Adventskonkurrence: 1.500 kr. til byBiehl

vero5_zps791b2262bff12_zps02d3fa6dgron3_zpscc37c317hvid8_zpsb7748099lp3_zps67d2a260malene7_zps88996906malene5_zps26c19cbb rafflesgul12_zps5ec34f0fshvid3_zps2bd0bbc9lyserod2_zps1f10bb25

KONKURRENCEN ER SLUT

Kan I spotte en fællesnævner – ud over mig – på alle de ovenviste billeder?

Det er armbåndene fra byBiehl, der suverænt er nogle af de smykker, jeg har gået mest med i år. Og nu kan en af jer vinde et – eller noget helt andet og/eller tredje –  for jeg sætter et gavekort på 1.500 kr. til byBiehl på højkant denne 2. søndag i advent.

For at deltage skal du blot lægge en kommentar, hvor du fortæller og linker til hvad dit gavekort skal bruges til fra byBiehl, hvis du er den heldige vinder. Bliv inspireret her.

Konkurrencen slutter allerede i aften kl. 20.00, så skynd jer at deltage :)

Pssst…. jeg ‘glemte’ jo 1. advent på bloggen sidste søndag, så derfor er der endnu en fantastisk præmie og personlig yndling på spil her i aften, så husk at kigge forbi.

ENGLISH RECAP: The bangles from byBiehl has been some of my favorite jewelry this year.

(Visited 747 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

506 Kommentarer

 1. ByBiehl har nogen af de fineste øreringene! Så vist jeg er heldig? Skal gavekortet bruges på et par for så har jeg en anledning til at få huller i mine øre! ;)

 2. Jeg kunne godt bruge en fin ring og synes, at Starry Mini Gold Ring er SÅ fin :)

 3. Det vil jeg gerne vinde, hvis jeg er så heldig skal jeg have Night fever gold armbåndethttp://www.bybiehl.com/WebShop/Gaveideer.

 4. Jeg ville pakke det fine gavekort ind og lægge det under juletræet til min skønne datter, hun nsker sig nemlig en halskæde og et par øreringe fra ByBiehl..

 5. Uh, en lækker konkurrence. Har efterhånden i lang tid beundret byBiehls smykker – lige siden Camille designede de smukkeste pods dertil.
  Hvis jeg skulle være så heldig, at få lov at vinde, så vil jeg uden tvivl vælge en af de smukke halskæder.
  Jeg har i så mange år ledt efter den perfekte tynde sølvhalskæde, men har desværre aldrig haft pengene til en!
  Derfor ville jeg vælge Sølvhalskæden med signatur-vedhænget! :) http://www.bybiehl.com/WebShop/Halskaeder/Signature_necklace_silver?tpl=productbox

 6. Hvis jeg skulle vælge noget fra ByBiehl, så skulle det være den store Sparkle silver ring, Jeg kan ikke finde ud af at linke, men den er mægtig flot! Mangler sådan en fin ring, da jeg er meget kræsen ang. ringe, da de gerne må være neutrale, men flot samtidig, og det er Sparkle Silver Ringen minsandten! Perfekt! :-)

 7. Uhhh! Jeg vil SÅÅ gerne vinde penge til Venus necklace slim gold! Den er helt perfekt – enkel og smuk <3
  Deres Sparkel gold ørestik er også helt vildt smukke!
  (links driller lidt, så har skrevet produktnavne i stedet for :))

 8. Uh, det er svært at vælge, men jeg tror det må blive et forget-me-not-bangle i rhodineret sølv :)

 9. Sikke en dejlig konkurrence at vågne op til sådan en 2. søndag i advent! Har længe kunne tænke mig en ring lidt udover det sædvanlige, så det ville være en oplagt mulighed til endelig at få fingrene i den fine sparkle all black ring. :D

 10. Jeg er helt vild med forget me not armbåndet, men har godt nok svært ved at bestemme mig for om det skal være guld eller sølv :)

 11. Hvis det var mig som vandt ville jeg lægge disse gotter i kurven:
  Forget-me-not circle black øreringe. Fordi de er smukke og enkle og jeg har ikke nogle små runde nogle til at pryde mine øre!

