Vind: De smukkeste støvler

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bianco

Jeg ELSKER Camilla Pihls hyggelige blog og jeg er kæmpe fan – og storforbruger – af sko og støvler fra Bianco (se bare bl.a. her, her, her). Så jeg blev meget begejstret, da jeg første gang hørte, at de to havde indgået et designsamarbejde.

Bianco by Camilla Pihl-støvlerne er netop kommet i butikkerne i dag i hele Skandinavien og selvom jeg bestemt havde regnet med, at det var godt, så synes jeg, at det er endt endnu bedre end jeg havde forestillet mig og lidt til. Så mange fine støvler og ENDELIG en bikerboot, der ikke skærer lige på det tykkeste sted på læggen, men i stedet nede ved anklen.

Min egen favorit må være denne, men kunne nu sagtens lade 3-4 forskellige par flytte ind hos mig, hvis det skulle være ;)

KONKURRENCE
Du kan vinde dine egne favoritstøvler fra Bianco by Camilla Pihl kollektionen. Du skal blot linke til det par du helst vil vinde (se hele kollektionen her) i en kommentar nedenfor.

Konkurrencen slutter på søndag d. 14. september kl. 14, så skynd dig at deltage :)

(Visited 1.063 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

696 Kommentarer

 1. Uh mand! Dem her ville være helt perfekte! Alting bliver da lidt mere luksus – selv dansk efterårsvejr, hvis der er croco på fødderne ;)

 2. Jeg vil gerne vinde “croco ancle boot.”
  De er i min verden den perfekte hverdagsstøvle til vinteren!

 3. Fed konkurrence. Har glædet mig til de kom i butikkerne da jeg er stor fan af netop den lave biker (så man ej får stolpeben ) bliver nødt til ateje dem om jeg vinder eller ej

 4. 100 % Croco ancle boot. Hælen er helt perfekt til både arbejde og cykling igennem Københavns gader, da de ikke er alt for høje, men dog giver et elegant look når jeg skal til møde på job.

 5. Iiiih hvor er de allesammen fine, og videoen om kollektionen med! Camilla virker ligeså sød og oprigtig, som hun også gør på bloggen!
  Det er jo SÅ svært at vælge én, har bl.a. forelsket mig hovedkulds i de lange croco støvler, ååååååh!
  Men det må alligevel være disse der stjæler 1. pladsen http://www.bianco.dk/til-hende/st%C3%B8vler/ankelst%C3%B8vler/cp-croco-ankle-boot/black/532551
  Jeg håber de får lov til at komme hjem og bo ved mig!
  -Emilie

 6. Sikke en fantastisk konkurrence – går netop og sukker efter nye støvler når jeg skal starte nyt job 1/10, så jeg vil blive så glad – der er så mange fine, men de her er favoritterne

 7. Wow, hvor er det bare nogle helt igennem lækre støvler. Dog må disse skønne ankelstøvler siges at være min favorit. De vil uden tvivl passe helt perfekt ind i min efterårs-garderobe! :-)

  Krydser alt, hvad jeg har….

 8. Uhh sådan et par fin støvler kunne jeg godt bruge. Jeg kommer altid for sent ud at købe sæsonens sko og støvler. Med sådan et par vil jeg for en gangs skyld være på forkant!