Min ønskeseddel

wishlist

Denne torsdag udkommer Weekly Wanted i festlig forklædning af ønskeseddel i anledning af min fødselsdag i næste uge. Jeg glæder mig som sædvanligt som et lille barn, hvilket måske er lidt uklædeligt, når man har rundet 30. Men jeg elsker altså at få (og give!) gaver og at holde fødselsdag og fejre og blive fejret <3

 

 1. iPhone 6 plus cover fra Sonix. Se det lige. Det kan man da kun blive i godt humør af.
 2. Sandaler med bånd fra SezaneSå pæne og enkle og alligevel noget særligt pga. de fine tricolore-bånd.
 3. Biblioteque duftlys fra Byredo. Jeg er en hund efter et godt duftlys og det er lige hvad det her er. Omend til den lidt avancerede side.
 4. En ny Nespresso-maskine (eller denne her). Min gamle er død efter jeg er kommet til at afkalke den med almindelig afkalker (3 gange ups, det kunne kobberrørene ikke lide) og jeg savner den frygteligt.
 5. Flora Magnolia kop og underkop fra Royal Copenhagen. Og måske også en tallerken. Og en Citronblomst kop. Og…
 6. Abonnement på Weekendavisen. Yndlingsavis.
 7. No Lipstick lipstick fra Perricone MDPæneste ‘læbestift’, der lige akkurat giver den der helt naturlige ‘jeg har lige været ude på en blæsende efterårsdag’-farve.
 8. Ternet skjorte fra Rails. Så utroligt blød.
 9. Tricolore clutch fra Clare V (på udsalg). Kan gøre alting lidt chikt at se på og tilføre lidt farve.
 10. Pretty Honest af Sali Hughes. Fordi man ikke skal gå ned på beauty bøger og ditto lærdom.
 11. 5 parfumer i taskestørrelse fra Le Labo. Elsker allerede Santal 33 og Rose 31 og ville være fikst at kunne tage dem med + teste et par andre af de herlige dufte.
 12. Håndsæbe og håndcreme fra Aesop. Opgradere køkkenet eller badeværelset i et snuptag? Det her er løsningen ;) Og så er de altså også gode.
 13. The Sleep Revolution af Arianna Huffington. Et slag for noget vigtigt og (forhåbentlig) interessant læsning fra en sej dame.
 14. Gavekort til en kasse fra Aarstiderne. Virkelig god gave.
 15. Bælte med guldnitter fra Anine Bing. Mangler sådan et bælte med guld-hardware og dette er perfekt.
 16. Et violinkassetræ. Er stadig ikke færdig med at drømme om sådan et. Så utroligt pænt jo. Og tror gerne min fingerphilodendron vil have en ven.
 17. T-shirt med print fra Ganni. Er begejstret for t-shirts med tryk generelt og kan slet ikke få denne her ud af hovedet.

Indeholder reklame i form af affiliatelinks

 

 

(Visited 5.565 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Åårh jeg ønsker mig også den nespressomaskine, så der kan komme lækker kaffe på morgen og eftermiddags bordet! :)

 2. Jeg så på Snapchat at du spiste fin og spændende morgenmad i dag – hvad var det helt præcist? Særligt den grønne chiagrød(?) så spænende ud!

  1. Hej Marie, hyggeligt at du følger med på snappen :) Det var en chiagrød med matcha og mandelmælk, grapefrugt og skyr med rabarberkompot og granola. SÅ godt! Sådan måtte alle dage gerne starte :) Kram Emily

  1. Ja, jeg samler sammen lidt henover året, hver gang jeg støder på noget fint og forstår altså aldrig helt dem, der ikke ved hvad de ønsker sig ;) Kram E