  Og hvis der var råd: Sparkle black ring str M, fordi er en sucker for glimmer og mørke metaller. Ville bygge denne ring op med mine andre og får helt ringbesatte fingere :-)

 12. Jeg ville bruge gavekortet på Forget-me-not bangle gold.
  denne ville jeg tage på til mit bryllup, fordi den er enkel og smuk og lige mig…

 13. Jeg kan ikke linke til præcis det jeg ønsker mig: /
  Men hvis man kan lægge noget oveni beløbet selv, vil jeg helt klart vælge sparkel All Black earhanger, de har stået på mine ønskesedler de sidste par år.. : )
  Ellers ville jeg putte silk earring black i min kurv..

 14. Hej :)

  Fed konkurrence :)
  Eftersom jeg lige er begyndt i job, hvortil der kræves arbejdsuniform, hvor hele arbejdspladsen er ens, vil jeg bruge gavekortet til at dyrke min store passion for glimmer og glitter.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Find_din_stil/Sparkling_look
  Derved kan jeg stadigvæk være lidt mig selv, selvom jeg er i arbejdstøj :)

  Smil – og tak for en skøn blog
  Julie

 15. Charlotte rammer lige ind i min stil. Vil helt sikkert finde et par feminine øreringe, der passer til mit daglige corporate suit. Sparkle Black gold ørestikker er på min ønskeliste.

 16. Hvor er det bare en smuk kollektion!
  Hvis jeg vinder gavekortet, så vil jeg vælge det smukke læderarmbånd med nogle fine pods på. Elsker blandingen af det rå læder og de fine vedhæng.
  Glædelig 2. søndag i advent

 17. Vil gerne have det hele… Og skal jeg vælge må det blive et tilskud til sparke gold øreringene eller ringen ❤️

 18. Ville vælge denne: Lotus gold ring (50) & “forget me not gold” ørestikkerne!!

 19. Så mange smukke smykker – jeg kunne ikke begrænse mig :) Det ville blive disse to skønheder.
  Sparkle all black ring & Sparkle all black ørestik

 20. Smykker har jeg ikke mange af, men nogle enkelte fine ting i guld jeg har fået af min mor ved særlige lejligheder som studentergave og fødselsdag. Jeg ville derfor elske at tilføre nogle lækre smykker til samlingen, og hvis jeg skulle vinde ville jeg vælge armbåndet du også har bare i guld – Forget-me-not bangle gold. :)

  Glædelig 2 advent!

 21. Jeg har sukket og sukket og deltaget i alle de konkurrencer fra byBiehle lige fra den dag, jeg så dig (Emily)have “For-get-me-not” armbåndet på. Derfor er der ingen tvivl i mit lille julehjerte om hvad min julegave fra byBiehl skal være :-)

 22. Jeg mangler nogle smukke og simple øreringe, så hvis jeg vinder, skal gavekortet bruges på dette!! :)

 23. Jeg elsker ByBiehl! Gavekortet ville helt sikkert blive brugt på et forgetmenot-bangle – jeg skal bare lige bestemme mig for farven.

  //Caroline

 24. Åhh det er jo svært at vælge imellem alle de fantastisk fine ting, men hvis jeg skulle være så heldig ville jeg nok vælge et forget me not bangle i guld :-)

 25. Eftersom jeg er studerende bliver hele mit budget brugt på julegaver – så det ville være fantastisk at få Sparkle Black Ring helt til mig selv http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe – Jeg har nemlig en stor forkærlighed for ting der glimter og glitrer.

  God søndag!

 26. Hvis jeg vinder, vil jeg klart bruge bruge gavekortet på et af de fine forget-me-not bangles – måske det sorte, eller det i sølv, kan ikke helt bestemme mig :) Desuden er forglemmigej min barndoms yndlingsblomt, det vil da være en sød hilsen fra mit barnlige jeg, at gå med sådan et ‘minde-armbånd’ hver dag :)
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles

 27. Jamen så skal jeg da have nogen af de fine dråbeformede øreringe silkearring silver. Jeg kan af en eller anden grund ikke få iPaden til at lave et link, men håber jeg kan deltage alligevel.

