtigt kan blive for meget (både for en selv og omgivelserne).

  Jeg vil derfor bruge rosenolie eller lavendelolie, afhængig af formålet og hvis jeg skal være til fint brug “l’eau par Kenzo”.

 210. Hvor er den fin! Virkelig fint koncept :) Jeg er lige blevet genforelsket i Sui Dreams, så den ville jeg helt sikkert putte i.

 211. Virkelig smukt smykke!
  Jeg ville helt klart putte Body Shops Moringa parfume i den! Den bliver god nu, hvor vi venter den mørke vintertid.. Så har man altid et lille stykke af foråret med sig :)

  Hilsen Emma
  – Tak for nogle gode indlæg!

 212. Uhm, jeg ville putte ‘Miss Dior Cherie’, min all time favourite parfume, deri :-)

  Tine
  /http://solastdecadeblog.blogspot.dk/

 213. Ej, den er så smuk!
  Jeg ville fylde den med Chanel change – min yndlings duft.
  Synes balancegangen med at få den rette mængde parfume på er svær, så dette er en helt perfekt måde at dufte og se godt ud :)

 214. Efter jeg blev gravid har jeg ikke rigtig brugt parfume, så ville elske at gøre det med halskæden fra Tine Lindhard. Duften skulle helt sikkert være den klassiske fra chloe, som jeg efterhånden har brugt i mange år:-)

 215. Hvis man kunne komme duften af tryghed og kærlighed i ville jeg helt klart gøre det! Eller duften af sommer, med nyslåetgræs og duften af hav og sol. Men det er vidst lidt for ambitiøst. Så istedet vil jeg putte min yndlingsduft fortiden i. Nemlig Gucci Flora, som jeg nogen gange synes bliver for kraftig på huden, så måske er lige netop det her balancen :)

 216. Åhh duften ville komme an på dagen… Rosenolie til hverdag, Marc Jacobs Woman til festlige lejligheder og min kommende mands parfume til de uger, hvor han rejser og han er langt væk fra mig….

  /Silke

 217. Hvor er den fin. Det er en rigtig god ide!
  Hvis jeg kunne, så ville jeg putte duften af mine børn i – duften af barn og baby er det mest fantastiske i verden.
  Da det nok bliver vanskeligt, ville jeg i stedet putte Aqua Di Parmas “Magnolia” i eller lidt citrusolie.

  KH Marie

 218. SMART! Jeg ville putte DKNY’s stærke citrusduft i.. Eller åh, den gamle fra Stella <3

 219. Jeg ville enten bruge den til Jean Paul Gaultiers “Madame”, eller en blanding af æteriske olier som ylang ylang, appelsin og vanilje.

 220. Jeg ville putte min nye parfume fra Michael kors (Glam) i halskæden. Kan simpelthen ikke få nok af den. :D

 221. Jeg er ammende lige for tiden og bruger derfor ikke parfume. Man skal jo passe på sin lille bebs. Derfor ville denne halskæde virkelig være for man kan jo lige tage duften af.
  Jeg ville bruge min favorit J’adore i smykket.
  – Kristine

 222. Nej hvor er det smart. Jeg er lige blevet testet allergisk for parfume, hvilket egentlig ikke er noget stort problem, da jeg alligvel prøver at undgå det i creme, hår produkter make-up osv. i et forsøg på at beskytte min hud. Men når det så er sagt, har jeg brug Daisy fra Marc Jacobs i 5 år, og jeg savner at dufte af det hver dag. Det ville denne fine halskæde jo kunne klare.

 223. Jeg ville elske, at komme nogle dråber æterisk rosmarin, i det smukke smykke, især på lidt (for) travle dage. Til mere “festligt” brug, vil Escentric Molecules være helt perfekt :)

 224. Hvor er det en smuk halskæde! Yndlingsduft skulle enten være Si fra Armani eller også er en af Marc Jacobs også en sikker vinder :-)

 225. Hvor spændende!
  Jeg ville helt absolut putte duften af bergamot i mit smykke.
  Det er for mig duften af barndom. Jeg havde et lille “lav din egen parfume”-legesæt hvor bergamot var en af duftblandingerne. Den er fantastisk og nostalgisk.

 226. Den er simpelthen så elegant! Jeg ville putte min Warm Cotton fra Clean i det lille agern. Simpel, ren og frisk.

 227. Hvor er det et enkelt og lækkert smykke..! Jeg er meget sommer/forårs mennekse, og derfor ville jeg uden tvivl putte lidt af Gucci Flora, Gracious Tuberose i, da den har en frisk duft som minder mig om denne skønne og lange sommer vi har haft i år ..

