Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Uhh, den ville være svær for mig at holde. I hvert fald de ting ift at være offline. Spændt på at høre hvodan det går for dig med den

  2. SIkke en god idé! Jeg hopper straks med på vognen, selvom jeg er rimelig godt kørende på mange af punkterne :D Jeg kunne bestemt godt være bedre til at være offline, så det bliver rigtig sjovt! :D

  3. Jeg faldt også over den i løbet af ugen – blot hos Cupcakes and Cashmere. Har gemt den på computeren og kigget listen lidt igennem. Jeg hopper nok ikke konsekvent med fra dag ét, men punkterne er egentlig meget gode. Jeg var i hvert fald motiveret til at rydde ud i tingene i går og har indtil videre fået samlet en stor sort sæk, der skal væk :)

  4. Jeg tænkte først: “offline en hel dag – det er umuligt med mit job!”. Så kom jeg i tanke om, at jeg faktisk gjorde det helt uden at tænke over det i går – vollyballkamp og så afsted til familiehygge. Jeg fik nærmest ikke rørt min telefon, som generelt lever en tilværelse uden notifications og på lydløs, så jeg kan være nærværende og selv styrer, hvornår jeg bruger min tid på den og ikke omvendt :)

    Og når offline-dagen er klaret, er resten jo piece of cake! ;) Så jeg springer også på.

  5. Hej Emily. Hvordan gik det med denne? Overvejer selv at kaste mig ud i (nogle af) punkterne :) Tak i øvrigt for en skøn blog og evig inspiration. Jeg følger en del blogs efterhånden men har holdt fast ved din over nogle år og den er altså min favorit og det med flere længder. KH Mette