 28. Er ligesom dig helt forelsket i ‘forget me not’ bangle, så jeg ville omgående købe det i sort hvis jeg vandt:-) Kan ikke lige få smidt et link ind…

 29. Ligesom dig er jeg helt vild med deres ‘forget me not’ bangles! Så tror jeg må krybe til korset og ønske mig sådan det ;)

 30. Jeg ville bruge gavekortet på en af de fine sparkle ringe eller ørestikker :) glædelig 2. søndag i advent

 31. Jeg ville helt sikkert bruge det til at købe en af de fine ringe! Især er Starry-ringene utrolig pæne :-)

 32. Et par smukke Circus Earrings i sort eller det lækre Forget-Me-Not armbånd i guld eller rosa ville passe perfekt til min vintergarderobe og de mange festlige arrangementer. :)

 33. Åh byBiehl <3 jeg knuselsker også mid sortelæderarmbånd med hjerte pod'en.
  Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle gavekortet bruges på nogle flere pod's til det :)

  http://www.bybiehl.com/modules/Webshop/pages/image.php?id=291&pid=170&width=220 – svalen fra Camilles kollektion står højt på ønskelisten; den minder mig nemlig om en helt speciel person som ikke er med os længere <3
  http://www.bybiehl.com/modules/Webshop/pages/image.php?id=160&pid=87&width=220 – "When lightning strikes" ville jeg også vælge fra Camilles kollektion, for jeg elsker historien bag.
  http://www.bybiehl.com/modules/Webshop/pages/image.php?id=378&pid=212&width=220 – til sidst "forget-me-not", bare fordi den er så smuk og bryder med alt sølvet :)

  Ej, hvor jeg håber, at jeg vinder…. <3

 34. Uh en lækker premie! Kunne helt sikkert godt tænke mig et par af de meget flotte ørestikker der fra. :D

 35. Jeg er meget glad for ByBiehl smykke gernerelt, men hvis jev vandt 1500 i gavekort, skulle gevinsten helt bestemt bruges på et bangle armbånd, som jeg virkelig synes er noget så fine. Det er meget elegant armbånd. Jeg ville nok vælge rose gold, da jeg synes det er så fint!!

 36. Hvis jeg blev den heldige vinder skulle gavekortet bruges til dette armbånd: http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Leather_bracelet_silver_-_Black_?tpl=productbox
  og disse pods:
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Pods/Luck/Faith_Hope_and_Love_1?tpl=productbox
  http://www.bybiehl.com/site/da/Webshop/products/show/163?tpl=productbox

  Efter en lang hård periode, synes jeg at et armbånd der kan give mig håb, minde mig om min families kærlighed, og give mig troen på en bedre fremtid og ligeledes minde mig om min skytsengel, vil være på sin plads :-)

 37. Hej Emily

  Sikke en fin konkurrence. Du bærer ringene på billede 4 sindssygt flot, men de må være fra en gammel kollektion, siden jeg ikke kan finde dem på Bybiehl.com? Æv!

  Udover dine fine ringe er min favorit denne smukke ring “Sparkle all black ring”, der oser af eksklusivitet og skønhed. Den vil passe perfekt til et lækkert nytårsoutfit OG hvis man lige har brug for den lille ekstra ting for at gøre sit hverdagsoutfit lidt mere interessant.

  Link:
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe/Sparkle_all_black_ring?tpl=productbox

 38. Forget me not – armbåndene er i forvejen på ønskesedlen. Synes de er så fine alle fire slags

 39. Sjovt at se hvor mange forskellige styles folk er vild med – det må betyde at ByBiehl laver lidt for enhver smag.

  Dét der med at linke driller lidt, men jeg ville vælge Velvet Earring Black – perfekte til december med alle de festligheder. De kan findes her: http://www.bybiehl.com/WebShop/Oereringe/Oerehaengere

  Men de dér bangles er godt nok også fine!