 228. Hej Emily!

  Det er da en helt vildt fin halskæde – og super smart! Både min mor og jeg er allergisk overfor parfume (hende mere end mig), men jeg kan simpelthen ikke altid holde mig tilbage..!

  Min absolutte yndlingsparfume er “La Vie Est Belle” af Lancôme.
  Det er desværre også en af de parfumer min kære mor mindst kan tåle.

  Men hvis jeg var så heldig at vinde det her smykke, ville det være den jeg putttede i

  Fantastisk blog forresten!

 229. Hvis jeg er så heldig at vinde denne vidunderlige halskæde, ville jeg putte Viktor og Rolf Flowerbomb i den. Eller måske en anden parfume alt efter humør, årstid og vejr. Når det bliver jul, ville jeg nemlig vælge en mere sød parfume, som minder mig om julen :)

 230. Jeg ville komme min ynglings parfume i – Gucci Envy Me ;-)
  Meget sødt smykke ;-)

  God weekend

 231. Mmm, hvor er det en fortryllende opfindelse. Jeg har skåret gevaldigt ned på mit parfumeforbrug, da jeg ikke er vild med at få det direkte på kroppen. Så er denne løsning jo både smart og fin, og jeg ville fylde min med Marc Jacobs’ “Daisy Eau so fresh” for at hive det sidste ud af sommeren :-)

 232. Hvis jeg var så heldig at vinde denne smukke halskæde ville jeg bruge Chance fra Chanel i den :)

 233. Der skal uden tvivl Diors J’adore i, en sikker vinder gennem mange år! God weekend!

 234. Noget jeg længe har villet prøve er at blande Marc Jacobs Dot med Elisabeth Ardens udgåede Sunflower. Min favorit parfume ever!
  Og jeg har en ide om at de to ville være såååå smukke sammen, så det ville en perfekt mulighed at prøve det!

 235. Jeg ville vælge duften af roser. Det er en luftig og fyldig duft. – elegant og kvindelig.
  Og barnebarnet hedder Rose – så selvfølgelig den duft – og skulle lodtrækningen falde på mig, så ender kæden hos min smukke datter.
  Og i øvrigt elsker jeg også de ringe

 236. Jeg vil SÅ gerne have den halskæde! det er simpelthen for smart og den er SÅ flot! jeg ville enten komme min clean parfume i, eller min æteriske olie med salvie og timian. Den er så god til at friske hovedet op og behandle hovedpine, og så får man altid så mange komplimenter :)
  -A.

 237. Det er et virkelig flot smykke som også er funktionelt. Jeg prøver at skære ned for parfumen da jeg lige er blevet mor, så det er en virkelig god ide med duften inde i smykket.
  Jeg vil komme Stella Mccartneys “in two peony” i smykket.

 238. Hvor er den fin! Ville helt sikkert vælge at komme Calvin Klein ‘Euphoria’ i. Det er min søsters yndlings parfume – at dufte til den hele dagen, ville være som at have hende lige ved siden af mig altid. Hun er lige flyttet til en anden by – og vi ser derfor ikke hinanden så ofte som før.

 239. Dejlige konkurrence og dejlig præmie! :-) Jeg vil helt sikkert putte min Chanel parfume “Chance” i den. Det er all-time favorite!

 240. Min ynglings duft kommer fra min molekyle parfume, som ændre sig efter kroppens temperatur. Fantastisk

 241. Calvin Klein euphoria, da den ofte kan være lidt kras, men helt sikkert fin i små mængder i dette smykke :)

 242. Åh den vil jeg gerne vinde, og ville komme Chanel Chance Eau Tendre i <3

  God weekend :-)

 243. Åhh, den ville jeg da blive enormt glad for at vinde!! Jeg kan sådan noooogenlunde tåle lidt parfume om sommeren, men om vinteren får jeg eksem af det. Og jeg har lige fået den skønneste Calvin Klein in2you parfume af min mand, som jeg enormt gerne vil dufte af denne vinter <3

 244. Genialt idé! Jeg gør selv har har problemer med parfume da jeg er allergisk.
  Smykket ville gemme på min ynglings parfume “Daysy Marc Jabobs”.

