Gulvtæppet

1-14-sfgirlbybay-souk-rug-01Foto: West Elm + Emily Henderson (tjek hendes blog, den er sej!)

I var flere, der var nysgerrige efter at høre hvilket tæppe, jeg havde brugt (for mange) penge på i forgårs. Det er denne her bad boy fra West Elm, som jeg har sukket efter i lange tider og egentlig havde prøvet at finde billigere alternativer til. Det er i øvrigt i sig selv et billigere alternativ til de originale marrokanske Beni Quarain-tæpper, men det er en anden historie. Nu er drømmetæppet i alle tilfælde klikket hjem, men var desværre i restordre frem til midten af juni. Så nu går jeg bare og tæller dagene ;)

Til de af jer der troede det var en plaid jeg talte om, og som søger sådan en, så er jeg selv ret hooked på dem fra Silkeborg Uldspinderi, så flotte og lækre!

ENGLISH RECAP: I’ve just purchased the ‘Souk Rug’ from West Elm and I can’t wait to have it in my living room.

1-14-sfgirlbybay-souk-rug-02  Shot_1_015 Shot_8_119

(Visited 2.808 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hvordan får du det tilsendt? Så vidt jeg kan se på West Elms hjemmeside, sender de ikke til adresser uden for UK?! Det er så fine tæpper og et ret godt alternativ til Beni Ourain… Selvom den sort/hvide border collie nok kommer til at kunne ses i det – også hos os :)

  1. Haha… god pointe. Men Penny er god til at støvsuge, så det går nok ;) Jeg går ind på US siden og vælger så Ship to Denmark oppe i højre hjørne :)

   1. Hej Emily

    Hvis det shippes fra US, kommer der vel told mv oveni? Spørger fordi jeg selv er blevet super fristet! :)

    VH Vibeke

    1. Det gør der, men de har et system så du betaler det forud. Altså ingen grimme overraskelser. Du kan se hvor meget ved tjek ud (og fortryde hvis det er) :)

 2. Hej Emily

  Jeg er blevet meget forelsket i et tæppe på hjemmesiden, men jeg kan slet ikke finde ud af hvad deres mål svarer til i cm, kan du hjælpe`? Jeg har forsøgt at lede efter det på google, uden held.
  tak bettina

  1. Hej Bettina,

   Prøv at google ‘Foot to cm’, så kommer der en masse calculators frem, der kan hjælpe dig.

   Kh.
   Emily

  1. Det på 2,5 x 3 meter og det endte med at blive lige omkring 7.000 kr med fragt + told :)

   1. Ej det var da ok billigt. Jeg kan bare ikke vælge det uden den klager over fragt til dk.
    Du har valgt den der hedder Size: 9’x12′?