 40. Hvis jeg vandt, skulle det nok klart bruges på øreringe, da det ultimativt er den slags smykke, jeg bruger mest. Jeg er lidt forelsket i deres Signature ørehængere – enten i rose gold, som er noget helt andet, end hvad jeg ellers har – eller de sorte. Suk… <3

 41. Hvor er der mange fine smykker – og du præsenterer dem også så pænt, Emily. Jeg ville vælge en simpel halskæde i sølv, for de er simpelthen så skønne og enkle. Lækkert :)

 42. Sparkle black øreringene eller de fine armbånd du har på på billederne! SÅ smukke :)

 43. Jeg ville bruge gavekortet på de smukke, smukke sort rhodinerede sølv øreringe “Velvet earring black” :)

 44. Jeg er helt vild med smykkerne fra byBiehl, så det er svært at udvælge et enkelt smykke. Jeg har i så lang tid ønsker min forget-me-not armbåndet, så det må nok være det armbåndet skal bruges på (så må jeg selv ligge de sidste penge oveni) ;)! http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand

  God 2. Søndag i advent :)

 45. Hvis jeg vinder (ville være en kærkommen julegave her midt i eksamenslæsnigen!) ville jeg nok smide 95 kr. oveni og få råd til det flotte sølvbangle, som du viser så fint.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles

  Jeg sidder forresten og læser nogle af dine gaaaamle indlæg fra december ved bloggens spæde begyndelse. Jeg er helt sikker på at dengang-dig ville have måbet over ovenstående glamourøse billeder! :)

 46. Det er jo svært at vælge med så mange fine ting på hjemmesiden. Men hvis jeg vandt, tror jeg, at jeg ville bruge gavekortet på dette fine, enkle armbånd (Silver bracelet) og denne her fantastisk flotte ring (Starry mini silver ring).

 47. ville helt klart bruge pengene på et af deres smukke armbånde! måske en julegave til en veninde… puha det er svært med sådant et udvalg! ;-)

 48. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde gavekortet til byBiehl, så ville jeg nok først hoppe og danse rundt af glæde (!!!!) og derefter ville jeg bruge gavekortet på det flotte forget-me-not bangle gold armbånd, som jeg har drømt om, siden jeg så det første gang.
  Jeg krydser mine fingre!

 49. WOW!
  Jeg ville gerne vinde gavekortet og bruge på dette smukke armbånd “FORGET-ME-NOT BANGLE ROSE GOLD (18 cm)” kan desværre ikke linke til det, men navnet kunne jeg godt finde :)

  God 2. søndag i advendt :D

 50. Jeg ville bruge den på den fine sorte sparkel ring eller på det pod med en chokoladekage, der støtter børn på.

 51. Ved med 100 % sikkerhed hvad jeg ville vælge, nemlig denne smukke halskæde:
  Signature necklace gold (45 cm)

 52. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg købe et par fine øreringe til min mor, fordi hun altid er så hjælpsom og sød ved mig – jeg vil elske at kunne give hende lidt igen :-) Skulle der være penge tilovers, vil jeg købe en enkel og fin ring til mig selv.

 53. Forget-me-not earstick black (295,-)
  Starry mini silver ring (495,-)
  Venus necklace slim gold (1195,-)

  Og så skal jeg blot at betale 485,- for de tre smukke smykker! :)

 54. Jeg ville bruge gavekortet på det super smukke armbånd i guld, som jeg har ønsket mig længe:)

 55. Den er bare den bedste adventskonkurrence, jeg har set indtil videre:-) jeg har længe ønsket mig det smukke bangle i guld, så jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil vælge det, hvis jeg skulle være så heldig……

 56. Siden jeg er begyndt at følge din blog, Emily, er jeg blevet så inspireret til at gå mere med smykker i hverdagen. Jeg er især glad for ringe, og går nu aldrig ud af døren uden at have været en tur i smykkeskrinet for at udvælge de af mine ringe, der passer bedst til dagens outfit. Jeg ville elske at udvide min samling af ringe med en Lotus Silver Ring og en Mini Spakle All Black Ring – det ville være den bedste julegave. http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe

 57. Happy 2. søndag i advent.

  Ingen tvivl i disse rækker – jeg æælsker det kobberfarvede (rose gold) bangle armbånd, så selvom det er kostbart, ville det være mit valg hos byBiehl ;o)

  Kliché, men alligevel: Tak for en fed blog med ægthed/ærlighed, sødme og fede idéer på een gang…

  /P

 58. Jeg blev meget inspireret af dig til at købe deres armbånd, hvor man kan sætte forskellige pods på, og jeg kan “få lov” at blande guld og sølv, som ellers nogle gange ser lidt pudsigt ud i andres øjne ;)
  Håber virkelig at vinde, har kun 3 pods, og kunne godt bruge disse 3:
  Clover, Duardian Angel Gold og Globe eller Wisdom :D
  http://www.bybiehl.com/index.php?&lang_id=da&module=Webshop&page=products&do=category&id=31&show_vat=1&_paging_page=1