 245. Jeg ville komme min White Musk, Original fra The Body Shop i. Jeg har savnet den under heele min graviditet!

 246. Jeg vil putte Gucci Flora Mandarin ind i. Den er så frisk og sød og jeg bliver altid i godt humør af den parfume. Det er en super idé med at parfumen ikke behøver være på ens hud :D

 247. Hej Emily
  Hvor er det en fantastisk konkurrence! Jeg har netop fået konstateret parfumeallergi og har derfor været rigtig ked af, at jeg ikke længere har kunnet bruge min eneste og yndlingsparfume; Stella fra Stella McCartney. Min søster og jeg købte den begge to for fem år siden i lufthavnen på vej hjem fra ferie, og har begge ikke brugt andre parfumer siden da. For et par år siden på Roskilde Festival gik en af min søsters venner forbi mig og duftede parfumen. Han vendte sig for at sige hej til min søster, men så var det bare mig med den samme duft:) Hehe, vi må have fyret den godt af med parfumen på Roskilde det år! Så jeg krydser fingre for, at jeg vinder den fine halskæde, så jeg igen kan blive duftforvekslet med min søster;)
  Bedste hilsner Maria

 248. Min “signatur duft” er Viktor og Rolf Flowerbomb, men jeg ville nu lige bruge det smukke halskæde til min kære bedstemor sin parfume – Cerutti 1881. Jeg kan den duft meget godt lide!

 249. Åhh fantastisk smykke.
  Dufte betyder simpelthen så meget og alt efter mit humør eller hvad jeg skal ville jeg putte forskellige dufte i :)
  Fx. Min kærestes parfume de dage hvor jeg savner ham :O)
  Ellers ville jeg bruge en af mine parfumer fx issey miyake som dufter så dejligt !

 250. Jeg ville komme Hugo Boss’ “Woman” i smykket. Eller Calvin Kleins “Obsession”. Eller Emporio Armanis “Diamonds”. Eller en god æterisk olie med rosenduft. Eller… :)

 251. Ih, hvor er den smart. Jeg har pt min parfume i bilen, da jeg ikke vil kramme og kysse mine små børn farvel om morgenen lige efter et duftpift, men det ser altså lidt truck-agtigt ud med en flacon i handskerummet, så den her hakskæde er da et musthave.
  Jeg ville nok bruge den med Narciso Rodriguez for her

 252. Jeg ville bruge den flotte halskæde til min yndligsparfume The Body Shops DREAMS :)

 253. Det er noget af det fineste smykke og jeg har ledt efter sådan et smykke i lang tid. Jeg ville putte noget af min første parfume i(en nuser/radiserne parfume købt på en færge til Bornholm) da den minder mig om sommer og sol.

 254. Jeg vil bruge den til en æterisk olie med rosmarin, basilikum, palisander og palmarosa for at styrke min hoved efter en slem hjernerystelse.

 255. Søde og dygtige Tine! Hvilket flot smykke. Skulle jeg være den heldige vinder vil jeg lade smykket dufte euforia fra Calvin Klein.

 256. Åhhh hvor er den smuk <3 og hvor er det genialt lavet så vi med parfyme allergi kan være med <3 en drømme præmie :-) fylder 43 om 16 dage så jeg ønsker den hjærteligt :-)
  Og som allergikker er den bare det bedste så vi nu osse kan dufte af vores ynglings parfyme uden at slå ud <3 Jeg ville bruge Kenzo Amour :-)
  Krydser fingre :-) og ønsker alle en go weekend ;-)

 257. Det er da et rigtig smart smykke. Jeg vil putte Marc Jacobs “Daisy” i smykket :-)

 258. Sikke en fin halskæde! Den vil jeg mægtig gerne have fingrene i. Jeg tror jeg vil putte min Ralph Lauren parfume i, da det lige pt er min absolutte yndlings.

 259. Jeg ville bruge den skønne “See by Cloé” duft, som jeg er helt vild med!

 260. Sikke et fint smykke, og smart hvis ens hud, ligesom min ikke er så glad for parfume! Jeg ville komme Chloé Signature i, den dufter simpelthen sååå godt!!

 261. “Cinema” fra YSL – fulgt mig siden jeg studerede i Milano for snart 8 år siden, men har ikke brugt den så ofte på det sidste, da jeg tænker mine 2 små tykke unger, ikke skal mosen ind i den skønne duft, når de får et af deres utallige møs fra moar – Emily og Tine, tak for chancen – det er en perfekt ide!!

 262. Hvilken fantastisk idé at kommer éns parfume i smykket!
  Jeg ville personligt komme min yndlingsparfume fra Mauboussin “M Moi” i smykket :)

  Mvh,

  Nanna

 263. Den smukkeste halskæde – har beundret den tidligere og ville elske at bære den om halsen med Paris fra Balanciaga. Specielt nu hvor jeg er gravid med nr 2 og derfor ikke er den store parfumebruger.

 264. Min datter på 5 hedder josephine og jeg faldt for år tilbage over duften josepine af Caroline Fleming og den har fuldt mig siden, Så Josephine duften skal selvfølge puttes i og tænk at kunne give smykket videre når min egen Josephine bliver stor.

 265. Nøj nogle flotte smykker hun laver!
  Jeg ville putte min yndlingsparfume Viktor og Rolf flowerbomb i, som jeg endelig har fået sparet op til igen!

 266. HVis jeg bliver den heldige vinder.

  Så kommer der amor amor i smykket. Jeg har desværre meget parfumer som jeg kan bruge. :( bliver ofte ramt af hovedpine, kvalme eller kløe ved rigtig mange især tunge parfumer. Det bliver kun værre med tiden. Jeg har aldrig hørt om et smykke der kan gøre det muligt for allergiramte at benytte parfume. Det ville være perfekt.

  MVH Marie

 267. En af mine ynglingsparfumer er “Lola” fra Marc Jacobs, så den ville jeg helt klart vælge :)

 268. Super super super fantastisk smukt smykke. Passer perfekt til en allergiker som mig. Jeg ville komme Marc Jacobs oh so fresh i den. Så er der altid et snært af sommer med mig her i den kolde vintertid.

 269. Jeg ville, som du, ty til en lækker lavendel-olie, som beroliger og (forhåbentligt derved) giver en smule overskud på de ellers lidt lange, mørke dage.

 270. Der skal helt klart Acgua di Gioia fra Armani deri. Den duft bringer fine sommerminder frem, og vil helt klart få den kolde vinter til at flyve afsted!

 271. Skønt smykke med et fantastisk formål ;-) ville bruge Burberry Body eller Dior J’adore, som jeg håber på at få i julegave :-)

 272. det er virkelig et fint smykke og så ovenikøbet også et spændende smykke! Min højtelksede DKNY – be delicious, som jeg aldrig tror at jeg bliver træt af, ville jeg benytte :)

 273. Jeg ville komme min ynglings parfume Clean – Warm Cotton i den! :-) Jeg elsker duften af den.

 274. Jeg elsker duften af lavendel, så det ville jeg nok komme i. Duften er så dejlig beroligende :-)

 275. Jeg ville komme min ynglingsparfume, Gucci II, i smykket.. Den skal nydes mens jeg har den, da den ikke længere laves..

 276. Meget flot halskæde! Min nye yndlingsduft er Clean – Ultimate, den er simpelthen fantastisk!

 277. Åh, hvor ville jeg gerne vinde den. Det kunne være sås kønt at undgå parfume på huden. Ville komme min MAC Turquatic parfume i, og har selvfølgelig liket Tine Lindhard Jewellery på Facebook.

 278. Der skulle Daisy fra Marc Jacobs i min, det ville være så rart ikke at få parfume direkte på huden, og så på sådan en fin måde :-)

 279. Uhh lige for tiden er min yndlingsduft Chance fra Chanel – så den skulle helt klart i..

 280. Nej, hvor fint!
  Jeg ville nok putte lidt af den lyserøde Daisy by Marc Jacobs, da det er en parfume jeg aldrig bliver træt af. ;-)
  Skøn konkurrence!
  Hilsen
  Marie B

 281. Liked og jeg ville komme duften fra blomsten Fresia ind. Den dufter himmelsk. Håber jeg for en ganfs skykd vinder for jeg er aldrig heldig at blive udtrukket

 282. Hvor er det dog en lækker præmie, det er jo en helt super ide, så kan man stadig have sin yndlings parfume på, uden at have den direkte på huden. Jeg ville elske at vinde den lækre halskæde og jeg ville uden tvivl bruge min yndlings parfume Black xs i den :)

  Mia Langholz – mia_zafir@hotmail.com

 283. Jeg ville bruge den til min ynglings unisex-parfume fra D&G :) Det er så fint et smykke, krydser virkelig fingre!

 284. uhh det er svært. Har mange dufte jeg elsker.

  Men det ville nok være Lady Million <3

 285. Jeg ville helt sikkert komme den fantastiske Gucci Flora i den fine Pomander halskæde.

 286. Fantastisk ide. Jeg ville bruge issey miyake, som jeg synes, ikke er for påtrængende og derfor ikke bliver træt af.