 59. Uha Bybiehl laver de fineste, smukkeste, lækreste smykker – så det her er jo en sindsyg fed adventskonkurrence :D Jeg har allerede en af deres produkter på min ønskeseddel, nemlig øreringene “Sparkle all black earhanger”, så dem vil jeg i hvert fald gerne have fingrene i hvis jeg bliver den heldige vinder :)

 60. Jeg har kigget på Venus Necklace Slim Silver længe, så den ville jeg vælge – og med et gavekort af den størrelse vil der være råd til, så to jeg ville give den anden til min lillesøster. Hun kunne godt bruge lidt opmuntring her i eksamens-stress-breakup-december. Glædelig 2. søndag i advent!

 61. Jeg er ret sikker på, jeg ville bruge gavekortet til et Forget-me-not armbånd i sølv. Jeg kan virkelig se det til alt, og jeg er sikker på, det er et armbånd, jeg ville få brugt rigtig ofte :)

 62. Er slet ikke i tvivl – ville helt sikkert vælge sparkle all black ørestikkerne:) SÅ fine

 63. Ihhh en fin konkurrence!
  Hvis jeg blev den heldige vinder af gavekortet ville jeg bruge pengene på det flotte bangle armbåndet i rosegold! :-)

 64. Jeg skulle have en Starry mini ring i guld og et par daisy ørestikker i sølv! :)

 65. Hvis jeg vandt skulle gave kortet bruges på Starry mini silver ring, den er så flot! Er vild med formen og de små sten :-D

 66. Nu har jeg gået med de samme perleørestikker i 10 år, så måske er det ved at være på tide at prøve noget nyt. Jeg har forelsket mig i BYBIEHL’s Sparkle gold ørestikker, da jer er en guldpige og de vil gøre vinteren lidt lettere at komme igennem. De kan kun gøre en glad i låget, selv om vejret er gråt og trist.

 67. Jeg ville bruge det på en Starry mini black ring :-) Den er så smuk og lige mig! Eller et forget med not bangle i sort! Så smukt og elegant.

 68. Gavekortet skulle enten bruge på deres fine forget-me-not circle gold øreringe eller på forget-me-not bangel gold. Det er sådan en fin kollektion.

 69. Jeg ville købe de to pods Night fever og Guardian angel og give den med 3 stjerner til min mor, da hun har 3 børn og guardian angel vil jeg beholde selv, til at minde mig om min mor som altid har været der og altid er der :)

 70. Hvis jeg vinder, skal min mor helt klart have et par øreringe og en af disse skønne, skønne ringe http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe
  De sidste 20 år har min søde mor haft så travlt med at passe på os tre unger, at hun altid glemmer sig selv! Så midt i denne dejlige juletid, kunne det være perfekt at give en dejlig adventgave til hende :-)

 71. Årh, det kunne jeg godt tænke mig. Det er SÅ fint. Og hvis man så kunne mikse det med det sølv og guld.. Men ja, man har lov at drømme :)
  FORGET-ME-NOT BANGLE ROSE GOLD

 72. Denne her Mini sparkle gold ring er så smuk og til at pynte på den anden hånd Starry mini black ring <3

 73. Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg bruge gavekortet på en flot ring – Sparkle black ring !!
  Krydser fingre :)

 74. Julekampagne: Sparkle Silver pod (XS/S (17 cm)) Dette smukke armbånd skal pryde mit håndled, hvis jeg vinder : )

 75. Jeg vil gerne bruge gavekortet på at købe den smukke Sparkle All Black ring. http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe.

  Var rent tilfældigvis forbi deres afdeling i Magasin i går og spottede ringen med det samme. Uh, den er så lækker, enkel og klassisk! Hvis jeg ikke var på SU, så var den ring røget direkte med hjem og pakket ind til mor i julegave :)

 76. Woow, hvis jeg kunne få denne fine ring på til min konfirmation til foråret, ville jeg kunne dø lykkelig. Haha.

 77. Jeg ønsker mig øreringene: “Silk earring black” designet ad Camilla Maj Nielsen. De er super fine – de må da meget gerne ende under mit juletræ ;)
  God søndag

 78. Kunne vildt godt tænke mig et “forget-me-not-bangle” i sølv! Det ville også passe perfekt til min nytårskjole, som jeg lige har bestilt hjem i går!

 79. Glædelig anden advent i julen 2013.

  Meget skønne smykker, bestemt og derfor hvis jeg skulle være så heldig at vinde et gavekort til ByBiehl så ville jeg købe Sparkle all black både som ørestiks og som ring, det ville blive noget dyrere end gavekortet på de 1500kr., men jeg ville spæde til og forære min kræfsyge datter dette sæt til jul:-)

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 80. JEg kunne helt sikkert også godt tænke mig et forget me not armbånd, eller/og en starry mini black ring

 81. Jeg ville bruge noget af gavekortet på at forkæle en af mine bedste veninder, som har haft et rigtigt år. Hendes bror har fået konstateret alvorlig kræft for noget tid siden, og hendes onkel blev ramt af en arbejdsulykke hvor han fik en masse murbrokker ned over sig, og er lige nu til genoptræning. Derfor vil jeg give hende mini-pod black, som hun vil elske for dens simpelthed. Derudover vil jeg købe denne http://www.bybiehl.com/WebShop/Halskaeder til mig selv.

 82. Woow, jeg ville kunne dø lykkelig hvis jeg måtte bære denne fine ring til min konfirmation til foråret! Haha

 83. Ingen tvivl! Det skal være den smukkeste ring jeg nogensinde har set, (og som jeg har set meget på…) nemlig den fine Starry mini silver ring :-)

 84. Uha det ville helt klart være forget me not bangle, med ved ikke lige hvad farve endnu. Så ville jeg selv smide resten af pengene i :D

 85. Jeg vil bruge gavekortet på et sort læderarmbånd med sølv og købe to pods til kaldt “Memento Mori” og “Lucky Star” – det kunne blive flot :)

 86. Jeg er i gang med opfriske garderoben og mine smykker, efter et par år med elevløn. Så skulle jeg drømme om en lille Advenstgave, skulle det være et armbånd med safari podsne. De er simpelhen SÅ fine.

  Glædelig jul.

 87. Da du lavede dit først indlæg om læderarmbåndene fra bybiehl, var det første jeg gjorde dagen efter, at købe et til mig selv også. Og har lige siden været hooked!!
  Så vil forkæle mig selv med en lotus gold ring denne gang.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Ringe

 88. helt klart dette skønne armbåndhttp://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles/Forget-me-not_bangle_gold?tpl=productbox…det er bare perfekt!!

 89. Jeg ønsker mig deres rose gold armbånd forget-me-not, det er virkelig så smukt og nu er det vidst på tide jeg får et armbånd der passer til min ring som også er rose gold

 90. Hvis jeg vandt 1500kr til byBiehl skulle pengene bruges på et par Signature rose gold ørehængere og den smukke Mini sparkle gold ring :’) helt perfekt til julen med familien.

  Mvh Ina

 91. Jeg vil bruge gavekortet på at købe “Silk earring black” ørering (Varenr. 6-102b-B).
  De skal foræres til min søster.

  Hilsen
  Saba

 92. Jeg har længe haft kig på sparkle gold-ørestikkerne, som bare er helt fænomenalt smukke. Min søster skal giftes til januar, og jeg ville elske at plotte dem i ørerne som to små prikker over i’et – og derefter bruge dem resten af årets dage. Glædelig 2. søndag i advent! Kh. Maria.
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Oereringe/Oerestikker

 93. Med sådan en lækker giveaway, går det nok at du sprang den ene advent over :)
  Jeg ville vælge ‘Venus necklace black’ og den ‘Stary mini black ring’ til min fantastiske mor!

 94. Hvis jeg vinder, så vil jeg bruge gavekortet på et lækkert forgyldt forget me not bangle :-)

 95. Jeg ville ønske mig ‘Starry mini gold ring’ :)

  Glædelig 2. søndag i advent.

 96. Hvis jeg er den heldige kartoffel, der vinder gavekortet, så skal jeg helt klart have et par af Bybiehls smukke smukke øreringe, nemlig dem der hedder “Velvet earring gold” – dem er jeg helt forelsket i, og de er jo perfekte til at have på til alle julens arrangementer- og også bare til en dag hvor man gerne vil ligne en million :D

 97. Åh hvor var der mege lækkert at vælge imellem, men jeg faldt straks for Circus Earring Black, for de er rå samtidig med at de er elegante!
  Fortsat god 2. advent :)

 98. Hvis jeg vinder skal gavekortet bruges til den smukke Sparkle Gold Ring – den er helt fantastisk :)

 99. Virkelig flotte smykker, men tænker jeg ville vælge et sæt one power gold ørestik, de er så lækre (kan ikke linke :( )

 100. Hvis jeg vandt ville jeg købe denne halskæde til mig selv; Venus Necklace slim silver og Daisy øreringene til min kære mor som tak for adventsgaver til trods for jeg er flyttet hjemmefra ;-)

 101. Åh, mon ikke jeg ville ende med at købe Sparkle All Black ring eller ørestikker, som jeg har været helt forelsket i siden jeg sidst så dem i en anden blog-konkurrence. Jeg kunne så ufatteligt godt tænke mig de smukke smykker, men budgettet er slet, slet ikke med på den.

 102. Jeg har længe ønsket mig Biehls lædderarmbånd og charms så vil gerne starte ud med denne Forget-me-not sølv charm og armbånd

 103. Det må absolut være FORGET-ME-NOT BANGLE ROSE GOLD… Jeg kan desværre ikke linke til det, men tilføjet til ønskelisten er det i hvert fald… :-)

 104. En meget fin adventskonkurrence, Emily!

  Jeg er slet ikke i tvivl – et forget-me-not-bangle black – venter blot på lidt juleheld – og lykke for at lande i mit armparty.

  Jeg plejer at købe et smykke til mig selv hvert år ved juletid, som en reminder til mig selv, at selvom man er alene – og alle veninderne bliver gift og får flere børn – må tro på det nye år og gribe øjeblikke og eventyr.
  forget-me-not; om ikke at glemme sig selv på et tidspunkt i livet, hvor man nemt kunne blive lidt diffus over, hvem man egentlig er – og hvor man egentlig skal hen – og hvordan alting mon egentlig lander…

  http://www.bybiehl.com/WebShop/Armbaand/Bangles

 105. Kære Emilie
  Hvis jeg vandt ville jeg købe det samme armbånd som dit (guld)

 106. Hvis jeg vandt, så skulle pengene gå til “Forget-me-not-bangle Black (18 cm)! Det smukkeste armbånd at mikse med andre armbånd men kan også bruges alene. Enkelt og klassisk! (Kan ikke linke det på mobilen, sorry!!) Håber stadig jeg har en chance!

 107. det fine armbånd i sølv, som du har på på billedet og så hunderede sytten andre pæne ting. God Jul

 108. Jeg har altid ærgret mig over at jeg ikker en “smykkepige”, jeg elsker smykker og synes de kan pifte et ellers kedeligt outfit op, men af en eller grund ejer jeg nærmest ikke nogen smykker :/ Hvis jeg bliver den heldige ville jeg uden tvivl vælge den smukke Venus necklace i guld :)

 109. Ringen ‘Lotus’ har haft en fast plads på min finger i et år snart, så næste ønske er helt klart et matchende ‘Forget-me-not’ armbånd i sølv, åh det er smukt.

 110. Lidt for sent, men måske man liiige kan nå at deltage.
  Jeg ville bruge gavekortet på et par Silk Earring black!

 111. ByBiehl laver også bare de smukkeste smykker. Hvis jeg vandt ville jeg ønske fine øreringe. :)

 112. Hej Emily
  Sikke en skøn konkurrence.
  Jeg ønsker mig de fine ørehængere Silk Earring Gold, som er en af mine klare favoritter i ByBiehl’s kollektion. De oser af eksklusivitet og skønhed. De vil passe perfekt til et lækkert nytårsoutfit OG hvis man lige har brug for den lille ekstra ting for at gøre sit hverdagsoutfit lidt mere interessant.
  Link:
  http://www.bybiehl.com/WebShop/Oereringe/Oerehaengere

 113. Jeg ville vælge en mini sparkle ring i guld – eller måske pink, bare for sådan at skeje lidt ud på den utrolig smukke måde!